Blog

Najbolji slučajevi iPhone 6s Plus sa remenom 2021

U svom rutinskom životu suočavate se s mnogim izazovima od zore do mraka. Od izlaska do zalaska sunca, postoje mnogi kućanski poslovi i profesionalne obveze koje morate ispuniti. Jedno od njih je putovanje na posao i s radnog mjesta. Ono što ovdje predstavljamo je popis najboljih futrola za kopče za remen iPhone 6s Plus. Vaš iPhone 6s Plus prilično je siguran i siguran dok je umotan u snažne ticale futrola izrađenih od čvrstog materijala. I dalje ostajete bez brige dok se putujete s jednog mjesta na drugo.

1. Bomea

Jedna od najboljih karakteristika Bomeine futrole za kopču je da iPhone 6s Plus možete nataknuti na tanko namotano kućište. Torbica za kopču dovoljno je prostrana za pohranu vaših kreditnih / debitnih kartica i gotovine. Vaš je iPhone zaštićen u ovoj čahuri izrađenoj od kože.

Za dodatnu sigurnost, Bomea nudi dvije dodatne petlje remena i magnetno zatvaranje. Vaš iPhone 6s Plus zaštićen je od svih uputa. Jednostavno stavite iPhone u ovaj slučaj, a zatim provucite remen kroz petlje kada ga nosite.

USP: Može pohraniti telefon s tankom futrolom

Pogledajte na Amazonu

2. DODATAK

Grub izgled futrole za kopču za pojas SUPCASE ostavlja snažan dojam na pamet potrošača. Korisnici mogu lako priključiti hands-free i gromobranski kabel u priključke jer je futrola izrađena od besprijekornih izreza za iPhone 6s Plus.

Možete napraviti test pada dok je vaš iPhone sklupčan u futroli; napredni dvoslojni sloj s tvrdom polikarbonatnom ljuskom i fleksibilnim TPU-om može preživjeti slučajne padove i udare. Ako odaberete ovu SUPCASE futrolu za vaš iPhone 6s Plus, ne morate trošiti dodatne novce na zaštitniku zaslona jer je već ugrađen.

USP: Precizni izrezi

Pogledajte na Amazonu

3. EpicDealz

EpicDealz donosi jedinstvenu kombinaciju petlje za remen i metalne kopče u futroli koja pohranjuje i štiti iPhone 6s Plus. Stavite iPhone u futrolu i čvrsto zatvorite njegov čičak poklopac; vaš je iPhone siguran iza platna.

Ako vam se sviđa ideja da kuburu objesite na omču, torbicu ili ruksak, to možete učiniti uz pomoć metalnog prstena. Za sofisticirane korisnike iPhonea, oni uvijek mogu umetnuti stražnje petlje u pojaseve.

USP: Karabinasta kuka

Pogledajte na Amazonu

4. I LV

Vjerojatno najčvršći slučaj na popisu dolazi iz tvrtke E LV. Ova robusna futrola za kopču za pojas ima okvir od polikarbonata s velikim utjecajem koji vašem telefonu daje dodatnu zaštitu od padova, udaraca i udaraca. Provjerite ima li dvoslojni hibridni dizajn za konačnu zaštitu.

Čak i dok okvir čuva vaš telefon, možete pristupiti svim bitnim priključcima, tipkama i kontrolama poput sučelja, leće kamere, priključka za slušalice, zvučnika i mikrofona. Povrh svega, možete napuniti telefon bez uklanjanja kućišta.

USP: Najtvrđi okvir

Pogledajte na Amazonu

5. Ptuna

Za razliku od ostalih futrola za kopče za remen, Ptuna nudi sjajnu četveroslojnu zaštitu za vaš iPhone 6s Plus. To znači da je vaš uređaj u potpunosti zaštićen od zla poput kapi, prašine, ogrebotina i vode. Međutim, svoj uređaj ne biste trebali namakati u vodi jer kućište nije 100% vodootporno.

Futrola s kopčom za pojas od 360 stupnjeva može se objesiti o struk dok igrate svoje omiljene sportove. Kada postoji poziv, možete brzo odvojiti uređaj od kopče za pojas kako biste prisustvovali pozivima.

USP: Četveroslojna zaštita

Pogledajte na Amazonu

6. Gcepls

Gcepls vam nudi uspravan stav u svojoj vrhunskoj kožnoj futroli za remen za futrolu. IPhone 6s Plus možete instalirati i ukloniti uz dodatnu udobnost dok putujete na posao ili šetate. Možete okretati okretni držač pojasa koji se može okretati za 360 stupnjeva.

Magnetsko zatvaranje ovog kućišta kopče za remen drži vaš uređaj na mjestu. Moderan dizajn interijera štiti vaš telefon od pukotina i ogrebotina.

USP: Okomita futrola za kopču za remen u futroli

Pogledajte na Amazonu

7. Aduro

Aduro predstavlja gumenu teksturiranu futrolu koja štiti vaš iPhone svojim snažnim prianjanjem. Okrenite svoj iPhone 6s Plus kada je postavljen u kućište; futrola čvrsto zaključava vaš iPhone, pa kad okrenete telefon, ne brinite o slučajnom padu. Kad vas netko nazove, lako izvadite iPhone iz futrole.

USP: Gumirana tekstura

Pogledajte na Amazonu

8. Eagle Case Line

Budući da vaš iPhone 6s Plus ima značajku 3D Touch, Eagle Case Line nudi vam zaštitnik zaslona kompatibilan s 3D Touchom s ovom vrlo zaštitnom futrolom za kopču za remen. To eliminira potrebu za kupnjom zaštitnika zaslona za vaš uređaj.

Provjerite utikače koji pokrivaju priključke za punjenje i priključak za slušalice na vašem telefonu. Kad ne upotrebljavate dvije luke, možete koristiti utikače kako biste spriječili ulazak smeća i nečistoće u luke.

USP: Ugrađena zaštita zaslona kompatibilna s 3D dodirom

Pogledajte na Amazonu

9. Umotan

Encased je jedna od vodećih marki u zaštitnim futrolama za iPhone. Ova futrola za kopču za remen ekskluzivno je dizajnirana za Appleove iPhone uređaje veličine 5,5 ″. Encased se fokusira na dvije značajke: praktičnost i trajnost. Za praktičnost, Encased je instalirao ojačanu kopču i završni sloj mekog dodira.

Za trajnost, Encased je koristio PCR konstrukciju s neklizajućom mikro završnom obradom i zaštitom zaslona s podignutim usnama.

USP: Mekani dodir

Pogledajte na Amazonu

10. Evocel

Evocel donosi vrhunsku futrolu za kopču za vaš iPhone 6s Plus. Njegova tvrda vanjska ovojnica održava površinu vašeg telefona čistom od udaraca, mrlja i ogrebotina. Zahvaljujući otpornim na udarce i međusobno povezanim vanjskim prednjim i stražnjim maskama, vaš iPhone 6s Plus izuzetno je siguran.

Štipaljka za remen je uklonjiva i može se okretati za 180 stupnjeva radi jednostavne instalacije i uklanjanja vašeg iPhonea. Kad svoj iPhone 6s Plus želite staviti u džep, uklonite kopču za remen jer će to ukloniti glavninu.

USP: Izmjenjiva okretna kopča za remen

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Odjava

Torbe s kopčama za remen pružaju najtvrđu zaštitu vašem pametnom telefonu. Ovi su slučajevi prirodno izgrađeni robusno kako bi zaštitili vaš telefon od svih zala i oštećenja. Za putovanje na posao i avanture, futrole za kopče savršeni su savršeni partneri za vaš iPhone 6s Plus.

Možda biste željeli uputiti:

  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6s Plus
  • Najbolje kožne futrole za iPhone 6s Plus
  • iPhone 6s Plus priključne stanice
  • Najbolji iPhone 6s Plus jasni slučajevi

Koju futrolu za kopču biste željeli kupiti za svoj iPhone 6s Plus? Podijelite svoje povratne informacije u odjeljku za komentare.

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found