Blog

Najbolje priključne stanice za iPhone SE sa zvučnikom 2021

Priključne stanice za iPhone SE najfiniji su pribor za korisnike jer svoje iPhone uređaje mogu udobno smjestiti na svoje radne stanice ili bilo gdje u kući. Korak dalje, proizvođači dodatne opreme napravili su neka poboljšanja na običnim priključnim stanicama. Sad su smislili priključne stanice sa zvučnikom. Ovo je inovacija. Skromni komad koji puni vaš iPhone SE sada vam može pružiti i zabavu. Tijekom punjenja iPhonea SE možete slušati svoj omiljeni glazbeni album. A vaša dosadna radna stanica dinamična je nadzorna ploča koja reproducira skladnu glazbu. Priključne stanice za iPhone SE sa zvučnikom, koje su ovdje navedene, dolaze od vodećih marki iPhone opreme. Svaki će imati nešto jedinstveno za istražiti.

# 1. Pritisnite Reproduciraj

Ova je priključna stanica tvrtke Press Play lijepa i poboljšat će izgled i dojam vašeg stola. Ima bežični zvučnik zajedno s punionicom Apple Watch. Apple MFi certificirani punjač učinkovito drži vaš iPhone tijekom punjenja.

Osim punjenja iPhonea i Apple Watcha, dva USB priključka na stražnjoj strani mogu se koristiti za punjenje drugih uređaja. Ukupno možete istovremeno puniti četiri uređaja. Na kraju, nema dostupnih opcija boja.

USP: Napunite četiri uređaja istovremeno

Pogledajte na Amazonu

# 2. iHome iPL23

iHome iPL23 jedna je od vodećih marki u proizvodnji priključnih stanica sa zvučnicima. Ovaj je multifunkcionalna priključna stanica sa zvučnikom prepunim FM radija i budilicom. Njegove jedinstveno dizajnirane komore zvučnika Reson8® odaju zapanjujući zvuk dok se vaši iPhone ili iPod uređaji pune na ovom radio satu.

Započnite dan s omiljenom glazbom, a dan završite s audio knjigama ili podcastima. Umjesto buke, značajka postupnog buđenja i spavanja nježno podiže i smanjuje glasnoću zvučnika kako bi vaš prijelaz na spavanje i iz njega bio bez napora.

USP: Značajka postupnog buđenja i spavanja

Pogledajte na Amazonu

# 3. DPNAO

DPNAO priključna stanica za iPhone sadrži gotovo sve što možete potražiti. Ima zvučnike, sat, daljinski upravljač, Apple MFi certifikat i mnoge druge uzbudljive značajke. Također ima FM radio s 20 unaprijed postavljenih postaja, tako da možete odmah početi slušati glazbu. Pomoću dodirne tipke možete upravljati različitim funkcijama.

Postoje dva zvučnika, a ekvilajzer možete podesiti pomoću postavke za poklone. I na kraju, iPhone možete odmarati na ovoj podnožnoj stanici čak i uz slučaj. Konektor za grom ne uključuje debljinu kućišta.

USP: Punjač s punim značajkama

Pogledajte na Amazonu

# 4. Satechi

Doživite visokokvalitetni stereo na Satechijevim zvučnicima visoke vjernosti, integriranim s obje strane za kristalno čist i moćan zvuk. Ovaj stalak za priključivanje opremljen je litij-ionskom baterijom koja traje do sedam dugih sati reprodukcije. Elegantan dizajn ima estetsku privlačnost.

Kompaktnog dizajna čini ga prijenosnim tako da priključnu stanicu možete smjestiti u svoj ured ili dom.

USP: Punjiva baterija

Pogledajte na Amazonu

# 5. iHome iPL8XHG

Još jedno iz obitelji iHome osiguralo je svoje mjesto na popisu. Ova određena priključna stanica neće zauzimati puno prostora na vašem stolu ili vašem stolu. Ima sat koji se trenutno sinkronizira s vašim iPhoneom kada ga spojite na priključnu stanicu. Također, možete postaviti do 6 FM radio stanica za brzo prebacivanje između njih.

Komore zvučnika Reson8 pružaju kristalno čist zvuk zajedno s dubokim bas efektom. Alarm možete postaviti i na ovoj priključnoj stanici. I na kraju, nema dostupnih izbora boja.

USP: Programirajte do 6 omiljenih FM postaja

Pogledajte na Amazonu

# 6. DPNAO

Još jedna priključna stanica s certifikatom Apple MFI za vaš iPhone SE. Proizvedena od strane DPNAO, ova osvjetljujuća priključna stanica sa zvučnikom ima dvostruke zvučnike visoke kvalitete i funkciju EQ. Zvučnik male veličine emitira glasan i čist zvuk kako bi začinio vašu zabavu.

Višenamjenski kompaktni zvučnik ima ugrađeni Bluetooth za povezivanje vašeg iPhonea i drugih iOS uređaja. Podnožje možete zakrenuti za 90 stupnjeva i koristiti ga za slušanje omiljene glazbe i gledanje videozapisa. Upotrijebite njegov mali daljinski upravljač za upravljanje glazbom.

USP: Rotirajuća baza

Pogledajte na Amazonu

# 7. Tyler

Priključna stanica iz Tylera ne može se pohvaliti bilo kakvom otmjenom značajkom. Savršeno obavlja potrebne poslove. Ima sat, a također i alarm. Možete staviti iPhone na podnožje i spojiti ga na USB priključak sa stražnje strane da biste ga napunili.

Također ima ugrađeni Bluetooth koji možete koristiti za povezivanje iPhonea ili iPada za reprodukciju glazbe. Dvostruki zvučnik pruža kristalno čist glazbeni izlaz. Na kraju, ima i ugrađeni FM prijamnik za uživanje u FM radiju.

USP: Minimalistički dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 8. živim

iLive je ovu priključnu stanicu proizveo s velikom jednostavnošću, koja je vidljiva bilo kojem korisniku iPhonea. Bez dodavanja nepotrebnih ukrasa, marka je izradila ovaj stalak za punjenje sa zvučnikom koji odmah plijeni vašu pažnju.

Umjesto estetike, iLive je više pažnje posvetio svojim značajkama poput dvokanalnog stereo zvuka, poboljšane kvalitete zvuka, metalnih rešetki zvučnika i još mnogo toga. Kompaktni zvučnik je dovoljno prenosiv da ga možete ponijeti sa sobom u ured.

USP: Poboljšana kvaliteta zvuka

Pogledajte na Amazonu

Sumirati

Priključne stanice sa zvučnicima izvrsni su proizvodi za uređenje doma, iako će njegova primarna funkcija uvijek biti punjenje iPhonea SE i puštanje vaših omiljenih glazbenih albuma.

Možda biste se voljeli pozvati i na:

  • Najbolje Bluetooth slušalice za iPhone SE
  • iPhone SE kućišta baterija
  • Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone SE
  • Najbolji iPhone SE Bluetooth zvučnici

Pa, koji vam je najdraži s gornjeg popisa? Podijelite svoj izbor s nama u komentaru.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found