Blog

Najbolji iPhone foto pisači u 2021. godini

Nedavno sam postao pomalo nostalgičan gledajući neke fotografije iz studentskog života koje sam podijelio na Facebooku. Da bi uspomena ostala živa, želio sam otisnuti fotografiju. Umjesto da se odlučim za inkjet ili laserske pisače s punim motorom, želio sam malo prijenosnije i trenutno rješenje. Tako je započeo moj lov na najfinije i ultra prijenosne iPhone foto pisače! Istini za volju, nisam morao trošiti puno vremena da pronađem trenutne pisače za iOS uređaj. Jedino što me natjeralo da dobro razmislim bilo je shvatiti koja je prilagođena mojim specifičnim zahtjevima. Ako ste na sličnom pogonu, ovaj vam post može pomoći da pronađete pravu opciju na temelju svojih potreba.

1. Pristanište Kodak

Iz nekoliko glavnih razloga - učinkovitosti i svestranosti - ocjenjujem "Kodak Dock" vrlo visoko. Dizajniran je za ispis fotografija profesionalnog izgleda 4 x 6 x. Osim toga, radi s iPhone i Android telefonima.

Uz dostupnost više priključaka, imate fleksibilnost za ispis s palčnog pogona. Još bolje, ovaj kompaktni pisač također podržava Wi-Fi vezu između uređaja i omogućuje bežični ispis slika.

Koriste se vrhunski spremnici s tintom za ispis slika u obojenim slojevima, poput žuto-plavih.

USP: Više priključaka

Pogledajte na Amazonu

2. Prynt Pocket

Ako želite da se vaš iPhone printer pohvali izvrsnim ispisom slike na sliku, ne biste trebali propustiti Prynt Pocket. Koristi proširenu stvarnost za postizanje boljih rezultata.

Aplikaciju Prynt možete koristiti za ispis slika s fotoaparata ili aplikacija za društvene mreže kao što su Instagram, Snapchat. Dodajte svoj omiljeni videozapis unutar svojih fotografija, pa čak i primijenite filtre kako biste ih ukrasili.

Još bolje, omogućuje vam primjenu okvira, podešavanje osvjetljenja i dodavanje teksta na fotografije. A kad budete spremni, možete dobiti otisak samo jednim dodirom! Kako je papir zaštićen naljepnicom, moći ćete lijepiti svoje slike gdje god želite.

USP: Ispis video na sliku

Pogledajte na Amazonu

3. Polaroid ZIP

"Polaroid ZIP" je pametni iPhone foto printer. I ono što zaista cijenim u ovom pisaču je jednostavnost. Možete brzo povezati svoj iPhone s njim putem Bluetootha da biste započeli.

Njegova popratna aplikacija omogućuje vam odabir slika s fotoaparata i društvenih mreža za ispis impresivnih fotografija veličine 2 x 3 x 3. Možete i urediti slike kako biste im pružili bolji izgled.

Kako se na ispisanim slikama koristi papir za naljepnice, sliku lijepite na željeno mjesto. I na kraju, Polaroid ZIP možete koristiti i s iOS i s Android uređajem.

USP:Slike otporne na kidanje

Pogledajte na Amazonu

4. Fujifilm SP-2

Unatoč dizajnu džepnih dimenzija, "Fujifilm SP-2" ima puno toga za ponuditi. A jedan od njegovih vrhunaca je mogućnost upotrebe 256 razina po boji.

S pikselima za ispis od 800 × 600 točaka i rezolucijom od 320 dpi, vaše fotografije izgledaju oštrije. Zahvaljujući potpuno optimiziranoj tehnologiji laserskog izlaganja, Fujifilm SP-2 u stanju je ispisivati ​​ne samo brže nego i efikasno.

USP: Besplatno 256 razina po boji

Pogledajte na Amazonu

5. Fujifilm INSTAX SHARE SP-2

Za ispis u pokretu, "Fujifilm INSTAX SHARE SP-2" je na visokom nivou. Pruža fotografije visoke rezolucije s pikselima za ispis od 800 × 600 točaka i 320 dpi. Koristi 256 razina po boji da oživi vaše slike.

Zahvaljujući naprednom sustavu laserskog izlaganja, ispisuje slike velikom brzinom. Pomoću aplikacije zajedničkog pisača možete ručno prilagoditi slike kako bi bile tamnije ili svjetlije. Dolazi s punjivom baterijom koja vam omogućuje ispis nekoliko slika jednim punjenjem.

USP: Koristi 256 razina po boji

Pogledajte na Amazonu

6. SereneLife PICKIT20

Ovaj od SereneLife dovoljno je dobar da pruži zapažene rezultate ispisa - ako ne i izvrsne. Nudi potpuno laminirane slike veličine 2 x 3,5 inča s 291 dpi. Pomoću ugrađene punjive baterije možete ispisati do 25 slika jednim punjenjem.

Aplikaciju PICKIT možete koristiti za obrezivanje neželjenih dijelova, promjenu boja i dodavanje filtara. Dodajte smiješne naljepnice i emotivan tekst kako biste svojim slikama dali neki cool osobni pečat.

O da, postoji i mogućnost izrade kolaža s vašim omiljenim slikama.

USP: Učinkovita funkcionalnost

Pogledajte na Amazonu

7. SereneLife PICKIT20

Smatram da je “SereneLife PICKIT20” pristojan printer za iPhone. Dolazi s ugrađenom baterijom koja omogućuje ispis do 25 slika jednim punjenjem. Za uređaj jednostavne i kompaktne veličine hvalevrijedan je.

S 291 dpi, vaše fotografije možda neće izgledati najoštrije, ali bile bi dovoljno dobre da prođu osnovni test. Ljubaznošću dizajna otpornog na otiske prstiju i izdržljive izrade, SereneLife PICKIT20 dugotrajni je pratilac vašeg iPhonea.

USP: Izuzetno kompaktan dizajn

Pogledajte na Amazonu

8. kanonik IVY

Ovo je treći Canon foto printer za iPhone, za kojeg smatram da vrijedi dati priliku u ovoj liniji. Ovaj mini foto pisač ističe se ponudom visokokvalitetnih fotografija veličine 2 x 3 x 3 cm. Slike sadrže podlogu od kore i ljepila tako da ih možete zalijepiti gotovo bilo gdje.

Imajte na umu da vaš iPhone mora imati iOS 9 ili noviji ili Android uređaj mora imati verziju 4.4 ili noviju da bi mogao koristiti ovaj pisač. Što se tiče varijanti boja, Canon IVY dostupan je u tri opcije poput nane zelene, ružičastog zlata i škriljevca sive boje.

USP: Slike otporne na vodu

Pogledajte na Amazonu

9. LG džepna fotografija PD261

Sve dok je LG-ov "Pocket Photo Printer PD261" s vama, slike ispisujete na svoj iOS uređaj bez ikakvih muka. Veličina fotografija je 2 ”x 3, koje možete udobno nositi u novčaniku.

Morate koristiti aplikaciju LG Pocket Photo za fino podešavanje slika ili ispis slika. Aplikacija radi pouzdano i dostupna je u App Storeu i Google Play trgovini.

Pakiran u solidnu bateriju od 470 mAh, PD261 radi do jedan i pol sat i omogućuje vam ispis do 20 slika jednim punjenjem. Jedna stvar koju vrijedi napomenuti jest da se ne isporučuje u paketu s foto-papirom. Stoga ćete ga morati kupiti zasebno.

USP: Jasne fotografije

Pogledajte na Amazonu

10. Životni otisak

Cijenite li ideju ugrađivanja videozapisa u svoje fotografije? Ako je odgovor da, Lifeprint mora biti jedan od vaših najboljih pisača.

Nudi vam slobodu uvoza fotografija ne samo iz vaše knjižnice već i iz društvenih aplikacija. Tako možete ispisati zabavne GIF-ove i sjajne Live Photos.

Izrađuje veličinu slike 3 × 4,5, što je puno veće od uobičajenih 2 x 3 x. Nadalje, džepni dizajn pomaže vam da je lako nosite.

USP: Brzi ispis

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Koji je vaš odabir?

Nadam se da ste uspješno pronašli funkcionalniji foto-printer za svoj iOS uređaj. Mogu li znati njegovo ime i značajke po kojima se ističe?

Željeli biste zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za uređivanje videozapisa za iPhone i iPad
  • Kako urediti žive fotografije na iPhoneu
  • Najbolji glazbeni urednici za iPhone i iPad