Blog

Najbolje prijevodne aplikacije za iPhone i iPad u 2021. godini

S najnovijim iOS-om, Siri vam omogućuje brzi prijevod teksta na različite jezike. Međutim, ne podržava previše jezika. Stoga biste trebali imati ove najbolje iPhone i iPad aplikacije za prevođenje da biste govorili i prevodili tekst na više svjetskih jezika, posebno kada putujete u inozemstvo!

Aplikacije za prijevod mogu vam dobro doći kad upoznate tog posebnog prijatelja koji dolazi iz mjesta gdje govore drugi jezik. Nevjerojatno je kako, sa samo nekoliko dodira, možete obaviti pomalo sadržajne razgovore s gotovo bilo kim širom svijeta. S korisnim rječnikom i rječnicima na samo jedan dodir, nećete imati zabune u tumačenju nepoznatih riječi. Štoviše, mnoge od ovih 10 najboljih aplikacija za prevoditelje rade čak i izvan mreže kako biste mogli komunicirati bez ikakvih smetnji!

Najbolje aplikacije za prevođenje za iPhone i iPad

# 1. ja prevodim

Jedna od najpopularnijih aplikacija za prijevod, iTranslate može prevesti riječi, fraze i tekst na više od 100 podržanih jezika. Prijevode možete slušati i muškim i ženskim glasom. Prebacivanje između različitih dijalekata.

Značajka glasovnog razgovora može biti korisna, posebno kada putujete u inozemstvo. Rječnik sa sinonimnim i različitim značenjem omogućuje vam lako razumijevanje bilo kojeg teksta. Tu je i izvanmrežni način rada koji vam omogućuje upotrebu aplikacije bez ikakvih smetnji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Microsoftov prevoditelj

Što se tiče točnosti i učinkovitosti, Microsoft Translator je bez premca. Najveći vrhunac ove aplikacije je prijevod razgovora za više osoba. Precizno govoreći, možete razgovarati u osobi s do 100 ljudi na nekoliko jezika.

Pomoću ove moćne aplikacije možete prevesti tekst na više od 60 jezika. Upotrijebite prijevode s fotoaparata za brzo prevođenje riječi u bilo koju fotografiju. Nadalje, dolazi s rječnicima za provjerene prijevode, kao i izgovorima koji su neizmjerno korisni.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. Google prevoditelj

Google Prevoditelj nudi besplatni trenutni prijevod sa 103 jezika. Aplikacija prevodi riječi, rečenice i web stranice s bilo koje kombinacije podržanih jezika. Možete čak i prevesti riječi ili rečenice bez internetske veze na čak 59 jezika.

Ne želite tipkati tekst? Nema problema. Jednostavno usmjerite kameru uređaja prema tekstu kako biste ga brzo preveli na 37 jezika. Sve u svemu, to je sve na jednom mjestu za sve prijevode.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Govori i prevedi

Ono što Speak & Translate odvaja od ostalih je svestranost i točnost. Pomoću ove aplikacije možete komotno komunicirati na nekoliko jezika. Točnije, omogućuje vam da govorite na čak 54 jezika.

Možete voditi pisane razgovore na više od 100 jezika. Ovisno o vašim potrebama, odlučit ćete prevesti tekst muškim ili ženskim glasom. Na iPadu možete provoditi tumačenje dok upotrebljavate druge aplikacije.

Cijena: $19.99

preuzimanje datoteka

# 5. moj jezik

Jednostavnost i jednostavne značajke čine ovu aplikaciju tako zgodnom za putnike. Uz podršku 59 jezika, pruža vam potrebnu fleksibilnost za prijevod teksta. Možete brzo pristupiti prevedenom tekstu da biste ih koristili izvan mreže.

Omogućuje vam prijevod i slušanje na 20 jezika. Budući da djeluje brzo i precizno, nećete imati poteškoća u komunikaciji s bilo kojom osobom tijekom putovanja u inozemstvo. Štoviše, također možete brzo saznati značenje bilo kojeg određenog dijalekta kako biste osigurali da vaš razgovor ostaje ugodna stvar.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 6. iHandy prevoditelj

iHandy ima elegantno i intuitivno korisničko sučelje koje nudi brzi i trenutni prijevod rečenica, fraza, riječi i onoga što imate za tren! Aplikacija podržava oko 52 svjetska jezika i oslobađa vas muke s pamćenjem i ponovnim tipkanjem odabira spremajući ih kao povijest. Ima integriranu funkciju copy-paste i podržava i društvene medije.

Postoji značajka pretvaranja teksta u govor koja vam omogućuje lako razumijevanje govora izgovora bilo kojeg izvornog jezika. Upotrijebite zbirku izraza s često korištenim izrazima kako biste postigli veću pogodnost pri prijevodu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 7. Glasovni prevoditelj: Govorni prijevod

"Govorni prijevod" prilično je dobar za prevođenje glasa na drugi jezik. Napredna tehnologija prepoznavanja glasa brzo prepoznaje vaš jezik.

Aplikacija ima podršku za prijevod glasovnog i tipkovničkog tipkanja. Rezultat možete podijeliti sa prijateljima putem SMS-a i e-pošte.

Kompatibilnost s više od 30 jezika trebala bi u većini slučajeva odraditi vaš posao. Na kraju, možete nadograditi na premium verziju (2,99 USD) da biste koristili ovu aplikaciju bez ikakvih oglasa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 8. Dijalog - Prevedi govor

Možda najpristupačnija aplikacija za prevoditelje u App Storeu, Dialogue, prevodi vaš govor na željeni jezik u namigivanju. Pogodan za putovanje, može prikladno uhvatiti strane fraze i trenutno ih pretvoriti u vaše izvorne.

Osim pretvorbe glasa u glas, on djeluje i kao prevoditelj teksta koji može točno pretvoriti nepoznate riječi u vaš materinji jezik. Samo odaberite svoj jezik, dodirnite gumb i brzo ćete dobiti prijevod!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 9. Prevoditelj jezika Pro

Ako vam je govor i prijevod teksta malo složen zadatak, ne biste trebali propustiti Language Translator Pro. To djeluje besprijekorno omogućujući vam da odmah pretvorite bilo koji tekst u željeni jezik. Aplikacija vam omogućuje prevođenje glasa na više od 50 jezika.

Iskoristite potpunu prednost cjelovitih razgovora između dva jezika tijekom putovanja i nikada ne dopustite da vam bilo koji strani jezik postane smetnja. Budući da ima jednostavno korisničko sučelje, naći ćete ga vrlo poznatim od same riječi!

Cijena: $6.99

preuzimanje datoteka

# 10. Svjetski rječnik

Ova višestruko nagrađivana aplikacija jednostavna je i kreativna! Sve što radite je da iPhoneovu kameru usmjerite na riječ i Worldictionary će je odmah definirati i prevesti. Zaista ne trebate ručno tipkati riječi ili slikati.

Ova će vam aplikacija biti neophodan putni alat pripremljen da vam pruži prijevod u pokretu. Djeluje kao i WordLens, ali ima više značajki. Štoviše, kompatibilan je s nekoliko međunarodnih jezika poput francuskog, njemačkog, engleskog i mnogih drugih.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

Vaš odabir?

Dakle, sada znate pametno komunicirati na mnogo različitih jezika! Koja će od ovih aplikacija biti vaš prevoditelj? Bilo bi lijepo znati njegovo ime.

Ne biste trebali propustiti i ove postove:

  • Najbolje enciklopedijske aplikacije za iPhone i iPad
  • Rječnik aplikacija za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za učenje stranih jezika za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found