Blog

Santa Spy Cam: najbolja božićna iPhone aplikacija

Ako postoji jedna aplikacija koju ovog Božića ne smijete propustiti, to je Santa Spy Cam. Kombinirajući malo proširenu stvarnost i smiješne malene vilenjake, Santa Spy Cam može donijeti čarobnu radost u dan vaše djece jer sazna da ste vi uhvatili Djedove vilenjake na kameri.

Pomalo sablasno, puno zabave, nevjerojatan dizajn i provedba ideje - sve čini Santa Spy Cam najboljom božićnom aplikacijom koju možete dobiti ove sezone. A to je lako najcool božićna aplikacija za iPhone.

Santa Spy Cam 3 iPhone i iPad božićna aplikacija

Pojednostavljeno, Santa Spy Cam 3 je aplikacija u kojoj vidite vilenjake u svojoj kući. IPhone ste postavili za snimanje određenih dijelova vaše kuće u noći kada djeca spavaju, a vilenjaci su na poslu. Vilenjaci slijeću i zarobljeni su iPhoneom koji bilježi njihova kretanja.

Sljedeći dan pokažite svom djetetu što su vilenjaci radili na vašem iPhoneu i gledajte kako im se lica iznenadno osvjetljavaju.

Kombinirajući proširenu stvarnost i duh Božića, Santa Spy Cam dodaje animirane vilenjake koji se igraju i rade na vaš način u vašoj kući i oko nje. Neki od njih mogu čak sletjeti na vaše usnulo dijete, a to možete snimiti na iPhoneu. Pokažite je svom djetetu sljedeći dan i gledajte njegovu reakciju. Santa Spy Cam također će vam omogućiti da uhvatite samog Čovjeka (Djeda Mraza).

Obilje nevjerojatnih prizora

Ono što ovu aplikaciju čini stvarnom za one koji žele izvući maksimum iz Djeda Mraza jest dostupnost brojnih scena. Pomoću njih možete unijeti više zabave u predstavu.

Aplikacija omogućuje odabir između 52 sjajne scene. Postoji 15 specijalnih prizora Djeda Mraza koji su pripremljeni za mogućnosti gledanja videozapisa uživo.

Više mogućnosti prilagodbe

Što ako želite ići dalje od uobičajenih linija i želite li mu dodati neki osobni pečat? Pa, aplikacija vam također pruža željenu slobodu da dodate neku dodatnu čaroliju.

Možete integrirati fizičke predmete poput bombona i štapića Djeda Mraza koje su zaostali Vilenjaci. Oni bi vaš video učinili karizmatičnijim.

A nakon što stvorite nešto izravno, možete ih odmah podijeliti s prijateljima i obitelji na društvenim aplikacijama poput Facebooka, YouTubea i E-pošte.

Dostupno besplatno

Santa Spy Cam je besplatan i kompatibilan s iPhoneom, iPadom i iPod touchom. Za aplikaciju je potreban iOS 8.0 ili noviji.

Besplatna verzija dolazi s određenim ograničenjima. Možete nadograditi na premium (3,99 USD) verziju aplikacije kako biste ugrabili neograničenu kolekciju.

preuzimanje datoteka

Presuda:

"Santa Spy Cam" apsolutna je zabava. Roditelji bi voljeli imati ovu aplikaciju za snimanje živih akcija, atraktivnog videozapisa Djeda Mraza, pravih sobova kao i njegovih vilenjaka. Ponosi se mnoštvom mogućnosti prilagodbe i prekrasnim prizorima, a aplikacija je poprilično zabavna. Aplikacija Djeda Mraza toliko zabavna koliko ova zaslužuje biti na vašem iPhoneu! Budući da je dostupan besplatno, volio bih da ga isprobate i javite nam vrijedi li vašeg vremena ili ne. Budući da govorimo o tome da Božić učinimo nezaboravnim.

Zavirite u uzbudljive postove poput,

  • Najbolje ideje za božićni poklon
  • Najbolji Božić za iPhone i iPad
  • Ikone božićnih aplikacija za iPhone