Blog

Kako otključati AT&T iPhone

Neophodno je otključati svoj AT&T iPhone ako želite koristiti drugi SIM na uređaju. To je zato što kada telefon dobijete od tvrtke AT&T, ‘zaključan’ je za rad samo s njihovom SIM karticom. Dakle, ne možete jednostavno preći na novog prijevoznika kad god to želite. To vam može dobro doći i kada planirate prodati svoj uređaj. Dakle, naučimo više o procesu.

 • Zahtjevi za otključavanje AT&T iPhonea
 • Kako AT&T-u predati zahtjev za otključavanje
 • Otključajte iPhone na AT&T uslugama trećih strana

Zahtjevi za otključavanje AT&T iPhonea

Prvo, moraju se ispuniti neki kriteriji prije nego što AT&T-u možete predati zahtjev za otključavanje. Morate osigurati sljedeće:

 • Vaš iPhone radi na AT&T mreži (očito)
 • Vaš iPhone ima ne prijavljeno da je ukradeno ili izgubljeno
 • Vaš iPhone ima nisu bili uključeni u bilo kakvim ilegalnim / prijevarnim aktivnostima
 • Imate u potpunosti isplatio svoj ugovor ili obročni plan, uključujući naknade za otkaz. Ako nije, izvršite uplate i pričekajte najmanje 24 sata prije nego što nastavite sa zahtjevom za otključavanje
 • Vaš je iPhone aktivan samo na tvoj Korisnički račun AT&T i ničiji drugi
 • Nakon nadogradnje iPhonea, morate pričekati 14-dnevno razdoblje "kajanja kupca" prije nego što zatražite otključavanje starog uređaja

Kako AT&T-u predati zahtjev za otključavanje

Nakon što ste ispunili sve gore navedene zahtjeve, trebali biste provjerite ispunjava li vaš iPhone mogućnost da se otključa. To se može provjeriti na mreži na web stranici AT&T.

Nakon što potvrdite da vaš uređaj ispunjava uvjete za otključavanje, pošaljite zahtjev za otključavanje AT&T-u slijedeći korake u nastavku:

 1. Idite na sljedeću vezu: att.com/deviceunlock
 2. Pročitajte uvjete za ispunjavanje uvjeta i pristani otključati tvoj uređaj
 3. Ispunite polje mrežni obrazac zahtjeva i predati ga
 4. Dobit ćete potvrda e-poštom koji će uključivati ​​i vaš otključaj broj zahtjeva. Molimo vas da sačuvate ovu e-poštu jer je važna
 5. Ti moraš potvrdite svoj zahtjev za otključavanje po klikom na vezu u e-poruci unutar 24 sata primanja
 6. Nakon što potvrdite, AT&T će odgovoriti na vaš zahtjev za otključavanje u roku dva radna dana.

Imajte na umu da postoji nekoliko razloga vaš zahtjev može biti odbijen, a od vas će se možda zatražiti da izvršite neke dodatne korake prije nego što otključate svoj AT&T iPhone.

Ako je vaš zahtjev za otključavanje odobren, AT&T će dati upute kako postupati.

Otključajte iPhone na AT&T uslugama trećih strana

Ako saznate da vaš iPhone ne može otključati AT&T, možete isprobati neke usluge trećih strana. Dostupno je mnogo opcija, ali istražite prije nego što odaberete bilo koju.

Neke poznate usluge uključuju DoctorUnlock i UnlockAuthority. Oni vam mogu pomoći da otključate iPhone na AT&T-u, a postupak radi na isti način kao i službeni. Trajan je i radi sa svim modelima uređaja i verzijama OS-a.

Moj je AT&T iPhone otključan, što sad?

Nakon što slijedite upute i uspješno otključate telefon, sada ga možete koristiti s bilo kojim drugim mobilnim operatorom. Samo isključite iPhone, izvadite postojeću SIM karticu i umetnite novu. Zatim uključite iPhone i slijedite upute na zaslonu da biste dovršili postupak postavljanja.

Sumirati

Je li vam ovaj vodič pomogao da uspješno otključate iPhone? Javite nam u komentarima ispod. Možda biste htjeli pročitati i kako provjeriti je li vaš iPhone otključan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found