Blog

Kako popraviti da FaceTime ne radi na iPhoneu ili iPadu

Korisnicima koji su kontaktirali Appleovu podršku rečeno je da ažuriraju svoj Apple uređaj kako bi skočili na najnoviju verziju iOS-a. Ažurirat ćemo ovu stranicu čim budemo imali detaljno izvješće o ovom pitanju. U međuvremenu, pogledajte dolje moguće načine za rješavanje problema "FaceTime Not Working" na vašem iPhoneu.

Dosta je korisnika prijavilo probleme s FaceTimeom (i putem Wi-Fi-ja i preko 3G / 4G).

Neki su prilično osnovni - gdje je to samo problem s računima ili lozinkama - dok neki idu i dalje od toga. Problemi s Wi-Fi mrežom, Appleovim poslužiteljima, konfiguracijama usmjerivača itd. Svi mogu predstavljati problem. Od pisanja ovog članka, čini se da su Apple poslužitelji u redu i nema naznaka bilo kakvih problema na tom kraju.

Pregledavamo moguća rješenja, rješavanje problema i ispravke programskih pogrešaka koji će vam pomoći da prevladate probleme s FaceTimeom koji se ne povezuje na vašem uređaju.

Sadržaj na prvi pogled:

 • Kompatibilnost uređaja
 • Kompatibilnost podatkovnog plana
 • Uključite način rada u zrakoplovu
 • Rješavanje problema s iOS WiFi-jem
 • Ponovno aktiviranje FaceTimea
 • Resetiranje svih postavki

Kompatibilnost uređaja

Kad je Apple najavio FaceTime preko mobilnih podataka, došlo je do pogreške: opcija je bila dostupna samo za odabrane uređaje. Provjerite ispunjava li vaš uređaj značajku FaceTime.

Kompatibilnost podatkovnog plana

Iako Verizon i Sprint nemaju apsolutno nikakvih nedoumica oko toga da vam omoguće FaceTime preko 3G / 4G mreža, AT&T je pomalo lud. Samo novi korisnici s planovima za dijeljene podatke ispunjavaju uvjete za korištenje FaceTimea preko 3G na mreži AT&T.

Ako ste postojeći kupac AT&T-a, ali niste na planovima za dijeljene podatke, morat ćete provjeriti kod svog davatelja usluga ako vam podatkovni plan omogućuje upotrebu FaceTime-a preko mobilnih podataka.

Uključi / isključi način rada u zrakoplovu

Ponekad postoje mogućnosti nekih problema s mrežnom vezom. Pokušaj prebacivanja NA Način rada u zrakoplovu iz aplikacije Postavke i vratite ga natrag ISKLJUČENO nakon nekoliko sekundi. To će osvježiti vašu mrežu, bilo da se radi o Wi-Fi mreži ili mobilnim podacima.

ili

Problemi s Wi-Fi mrežom

Problemi s Wi-Fi mrežom mogu biti strašni i mogu izazvati puno problema s FaceTimeom. Neskladna / nestabilna Wi-Fi mreža, netočne postavke usmjerivača koje sprečavaju vaš iPhone da se poveže s Wi-Fi-jem mogu dovesti do neuspjeha poziva u FaceTimeu.

Da biste riješili probleme s Wi-Fi mrežom, evo što možete pokušati.

Ponovno aktiviranje FaceTimea

Odjava s FaceTimea i ponovna prijava također vam mogu pomoći u rješavanju FaceTime problema koji su vjerojatno uzrokovani provjerom autentičnosti računa. Uraditi ovo:

 • Otvoren Postavke → FaceTime.

 • Isključite prekidač

 • Ponovno omogućite / uključite prekidač nakon nekoliko minuta. Trebali biste vidjeti znak "čeka aktivaciju ..."

 • Nakon što se FaceTime aktivira, trebali biste vidjeti polje Apple ID. Dodirnite ga, a zatim dodirnite Odjavi se.
 • Sada se ponovo prijavite dodirom Koristite svoj Apple ID za FaceTime.

Resetiranje svih postavki

Prema riječima jednog od korisnika na Apple Forums, resetiranje svih postavki riješilo je problem da FaceTime ne radi. Bilo je mnogo drugih komentara koji su jamčili za ovo rješenje. Da biste resetirali sve postavke, idite na Postavke → Općenito → Resetiraj → Resetiraj sve postavke.

Čitaj više:

 • Kako popraviti da grupa FaceTime ne radi?
 • Kako grupirati FaceTime na iPhoneu i iPadu
 • Koristite FaceTime kontakt očima na iPhoneu

Nadam se da bi ovo moglo riješiti problem FaceTime-a koji nije povezan. Podijelite svoje povratne informacije s nama u komentaru.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found