Blog

Aplikacija Pinterest ne radi na iPhoneu i iPadu: Savjeti za popravak

Kada se aplikacija Pinterest sruši ili se ne otvori, stvara probleme u otkrivanju i spremanju cool stvari (pribadača) na vaš profil. Ponekad može postati problematično otvoriti ili prijaviti se jer se aplikacija Pinterest zamrzne i odbije pokrenuti kad je dodirnete. Većinu vremena problem rješava jednostavnim prisilnim napuštanjem aplikacije ili ponovnog pokretanja uređaja. Ali ako se Pinterest i dalje ruši ili uopće ne radi, evo nekoliko trikova za rješavanje problematične aplikacije!

Kako popraviti problem s aplikacijom Pinterest koji ne radi na iPhoneu i iPadu

 • Očistite predmemoriju i povijest pregledavanja na Pinterestu
 • Ažurirajte aplikaciju Pinterest
 • Izbrišite aplikaciju i ponovo je instalirajte
 • Isključite osvježavanje aplikacije u pozadini
 • Onemogućite usluge lokacije

Očistite predmemoriju i povijest pregledavanja na Pinterestu

 1. Pokreni Pinterest na vašem iOS uređaju.
 2. Dalje, trebate dodirnuti karticu profila u donjem desnom kutu zaslona.
 3. Sada dodirnite maleni ikona postavki u gornjem desnom dijelu zaslona.
 4. Sljedeće ćete morati dodirnuti Privatnost i podaci.
 5. Sada se pomaknite prema dolje i dodirniteOčisti predmemoriju aplikacija da to počisti.
 6. Sljedeće ponovno pokrenite iOS uređaj i ponovo otvorite aplikaciju. Trebao bi početi ispravno raditi.

Ažurirajte aplikaciju Pinterest

Još jedno praktično rješenje za aplikaciju Pinterest neće se otvoriti je ažuriranje aplikacije. Da biste to učinili, pritisnite ikonu App Store i dodirnite nadopune. Nakon toga dodirnite AŽURIRAJ pored aplikacije Pinterest. Nakon što se postupak dovrši, usluga će možda nesmetano raditi za vas.

Bilješka: Ponekad i samo preuzimanje najnovije verzije može imati grešaka. Na primjer, najnovija verzija aplikacije 8.24 (od 10. srpnja 2020.) naglo se ruši na mom iPhoneu X, pokrećući najnoviji iOS 13.5.1 Isto se događa na iPhoneu koji koristi beta verziju iOS-a 14. U takvoj situaciji, čekanje da programer objavi popravak, moguće je rješenje.

Ažuriraj: Najnovije rušenje aplikacije nastalo je zbog problema u Facebookovom SDK-u za prijavu. To se događalo čak i ako niste koristili Facebook za prijavu na Pinterest ili ste imali FB aplikaciju na iPhoneu. Zbog toga su se rušili ne samo Pinterest već i Spotify, Tinder i druge aplikacije. Sad je riješeno.

Izbrišite aplikaciju i ponovo je instalirajte

Ako je aplikacija Pinterest i dalje zaokupljena problemom i zamrzne ili padne iznova, preporučujem da izbrišete aplikaciju i ponovo je instalirate.

Isključite osvježavanje aplikacije u pozadini

Čak i ako zatvorite bilo koju aplikaciju, ona se nastavlja osvježavati u pozadini kako bi bila sigurna da ostaje aktivna i stalno udara. Isključivanje pozadinske aplikacije može vam pomoći da riješite ovaj problem.

Otvori Postavke aplikacija na uređaju → OpćenitoOsvježavanje aplikacije u pozadini.

Sada dodirnite Osvježavanje aplikacije u pozadini i odaberite Isključeno.

Onemogućavanje ove značajke također može pomoći u produljenju trajanja baterije vašeg uređaja i smanjenju potrošnje podataka.

Onemogućite usluge lokacije

Pokušajte isključiti i usluge lokacije. To je još jedna značajka gladna napajanja koja vrši velik pritisak na bateriju. Stalno praćenje lokacije sigurno nije dobro za zdravlje vašeg uređaja. Stoga bi odgađanje moglo učiniti trik u rješavanju problema "ne mogu se prijaviti na Pinterest".

Da biste to učinili: otvorite Postavke aplikacija → PrivatnostUsluge lociranja → Isključite prekidač.

Bilješka: Lokacijske usluge su ključne za mnoge korisne aplikacije poput Ubera, vremena itd. Dakle, kad vaš Pinterest počne raditi, slijedite iste korake da biste ponovno omogućili usluge lokacije.

Sumirati…

Odgovorio sam na sve moguće odgovore na pitanje zašto se Pinterest neprestano ruši? Jesu li vam ova rješenja pomogla riješiti problem rada aplikacije Pinterest ili problema s prijavom na iOS uređaju? Obratite nam se svojim vrijednim povratnim informacijama. Ako ste pronašli neko drugo praktično rješenje za rješavanje ovog problema, svakako nas i to obavijestite.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found