Blog

Najbolji USB-C adapter za grom u 2021. godini

Appleov prelazak na USB-C priključke u MacBook Pro, iPad Pro, a sada je i iPad Air izvrstan izbor. Međutim, malo je otežalo povezivanje uređaja koji podržavaju Lightning poput iPhonea i dodatne opreme. Korisnici se sada moraju pouzdati u adaptere za punjenje, prijenos podataka ili povezivanje Lightning slušalica. Ako se suočite sa sličnim problemom, ne brinite, zaokružili smo neke od najboljih USB-C na adaptere za munje koji rade besprijekorno.

  1. Anker USB-C za Lightning Audio adapter
  2. UGREEN USB-C na Lightning Audio adapter
  3. Ringke pretvarač munje u USB-C priključak
  4. Nousija USB adapter adapter tipa C

1. Anker USB-C za Lightning Audio adapter

MFi certificirani adapter besprijekorno povezuje munjske slušalice s bilo kojim USB-C uređajem. S potpuno digitalnim 48KHz / 24-bitnim prijenosom dobit ćete zvuk bez gubitaka, bilo da slušate glazbu, podcaste ili audio romane.

Adapter održava punu funkcionalnost mikrofona i daljinskog upravljača. Nadalje, obećava 12 puta veću izdržljivost zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima koji se koriste u građevinarstvu. Značajno je da neće podržavati punjenje ili prijenos podataka.

Cijena: $29.99

Pogledajte na Amazonu

2. UGREEN USB-C za Lightning Audio adapter

Audio adapter USB C za Lightning ima MFI certifikat i osigurava 100% kompatibilnost s vašim iOS uređajem. Također, ovim priključnim adapterom možete osigurati audio bez izobličenja. Jednostavno rješenje plug and play osigurava da vaše iskustvo slušanja uopće ne bude narušeno. Iako možete spojiti bilo koje munje slušalice, adapter ne podržava punjenje i sinkronizaciju.

Cijena: $19.99

Pogledajte na Amazonu

3. Ringke pretvarač munje u USB-C priključak

Nemate USB-C kabel za munje za brzo punjenje iPhonea, Ringke vam može pomoći. Elegantan i mali adapter prikladno je rješenje za sve vaše potrebe za brzim punjenjem i prijenosom podataka.

Bilo da je riječ o USB-C uređaju poput Macbook Pro ili adapteru, nećete trebati dodatni softver ili upravljačke programe da biste svoj iPhone povezali s njima. Međutim, pretvarač ne podržava zvuk, pa nećete moći koristiti slušalice Lightning.

Cijena: $11.99

Pogledajte na Amazonu

4. Komplet adaptera Nousija USB Type C

Većina uređaja sada se prebacuje na USB-C priključak, što nekako stvara problem kompatibilnosti između naših starih i novih uređaja. Ovaj adapter vam može pomoći da prilično lako premostite jaz.

Komplet od 6 paketa sadrži po 2 adaptera za Lightning, Micro USB i USB A. Podržava brzo punjenje i brzinu prijenosa do 5 Gbps za prijenos podataka. Prikladan dizajn privjeska za ključeve omogućuje vam da ih sve spojite na sigurno.

Cijena: $10.99

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Mnogo je prednosti USB-C, uključujući brže punjenje i prijenos podataka. Međutim, trebalo bi neko vrijeme da sve naše uređaje premjestimo na ovaj protokol.

Gledajući Appleovu nevoljkost da prebaci iPhoneov port za punjenje, USB-C na Lightning adapteri su tu da ostanu. I doista su mudra investicija za svakog korisnika više uređaja.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

  • USB-C ispravljači za iPhone
  • Kratke munje do USB kabela za iPhone
  • USB-C banke napajanja za MacBook Pro
  • Najbolji čitači USB-C kartica za Mac
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found