Blog

Tenorshare - iPhone softver za oporavak podataka

Ne gubim podatke na svojem iPhoneu i na iGeeksBlogu, nitko od nas nikada nije imao hitnu potrebu za oporavkom izbrisanih podataka, ali svjesni smo mogućnosti da jednog dana nešto krene po zlu.

Važna nota: Isprobali smo TenorShare i dobro smo radili za nas. Međutim, mnogi se korisnici žale da to funkcionira kako je pokazala tvrtka. Prije kupnje tražimo da se obratite dobavljaču.

Postoji mnogo načina za izradu sigurnosnih kopija vaših iPhone podataka, uključujući iCloud, iTunes i neki softver nezavisnih proizvođača, ali vrlo je malo istinski moćnog softvera koji radi na oporavku vaših iPhone podataka. I istini za volju, većina njih su otmičari i skupi.

Pregled - iPhone softver za oporavak podataka

Pronašli smo Tenorshare iPhone Data Recovery, a kada smo pokušali oporaviti podatke s iPhonea, to je djelovalo kao draž.

Upravo to radite:

  • Spojite iPhone na računalo
  • Pokrenite Tenorshare iPhone Data Recovery softver
  • Pogoditi Skenirati.

  • Odaberite datoteke za oporavak
  • Pogoditi Oporavak (što vam omogućuje oporavak datoteka u različitim formatima, ovisno o vašem odabiru.)

Ono što mi se svidjelo je to softver je stvari održavao što jednostavnijima. Većina korisnika nije dovoljno pametna da bi prošla dugu krivulju učenja kako bi obnovila izbrisane fotografije sa svojih iPhonea. Mi samo želimo rješenja koja djeluju izvan okvira. Mislim da je Tenorshare Data Recovery to dobro zakucao.

Softver vam omogućuje oporavak podataka izravno s iPhonea ili iz prethodne iTunes datoteke sigurnosne kopije koju ste dobili. Kao redovni korisnici, uvidjet ćemo da želimo vratiti neke fotografije (fotografije koje smo izbrisali prije eona). Ili ste možda izgubili neke kontakte prilikom pokušaja sinkronizacije s iCloudom. Stvari mogu poći po zlu kada prvi put isprobate iCloud ili uklonite i ponovo dodate iCloud račune.

Pomoću ovog softvera mogli bismo oporaviti podatke još iz 2011. godine.

U svojoj srži mislim da je najbolja stvar kod Tenorshare iPhone Data Recovery to što je dizajniran za normalne ljude: korisnike koji nemaju vremena pročitati priručnik i pokušati nekoliko puta prije nego što shvatimo kako stvari funkcioniraju. Pogotovo kada je riječ o oporavku podataka, što je zabranjeno.

Besplatna verzija Tenorshare iPhone Data Recovery pokazat će vam sve datoteke koje je otkrio (dostupne za oporavak), no da biste ih vratili na svoje računalo, morat ćete se registrirati.

The Cijena od 79,95 dolara je strma, posebno uzimajući u obzir jeftinije alternative koje nisu tako jednostavne i učinkovite kao Tenorshare, premda usporedno. Također, čuo sam prilično dobre stvari o podršci tvrtke Tenorshare, pa kupujete nešto bitno.

Ako stvarno morate pod svaku cijenu oporaviti izgubljene podatke s iPhonea i to bez ikakvih muka, Tenorshare iPhone Data Recovery je vaš odgovor.

Pročitajte više na TenorShare.com

To je to!

Možda biste voljeli pročitati Dekodiranje mitova za oporavak podataka iPhonea: Što ne možete vratiti?