Blog

Najbolji iPhone 7 Plus slučajevi vojne klase u 2020

Jedna od glavnih osobina koju u svakom slučaju tražim prije kupnje je sposobnost preživljavanja slučajnih kapi. Napokon, ne želim da se moj slučaj lako raspadne kad naiđem na bilo kakav šok ili neravninu. Stoga obavezno idem s vojnim slučajevima testiranim na padove kako bih ostao neometan što se tiče zaštite, ali i trajnosti.

Ovo je najbolja kolekcija futrola za iPhone 7 Plus vojne klase. Superiornost ovih slučajeva za phablet leži u potpunoj zaštiti koju oni nude. Osim toga, iPhone čine doista zgodnim. Krenimo u ove vrhunske vojne slučajeve za iPhone 7 Plus!

Najbolji vojni predmeti za iPhone 7 Plus u 2020. godini

# 1. X-Doria Defense Lux serija

Kućište Defense Series serije ima čvrst dizajn. Izuzetno robusna konstrukcija obogaćena obrađenim metalom može izdržati padove s divljenjem.

Iako mekana unutarnja obloga sprječava ogrebotine, robusna vanjska strana izrađena od polikarbonata pruža potreban štit izvana. Podignuta usna funkcionira kao zaštitni poklopac za zaslon vašeg iPhonea 7 Plus. Štoviše, kućište Defense Lux serije dolazi u više boja poput crne i plave / zlatne.

USP: Mekana unutarnja obloga

Pogledajte na Amazonu

# 2. Kitoo

Samo pogled na Kitoo i znate da je potpuno opremljen za preživljavanje gadnih neravnina. Poklopac ima robusnu vanjsku školjku koja može izdržati do 12 stopa kapi.

A s robusnom vanjskom stranom, poklopac također pruža čvrsto držanje. Ako uživate koristiti svoj pametni telefon bez ruku, velika je vjerojatnost da će vam ugrađeni nosač biti vrlo primjetan.

Povišeni rub s obje strane pruža dodatni štit i za dvostruku kameru i za veliki zaslon. I na kraju, Kitoo navlaka za teške uvjete isporučuje se u nekoliko boja.

USP: Sklopivi nosač

Pogledajte na Amazonu

# 3. Speck CandyShell

CandyShell je čista elegancija. Ako imate želju pronaći zavidan dizajn koji ima vojnu trajnost, ne trebate gledati dalje od njega.

Jednodijelna konstrukcija čini je nevjerojatno tankom. Mekana unutrašnjost sposobna je s lakoćom apsorbirati šok. Gumene trake nude bolje prianjanje. CandyShell dolazi u četiri zadivljujuće boje.

USP: Gumeni interijer

Pogledajte na Amazonu

# 4. Urban Armor Gear

Ako želite maksimalnu zaštitu, kućište Urban Armor Gear može biti fantastična opcija. Razmetajući se s pet slojeva vrhunske konstrukcije, tvrdi se da ovaj slučaj udovoljava 2x vojnim standardima ispitivanja padova.

Urban Armor Gear sadrži ručno izrađenu meku jezgru otpornu na udarce, kao i vučno držanje saća. Taktični gumbi koji reagiraju i kompaktan dizajn daju mu mišićav izgled. Još bolje, ovo čvrsto kućište dolazi u više od 15 boja.

USP: Vučni zahvat saća

Pogledajte na Amazonu

# 5. Spigen hrapav oklop

Spigen Rugged Armor nudi solidnu zaštitu vašem pametnom telefonu bez dodavanja velike količine. Jednoslojna TPU konstrukcija daje joj prikladan izgled. Tekstura ugljikovih vlakana u kombinaciji s sjajnom teksturom osjeća se ugodno na dlanu nudeći poboljšano prijanjanje.

Tehnologija zračnih jastuka dodatno osnažuje strukturu i omogućuje kućište bez neravnina. Podignuta usnica osigurava da zaslon osjetljiv na dodir ima potrebnu zaštitu kada se postavi licem prema dolje. Osim zaštite, Rugged Armor dolazi u dvije lijepe boje: crnoj i ponoćno plavoj.

USP: Tehnologija zračnih jastuka

Pogledajte na Amazonu

# 6. Zizo

Slučaj Zizo pripremljen je za teške terete. Krupna struktura ojačana tehnologijom otpornom na udarce može trajati dulje.

Robustan dizajn daje mu dobro izgrađen izgled. Ugrađeni nosač čini handsfree upotrebu vašeg phableta ugodnom aferom. Uz to, možete odabrati sedam privlačnih boja poput crne / narančaste, zlatne / crne, srebrne / crne, crvene / crne itd.

USP: Dizajn otporan na udarce

Pogledajte na Amazonu

# 7. Ghostek Exec2

Ako želite imati funkcionalniju zaštitnu futrolu, Ghostek Exec2 bila bi jedna od boljih opcija za vaš iPhone. Kućište izgleda vrlo robusno zahvaljujući kombinaciji PC i TPU materijala.

Tu je povišen za pružanje dodatne zaštite dodirnog zaslona. U prostranom pretincu možete držati do pet kreditnih kartica. Integrirana metalna ploča pomaže mu u radu s magnetskim nosačima automobila. Uz to, Ghostek Exec2 dostupan je u pet opcija boja, uključujući crvenu, srebrnu i crnu.

USP: Integrirana metalna ploča

Pogledajte na Amazonu

# 8. elago Glide

Poput slučaja dva u jednom? elago Glide s unutarnjim kućištem osmišljen je tako da nudi vrhunske zaštitne mjere za vaš iPhone i željeni stil koji se ističe.

Ovaj se slučaj ističe u pružanju potpune zaštite od ogrebotina i neravnina. Prikladno se smješta na pametni telefon i nudi poboljšano prianjanje. Najbolje od svega, Glide je dostupan u više od deset očaravajućih boja kako biste odabrali idealno za vaš iPhone. Osim toga, kućište dolazi sa zaštitnikom zaslona od kaljenog stakla koji štiti zaslon od nule.

USP: Kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

# 9. Zizo statička serija

Još jedna naslovnica vojnog stupnja koja se jako kladi na zaštitu! Zizo Static Series ima moćni izdržljivi profil koji s malo napora može apsorbirati šok. Dakle, možete ostati bez brige o sigurnosti svog pametnog telefona tijekom avanturističkih vremena.

Pogledajte korisne postolje. Može biti izuzetno jednostavan za upotrebu kada želite ugodno gledati videozapise. Stalak vam omogućuje da poduprite svoj phablet i vodoravno i okomito. Povrh svega, Static Series dolazi u više tamnih boja.

USP: Otporna na udarce konstrukcija sa šarenim dizajnom

Pogledajte na Amazonu

# 10. YOUMAKER

YOUMAKER ima i izgled i snagu da bude pouzdan štit za vaš pametni telefon. Dvobojne boje s metalik bojom nadopunjuju njegov dizajn. Kombinacija robusnog računala i izuzetno mekog TPU-a dala mu je dizajn otporan na udarce. Povišeni rub nudi dodatnu zaštitu zaslona osjetljivog na dodir od nule.

Dolazi sa zaštitnikom zaslona za pružanje obrane od 360 stupnjeva vašem phabletu kada je to zaista najvažnije. Štoviše, YOUMAKER dolazi u pet boja i dostupan je s doživotnim jamstvom.

USP: Teška zaštita

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koji je tvoj najdraži?

Siguran sam da su ovi slučajevi vojne klase za iPhone 7 Plus uspješno prošli vaš test. Koji je od vas dobio najviše ocjena?

Možda biste htjeli sustići i ove postove:

  • Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone 7 Plus
  • Futrole za novčanik iPhone 7 Plus
  • Najbolji futroli za iPhone 7 Plus Folio
  • Najbolje kožne futrole za iPhone 7 Plus