Blog

Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone 6 / 6s Plus 2021. godine

Štitnici zaslona za iPhone 6 / 6s Plus mogu se pobrinuti da se to ne dogodi. Standardni štitnici zaslona na bazi PET-filma mogu spriječiti ogrebotine i prašinu, dok tvrđi, zaštitnici zaslona iz kaljenog stakla mogu obavljati teške radove. Pomaknimo se kroz ovih 10 najboljih zaštitnika zaslona za iPhone 6 / 6s Plus da bismo zaštitili zaslon osjetljiv na dodir od padova i ogrebotina! Štitnici zaslona za iPhone 6 / 6s Plus mogu se pobrinuti da se to ne dogodi. Prosječni štitnici zaslona na bazi PET-filma mogu spriječiti ogrebotine i prašinu, dok tvrđi, zaštitnici zaslona iz kaljenog stakla mogu obavljati teške poslove.

1. LK

LK nudi tri komada zaštitnika zaslona od kaljenog stakla za vaš veliki iPhone. Umjesto da pokrije cijeli ekran, ovaj film pokriva samo ravno područje. To ostavlja dovoljno prostora za vaš iPhone slučaj da izvrši svoju dužnost. LK je proizveo vrhunsko staklo debljine 0,3 mm sa zaobljenim rubovima visoke tvrdoće.

Ovaj je štitnik zaslona tvrđi od noža i stoga može podnijeti ogrebotine i ogrebotine oštrih materijala. Ovaj štitnik zaslona bez prašine i otiska prsta može se jednostavno instalirati jednim pritiskom. Jednom instaliran, zaštitnik zaslona ostaje dugo bez mjehurića.

USP: Bolja točnost zaslona osjetljivog na dodir

Pogledajte na Amazonu

2. JETech

JETech je jedna od vodećih marki u svijetu iPhone opreme. Ova zaštita zaslona dizajnirana je za iPhone 6 Plus i 6s Plus. Ovaj štitnik zaslona ima okrugli rub kako bi vam omogućio besprijekoran pristup zaslonu vašeg telefona. Međutim, ovo neće u potpunosti pokriti zaslon telefona. JETech je upotrijebio visokokvalitetno kaljeno staklo debljine 0,33 mm sa zaobljenim rubovima.

JETech je poznat po proizvodnji zaštitnih zaslona s izuzetno velikom tvrdoćom; ovaj proizvod ima tvrdoću 9H, što je tvrđe od noža. Osim njegove tvrdoće, svidjet će vam se i njegova sposobnost da zaslon telefona održi bez prašine i bez otisaka prstiju.

USP: Vrlo brzo reagira

Pogledajte na Amazonu

3. amFilm

Ono što izdvaja amFilm Screen protector je visoka prozirnost - jasnoća od 99,9% što pruža izvrsno iskustvo gledanja. Još jedna vrlo važna značajka ovog zaštitnika zaslona od kaljenog stakla je samo 0,3 mm debljine koja nudi visoku odzivnost. Zbog glatkih rubova, savršeno se instalira nudeći zaštitu preko cijelog zaslona. Standardna tvrdoća u kombinaciji s oleofobnom prevlakom pomaže u sprječavanju ogrebotina i prljavštine.

USP: HD jasnoća

Pogledajte na Amazonu

4. Witkeen DEFENSLIM

Witkeen DEFENSLIM zaštitnik zaslona nudi HD jasnoću koja poboljšava doživljaj gledanja. Precizni izrezani i okrugli rubovi omogućuju mu savršeno uklapanje. S 0,33 mm debljine, jedan je od najtanjih zaštitnika zaslona. Ne dopušta da otisci prstiju ili mrlje naštete njezinoj osjetljivosti. Budući da ste vrlo glatki na dodir, uživat ćete u upotrebi 3D Toucha na svom iPhoneu 6s Plus.

USP: Otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

5. Gospodin Štit

Ako živite energično, trebate pouzdanu zaštitu za svoj premium iPhone. Gospodin Shield upotrijebio je balističko staklo koje štiti zaslon vašeg telefona od jakih padova i ogrebotina. Ova prozirna zaštita zaslona HD može se pohvaliti preciznim kaljenim staklom izrezanim laserom, koje je polirano za dobivanje zaobljenih rubova.

Čistoća od 99,99% vaša je putovnica za uživanje u vizualnom sadržaju i doživljaj točnosti zaslona osjetljivog na dodir. Gospodin Shield je za izradu ovog 9H tvrdo presvučenog zaštitnog štita upotrijebio 100% silikonska ljepila bez mjehurića.

USP: Silikonska ljepila

Pogledajte na Amazonu

6. Foxx Electronics

Foxx Electronics je stekao sve kvalitete kako bi ga ocijenio jednim od najboljih zaštitnika zaslona. Značajke poput standardne tvrdoće i HD jasnoće čine ovaj zaštitnik zaslona vrlo jednostavnim za upotrebu.

Glatki rubovi i točan izrez pomažu mu da se savršeno instalira na zaslon; pružajući potrebnu zaštitu od nule. Površina vrlo reagira na dodir. Sposobnost držanja podalje od otisaka prstiju omogućuje mu dugo zadržavanje svoje vrhunske funkcionalnosti.

USP: Instalacija bez mjehurića

Pogledajte na Amazonu

7. Manto

Uz uske rubove, Manto se besprijekorno uklapa u zaslon osjetljiv na dodir. Zahvaljujući oleofobnom premazu, zaštita zaslona sprječava prljavštinu i otiske prstiju.

Visoka reaktivnost osigurava da se osjećate ugodno dok koristite uređaj. Što se tiče zaštite od ogrebotina, zaštita zaslona može se pohvaliti tvrdoćom industrijskog standarda kako bi se ogrebotine držale na oku. Napokon, Manto dolazi u dvojnom pakiranju.

USP: Otporan na otiske prstiju

Pogledajte na Amazonu

8. Tehnički oklop

Paket PET filma tvrtke Tech Armor za iPhone 6 / 6s Plus zaštitni je zaslon od 3 paketa. Proizvodi Tech Armor tipično su poznati po zaštiti od teških opterećenja.

Ovaj ima specifikacije poput 5-slojnog zaštitnog filma. Još uvijek nije izvođač za teške uvjete: ogrebotine, prašina, slučajne neravnine i sitni padovi dobro će se podnijeti.

USP: Vrlo brzo reagira

Pogledajte na Amazonu

9. DIGITWHALE

"DIGITWHALE" je stekao sve kvalitete da bude pouzdani branitelj zaslona osjetljivog na dodir. Jedina značajka koja ga čini impresivnim je zakrivljeni rub.

Preciznim izrezima i mekanim rubovima, zaštita zaslona nudi zaštitu preko cijelog zaslona. 99% visoka prozirnost osigurava poboljšani kut gledanja, dok oleofobni premaz sprječava mrlje i prljavštinu. Osim toga, tvrdoća 9H u potpunosti je sposobna boriti se čak i s gadnim ogrebotinama.

USP: Glatki zakrivljeni rubovi

Pogledajte na Amazonu

10. MagicGuardz

Sportski rub ugljičnih vlakana, MagicGuardz dizajniran je tako da besprijekorno stane na zaslon. Okvir u boji nadopunjuje se originalnim dizajnom vašeg iPhonea.

Zahvaljujući visokokvalitetnom kaljenom staklu, zaštita zaslona je izdržljiva. Stoga zaslon osjetljiv na dodir ima pouzdanu zaštitu od ogrebotina.

Štoviše, MagicGuardz možete odabrati u četiri opcije boja, uključujući crnu, zlatnu, bijelu i ružičastu zlatnu.

USP: Rub ugljičnih vlakana

Pogledajte na Amazonu

To je sve, prijatelju!

Donja linija

Dakle, koji ćete zaštitnik zaslona odabrati da zaštitite zaslon osjetljiv na dodir vašeg iPhonea i zašto? Javite nam ime vašeg omiljenog zaštitnika zaslona od kaljenog stakla i kakvu vam kvalitetu najviše volite.

Tri su važne osobine poput HD jasnoće, visoke odzivnosti i potrebne zaštite od ogrebotina koje ove zaštitnike zaslona čine vrlo jednostavnim za upotrebu. Osim toga, nude instalaciju bez mjehurića.

Željeli biste pogledati:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s Plus futrole za branik
  • Najbolji futrole za iPhone 6s Plus
  • Najbolji futroli za iPhone 6s Plus Folio
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found