Blog

Najbolji slučajevi iPhone 6s s nosačima 2021

Za zadovoljstvo ne dodirivanja iPhonea 6s, futrole su najbolje opcije za vas. Neka vaš iPhone odmara na postolju dok gledate svoje omiljene videozapise ili prezentacije sretnih uspomena sjedeći na naslonjaču. Ovo je stvarno iskustvo vašeg života bez ruku. Slučajevi s nogarama također su korisni dok bilježite nešto sa svog iPhonea 6s - neke točke, zapisnik sa sastanka ili možda nešto što vas zanima. Domaćini jako cijene način rada podnožja, koji u svojim kuhinjama uživaju u video razgovorima sa svojim najmilijima dok obavljaju neke kuhinjske poslove.

1. ZVEdeng

ZVEdeng predstavlja vertikalni i vodoravni nosač za vaš iPhone 6s. Korištenjem ovog kućišta sa postoljem možete gledati videozapise / filmove i upućivati ​​FaceTime pozive.

Radi zaštite vašeg telefona, ZVEdeng je zadržao podignuti rub oko zaslona i leće fotoaparata. U ovom se slučaju koriste dva sloja za zaštitu od padova, udaraca, udaraca i udaraca.

USP: Remen za ruke protiv pada

Pogledajte na Amazonu

2. Spigen tanki oklop

Ono po čemu se Spigen Slim Armor razlikuje je lijep dizajn. Izvrsna je kombinacija stila i zaštite, osiguravajući da vaš pametni telefon i dalje izgleda impresivno bez ugrožavanja obrane od slučajnih padova i ogrebotina.

Zahvaljujući tehnologiji zračnih jastuka, Slim Armor iPhoneu nudi certificiranu vojnu zaštitu. Sa zaobljenim stranama, poklopac se ugodnije osjeća na dlanu. I pored toga, ovaj preslatki kućište na postolju dolazi u tri opcije boja kao što su: gunmetal, rose gold i SA violet.

USP: Zaštita vojnog stupnja

Pogledajte na Amazonu

3. Aduro

Aduro je stekao reputaciju proizvođača visokokvalitetnih futrola za nosače iPhonea. Ova futrola za nosače izrađena je od gumirane teksture, što olakšava držanje telefona. Poklopac futrole i futrole ima ugrađeni nosač za gledanje bez ruku.

Vizualne sadržaje možete gledati i u vodoravnom i u okomitom kutu. Vaš će iPhone ostati čvrsto na mjestu jer se kopča za futrolu može okretati i ima snažni mehanizam za zaključavanje.

USP: Gumirana tekstura

Pogledajte na Amazonu

4. NAISU

Glavni razlog zašto sam odabrao "NAISU" u ovoj postavi je sposobnost rada kao minimalistički slučaj novčanika. Skriveni utor na stražnjoj strani omogućuje vam sigurno držanje kartice. S vanjskom ljuskom računala i mekanom TPU unutrašnjošću, bez napora se može boriti protiv šoka.

Završetak rumenila poboljšava izgled. Zahvaljujući teksturi protiv klizanja, navlaka osigurava pojačano prianjanje. A stalak je uvijek tu da pojača vaše FaceTime. Osim toga, također ćete odabrati NAISU u više boja poput crne, mente, mornarice i drugih.

USP: Utor za skrivene kartice

Pogledajte na Amazonu

5. L-JUWA

L-JUWA donosi nevidljivu futrolu za vaš iPhone 6s. Na prvi pogled teško možete primijetiti nosač na kućištu. Ugrađeni nosač drži profil ovog kućišta tankim.

Kada otvorite postolje, pronaći ćete utor za pohranu vaših kreditnih / debitnih kartica i gotovine. Ova je futrola izrađena od žilave polikarbonatne plastike s brušenim kromiranim dizajnom. Ne propustite onu fleksibilnu gumenu TPU unutarnju kožu koja stvara dva sloja zaštite od pada.

USP: Nevidljivi nosač

Pogledajte na Amazonu

6. Korecase

Korecase je zadržao tradicionalni dizajn kućišta, ali dodao je malo stila i snage da ga izdvoji od ostalih kućišta. Unutarnja silikonska jezgra i dizajn gume čine ovaj slučaj laganim. Tvrda ljuska protiv klizanja pruža potpunu zaštitu.

Pretvorite iPhone 6s u mali medijski centar i gledajte omiljene filmove / videozapise pomoću jakog postolja. Robusni materijal ovog kućišta štiti vaš telefon od naglih padova, ogrebotina i udara.

USP: Teška zaštita

Pogledajte na Amazonu

7. Pegoo

Pegoo je ovaj nosač dizajnirao s izvrsnošću, jer ćete pronaći veliku udobnost pri pristupu svim priključcima, kontrolama i tipkama iPhonea 6s. Obično se vjeruje da su slučajevi nosača nespretni i nezgrapni; ali Pegoov slučaj s postoljem izgleda lijepo i lako se instalira.

Ova dvodijelna hibridna futrola štiti vaš iPhone od svih mogućih oštećenja. Kućište izgleda tanko, lagano i elegantno u različitim bojama. Možete kupiti jedan ili više da biste nastavili mijenjati osobnost telefona.

USP: Fleksibilna futrola za nosače

Pogledajte na Amazonu

8. Kabel i kućište

Kabel i futrola uspješno su dodali stil robusnoj osobnosti futrole. Napokon, grubi dijamant sjaji živopisno, dok Cable i Case donose sedam kućišta u različitim bojama.

Za zaštitu vašeg telefona, Cable i Case proizveli su ovu futrolu od hibridne kože oklopa. Ovo kućište precizno stane na vaš iPhone 6s, omogućujući vam pristup svim bitnim značajkama uređaja.

USP: Elegantna futrola za nosače

Pogledajte na Amazonu

9. Fetrim

Slučajevi nosača poznati su po glomaznom profilu. Međutim, Fetrim je zadržao tanak profil ovog kućišta tanak, tako da svoj iPhone možete jednostavno staviti u džepove. Za razliku od ostalih slučajeva, na ovaj slučaj ne trebate dodavati futrolu da biste ga zataknuli za pojas.

Zajedno sa stilom i tankim profilom, Fetrim se dovoljno pobrinuo za zaštitu vašeg telefona. Ovaj dvodijelni dizajn apsorbira udarce s unutarnjim TPU-om i vanjskim tvrdim računalom.

USP: Dvodijelni dizajn

Pogledajte na Amazonu

10. BENTOBEN

Bentoben je ovaj nosač stvorio isključivo za djevojčice i žene. Ovaj bling nakit od ružičastog zlata za vaš iPhone 6s. Stvorite modnu osobnost s ovom blistavom futrolom koja se razmeće blistanjem i sjajem.

Kako bi zaštitio vaš iPhone, Bentoben je upotrijebio tvrdo računalo s mekim TPU-om. Ova hibridna struktura dva u jednom nudi snažnu zaštitu od naglih padova, udaraca i udaraca.

USP: Bling nakit

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Tvoj izbor??

Futrole za nosače robusno su izrađene i stoga štite vaš telefon od višestrukih oštećenja. Obično futrole za nosače dodaju masu na vaš telefon. Ali ovaj popis uključuje neke slučajeve koji su tanki. Odaberite najbolje kućište za nosače za vaš iPhone 6s.

Povezane objave:

  • Najbolji slučajevi odbojnika za iPhone 6s
  • iPhone 6s vodootporne futrole
  • Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone 6s
  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 6s