Blog

Najbolje Reddit klijentske iPhone i iPad aplikacije u 2021

Postoji puno klijenata Reddita za iPhone. Međutim, ovih deset aplikacija ističu se kao najugodniji klijenti Reddita za iPhone, koje sam u jednom trenutku vidio / koristio. Dakle, ako svoje iskustvo upotrebe Reddita želite učiniti glatkijim, jedrenjima biste trebali dati priliku da pokažu svoju vrijednost. Oni su bogati značajkama i dizajnirani su za pametno slaganje sa službenom aplikacijom. Zaronimo unaprijed kako bismo saznali najbolju Reddit aplikaciju za vaš iOS uređaj!

1. Apolon

Široko ocijenjen kao vrhunski klijent Reddita, Apollo vas može pratiti u svim redovima Reddita. Ono što mi se najviše svidjelo u ovoj aplikaciji je specijalni preglednik medija koji vam omogućava da stignete sve najnovije GIF-ove, najzanimljivije videozapise i albume.

Sučelje s karticama olakšava navigaciju, a prilagodljive geste osiguravaju poboljšani korisnički doživljaj. Postoji Safari View Controller koji vam omogućuje lako pregledavanje članaka i veza.

I da, sadrži i tamni način rada koji vam omogućuje udobniju upotrebu noću i štiti vaše oči od naprezanja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. narvala

Što se tiče dopuštanja da Reddit koristite s više elegancije, "narwhal" je dobar kao i svi vrhunski klijenti. Ono što mi se jako sviđa kod mene je sposobnost da vam brže pregledavate Reddit pomoću gesta. Jednostavnim prevlačenjem možete odmah glasati i komentirati bilo koji post. Brzo provjerite sve podredite. Također imate mogućnost skrivanja i spremanja veza na Reddit račun.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. BeaconReader

Pomoću "BaconReader" možete pratiti sve trendovske sadržaje Reddita. Aplikacija vam čak omogućuje i postavljanje veza, slanje slika i komentara s lakoćom. Također ćete moći glasovati za i protiv sadržaja.

Štoviše, aplikacija ima podršku za više računa. Dakle, ako koristite više računa, možete se brzo prebacivati ​​s jednog računa na drugi. Još je bolje što ćete označiti subreddit da biste mu kasnije mogli lako pristupiti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Klizajte za Reddit

Čini se da je "Slide" vješti klijent Reddita za iOS. Ono što mi je privuklo pažnju u ovoj aplikaciji je uredno sučelje s puno mogućnosti prilagodbe. To znači da ga možete savršeno fino podesiti tako da sve što želite pristupiti bude lako dostupno.

Dijapozitiv dolazi s značajkom Read-It-Later (Čitaj kasnije) koja vam omogućava da svoje članke ispustite na mjesto gdje im možete pristupiti u svoje prikladno vrijeme. Automatski sinkronizira sve podredite i komentare, omogućujući vam da ih stignete čak i izvan mreže.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Greda za reddit

Pronašao sam "Beam" pristojnog klijenta Reddita. Aplikacija vam puno olakšava zavirivanje u najnoviji sadržaj. A s podrškom za više računa omogućuje vam neometano prebacivanje između njih.

Ne želite da itko naleti na vaš razgovor na Redditu? Nema problema, možete zaključati aplikaciju pomoću zaporke da biste zadržali znatiželjne oči. Osim toga, tu je i noćni način rada kako bi vašim očima bilo ugodnije noću pregledavati sadržaj.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Readder za Reddit

Readder je Redditov klijent na steroidima. Aplikacija ima dugački popis značajki koje vas osnažuju. Možete raditi sve osnovne zadatke Reddita, kao što su pregledavanje vaših feedova, pregled članaka, filmova, slika, praćenje komentara i rasprava itd.

Aplikacija ima nekoliko jedinstvenih značajki poput podrške za više računa Reddit, zaštite lozinkom, noćnog načina rada, načina čitača za uronjeno čitanje preko cijelog zaslona, ​​pretraživača ponovnog objavljivanja, bočne trake za prirodni odabir subreditova jednom rukom i još mnogo toga.

Aplikacija je vrlo fluidna za upotrebu i savršen način da uživate u svom Reddit iskustvu.

Cijena: Besplatno (premium: 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Antena

Klijent antene izuzetno poboljšava vaše korisničko iskustvo s Redditom. Jednostavno možete glasovati, odbiti, spremiti, komentirati itd. Ovisno o svojoj potrebi, zadani web preglednik možete postaviti na Safari ili Chrome. Zaključavanjem lozinkom možete pružiti veću sigurnost svom računu. Pro verzija (2,99 USD) aplikacije sadrži noćni način rada koji vam omogućuje ugodnu upotrebu aplikacije u noćnom ili slabo osvijetljenom okruženju te mogućnost sakrivanja pročitanih stavki.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Kometa za reddit

Iako Comet možda nije toliko popularan kao neka od spomenutih imena spomenutih u ovom pregledu, on ima sve značajke kako bi uređivanje učinilo praktičnijim i zabavnijim. Aplikacija nudi jednostavan način upravljanja podreditama i računima. Osim toga, nudi i mogućnost filtriranja pretraživanja tako da možete brzo pristupiti željenim stvarima.

Što se tiče sučelja, mislim da se Comet osjeća prilično poznato. Jedna od mojih najdražih značajki ove aplikacije je praktični preglednik medija koji omogućava korisnicima da petljaju GIF-ove i gledaju videozapise bez napuštanja aplikacije.

Na prednjoj strani prilagodbe, aplikacija nudi preko 30 postavki, tako da možete sve fino prilagoditi prema svom ukusu. A s pet ugodnih tema, uključujući bijelu, tamnu, crnu, plavu i sepiju, također vam omogućuje uređenje sučelja kako bi se vaše oči osjećale ugodno tijekom pregledavanja sadržaja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. ReSurfer za Reddit

Minimalan dizajn ove aplikacije ističe se da zadovoljava potrebe svakog Redditora. Puno toga možete učiniti, poput pomicanja kroz vaše pretplate, praćenja novih zajednica, stvaranja postova, odgovora, komentara itd.

Štoviše, ova je klijentska aplikacija dizajnirana da bude u potpunosti prilagodljiva, od postavki sadržaja i sortiranja do veličine svakog posta. Tu je i raznolika zbirka tema za osobni dodir.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

I to je to, ljudi!

Koji je tvoj najdraži?

Nadam se da su vam se svidjeli svi ti Redditovi klijenti. Bilo bi lijepo znati vaše povratne informacije o njima. Nije li neka od vaših omiljenih aplikacija na ovom popisu? Recite nam to u komentarima ispod.

Željeli biste zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje vijesti za iPhone i iPad
  • Facebook alternative za iPhone i iPad
  • Najbolje WhatsApp alternative za iPhone
  • Najbolje aplikacije za čitanje kasnije za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found