Blog

Najbolje aplikacije za praćenje pošiljki za iPhone i iPad u 2021. godini

Upravo ste naručili potpuno novi laptop, luksuzni poklon ili bilo koji drugi dragocjeni predmet i jedva čekate da ga stavite u ruke? Gotovo da osjećam vaše uzbuđenje zbog paketa. Voljeli biste da ste na svoj uređaj preuzeli aplikaciju za praćenje pošiljke. Pa, želja vam se ispunila! Možete koristiti neke od najboljih aplikacija za praćenje pošiljki za iPhone i iPad i pripaziti na taj dragocjeni predmet.

1. Isporuke: Alat za praćenje paketa

Dostava je značajka bogata aplikacija za praćenje pošiljaka. Glavni popis prikazuje popis svih pošiljaka i odbrojava preostale dane. Ako želite imati više informacija o bilo kojem paketu, odaberite dostavu i saznajte gdje se trenutno nalazi na karti.

Također imate mogućnost pregledavanja web stranice brodarske tvrtke. Da bi stvari bilo malo lakše, u vaš kalendar dodaje i predviđene datume isporuke. Widget centra za obavijesti omogućuje vam trenutnu provjeru statusa vaših paketa. Podržava neke usluge kao što su DHL, FedEx, UPS, američka poštanska služba i druge.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

2. ParcelTrack

Pomoću ParcelTrack-a možete bez napora voditi računa o svojim paketima i pošiljkama. Kako integrira vaše pošiljke s više od 50 dostavnih službi, vaš zadatak postaje praktičniji. Push obavijesti pomažu vam da ostanete u tijeku sa statusom isporuke.

Predviđanje isporuke omogućuje vam da utvrdite kada je vjerojatno da će vaša isporuka biti zakazana. Samo unesite broj mobilnog operatera i aplikacija će automatski prepoznati broj službe dostave. Zahvaljujući GPS-u možete pratiti dostavnik (premium verzija). Ako je vaš susjed primio vaš paket, aplikacija vam čak može reći tko ga je dobio.

Cijena: Besplatno (ParcelTrack Premium - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Paket: praćenje isporuke

Ono što "Parcelu" čini visoko ocijenjenom aplikacijom za praćenje pošiljki za iOS je mogućnost brzog pristupa informacijama o praćenju za 300 dostavnih službi kao što su DHL, TNT, USPS, China Post itd. Prikuplja sve podatke o praćenju na svom poslužitelju kako bi omogućuju vam brzi pristup na vašem iPhoneu.

Značajke automatskog prepoznavanja prijevoznika omogućuju vam brzo dodavanje nove isporuke. Widget centra za obavijesti omogućuje vam provjeru očekivanih pošiljaka čak i bez pokretanja aplikacije. Morate nadograditi aplikaciju da biste pratili više od tri isporuke u jednom potezu.

Cijena: Besplatno (Premium pretplata - 2,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. 17STRUK

Što se tiče funkcionalnosti, 17TRACK se lako može grupirati s najboljima u poslu. To je službena aplikacija 17TRACK.net, koja je jedna od najvećih platformi za praćenje paketa.

Aplikacija za praćenje pošiljke omogućuje vam praćenje više od 220 prijevoznika. Možete držati karticu na više nosača i brojeva odjednom. Da bi vam pomogao da budete u toku, pruža upozorenja u stvarnom vremenu kad god je status vaših troškova dostave. Višejezično sučelje i dodatak za prijevod za nekoliko jezika ne dopuštaju da vam nađe jezična barijera.

Cijena: Besplatno (donirajte - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Slice - Automatsko praćenje paketa

Uz vrhunskog pomoćnika za kupovinu poput Slicea, praćenje isporuka vrlo je jednostavno. Automatski dobiva broj za praćenje s vaše e-pošte i zadržava karticu na mjestu paketa. Kako prikazuje ažuriranja na karti, možete brzo saznati status vaše isporuke.

Upozorenja vas obavještavaju kada se paketi šalju. Slice organizira vašu kupnju u različite kategorije i vodi evidenciju vaših računa o otkupu jamstva, referenci i jednostavnom povratu. Također vas obavještava je li proizvod povukao CPSC (Komisija za sigurnost potrošačkih proizvoda). Još bolje, upozorenja o padu cijena mogu vam pomoći uštedjeti puno novca.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Tragač za paketima AfterShip

Uz podršku preko 600+ prijevoznika, aplikacija AfterShip iOS može pratiti sve vaše mrežne narudžbe i pošiljke. Sjajno je što aplikacija nudi besplatno praćenje i push obavijesti bez ometanja oglasa.

Pametna značajka automatski otkriva nosača pomoću samo ID-a za praćenje, štedeći vaše dragocjeno vrijeme i energiju. Štoviše, status uživo i očekivane datume isporuke možete provjeriti samo jednim dodirom.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. OneTracker

Kao što i samo ime govori, aplikacija vam omogućuje praćenje paketa s više prijevoznika sa samo jedne stranice. S brzim i jednostavnim dizajnom korisničkog sučelja, vaše se pošiljke automatski prate. Sve što morate učiniti je poslati poštu na poseban ID e-pošte koji generira aplikacija.

Pakete možete dodati i ručno putem skenera crtičnog koda. Aplikacija također nudi neograničene, besplatne, push obavijesti kako biste se redovito ažurirali. Dostupna za više platformi, aplikacija vam omogućuje spremanje, sinkronizaciju ili praćenje paketa na svim uređajima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. TrackChecker - praćenje dostave paketa

TrackChecker, uz podršku više od 500 dobavljača, moćna je aplikacija za praćenje pošiljki. Možete odmah saznati status vaše dostave i provjeriti nekoliko poštanskih usluga odjednom.

Jednostavno dodajte fotografiju paketa da biste dobili više informacija o vašoj dostavi. Izračunava i ističe dane isporuke kako bi vas obavještavao o pošiljci. Višejezično korisničko sučelje dodaje mu veću vrijednost.

Cijena: Besplatno (osnovni paket - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Moj paket

Moj paket prilično je jednostavna, ali vrlo učinkovita aplikacija za praćenje pošiljki. Omogućuje vam praćenje vaše pošiljke s potrebnom udobnošću i otkrivanje gdje se nalazi.

Za početak se ne morate prijaviti, podijeliti e-poštu ili čak prijaviti. Samo kopirajte i zalijepite broj za praćenje i on će odmah prikazati sve potrebne podatke o vašoj isporuci. Najvažnije je da možete pratiti koliko god paketa želite.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Praćenje pošiljke ekspeditora

Ekspeditori nude brzo praćenje pošiljki. Pošiljku možete brzo pretraživati ​​prema referentnom broju, narudžbenici i broju praćenja.

Također vam omogućuje izračun dimenzijske težine vaše pošiljke. Push obavijesti održavaju vas u tijeku sa statusom isporuke. Jednostavno korisničko sučelje i uredan dizajn čine ga vrlo jednostavnim za upotrebu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve za sada!!

Ovo su moje omiljene aplikacije za praćenje pošiljaka za iOS uređaje. Ono što ih razlikuje je jednostavnost pristupa i značajke koje nude. U slučaju da smatrate da smo propustili bilo koju aplikaciju, recite nam o svojoj omiljenoj aplikaciji u odjeljku za komentare u nastavku.

Evo još nekoliko zanimljivih iOS aplikacija koje će vam olakšati život:

  • Najpopularnije aplikacije za skeniranje crtičnog koda i QR koda
  • Najbolji čitači ili skeneri za posjetnice iPhonea
  • iPhone aplikacije za dodavanje vodenog žiga na iPhone fotografije gotovo trenutno
  • Nevjerojatne iPhone aplikacije za stvaranje zapanjujućih videozapisa i filmova