Blog

Najbolje obrazovne aplikacije za iPad u 2021. godini

Osim što ga iPad koji ga jako obožavaju poslovni ljudi, dizajneri i umjetnici, ima i ogromnu popularnost među djecom. Izuzetno velik zaslon u kombinaciji s veličanstvenim performansama donosi život aplikacijama. Ubojita kombinacija Apple Pencil i iPad Pro neodoljivo šarmira djecu. Vole igrati igre, crtati, skicirati i šarati na tabletu. Dakle, ako ste u potrazi za najboljim obrazovnim aplikacijama za iPad Pro koje će vašem djetetu pomoći da uči dok se zabavlja, ovaj fantastičan asortiman aplikacija bio bi izuzetno koristan.

1. Duolingo

"Duolingo" je široko ocijenjen kao najuspješnija aplikacija za učenje jezika za iOS. S više od 300 milijuna učenika, aplikacija vam pomaže da savladate više od 30 jezika, uključujući švedski, španjolski, francuski, njemački, talijanski, kineski, japanski i druge.

Kako biste bili sigurni da ćete moći udobno dovršiti svoje zadatke, aplikacija idealno prilagođava svaku lekciju i kratko joj traje. Moći ćete vježbati govor i slušanje s pametnim chatbotom bilo kad i bilo gdje.

Štoviše, inteligentni sustav praćenja omogućuje vam praćenje napretka i otkrivanje načina za poboljšanje performansi.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Google učionica

"Google učionica" može biti izuzetno korisna i za učenike i za nastavnike. Kao učitelj, ovu aplikaciju možete koristiti za jednostavno stvaranje nastave i distribuciju zadataka. Također čini pregledavanje i ocjenjivanje dodijeljenih zadataka prilično jednostavnim.

Aplikacija automatski stvara mape na Disku za svakog učenika kako bi sve bilo savršeno organizirano. Postoji stranica sa zadacima na kojoj studenti mogu pristupiti svim zadacima zajedno s nastavnim materijalima.

Čim novi sadržaj stigne u učionicu, šalje obavijesti i učenicima i nastavnicima kako bi ih redovito ažurirali. Osim toga, učenici mogu bez problema raditi na svojim zadacima i međusobno dijeliti materijale.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Epska!

Epska aplikacija za iPad knjižnica je digitalnih knjiga namijenjena djeci mlađoj od 12 godina. S neograničenim pristupom 25.000 visokokvalitetnih e-knjiga, audio knjiga, videozapisa za učenje i kvizova, vaše će dijete uvijek pronaći nešto fascinantno za istražiti.

Budući da podržava čitanje izvan mreže, vaše dijete može uživati ​​u čitanju knjiga čak i ako nema internetske veze. Aplikacija također nudi personalizirane preporuke na temelju interesa djece. Nakon što završi 30-dnevno besplatno probno razdoblje, morate platiti 7,99 USD mjesečno. Aplikacija podržava do 4 profila po računu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. ABCmouse.com

ABCmouse.com izvrstan je za pružanje djeci puno bržeg opismenjavanja i matematičkih vještina. Aplikacija nudi 8.500 interaktivnih aktivnosti učenja. Vaše dijete će se fantastično zabavljati igrajući pametne igre i rješavajući zagonetke.

Fantastične animacije, pjesme, umjetničke aktivnosti unose tone radosti u predstavu. Ima vrlo koristan alat za praćenje napretka koji vam omogućuje da vodite računa o tome kako se vaše dijete slaže s učenjem. Aplikacija nudi dvije mogućnosti članstva poput 7,99 USD mjesečno ili 79,99 USD godišnje.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. SoloLearn

Vrijeme je da naučite kodirati! SoloLearn dolazi s puno besplatnog sadržaja za učenje koda i dizajniran je i za početnike i za napredne učenike.

Za početak možete birati između tona programskih tema da biste savladali koncepte kodiranja. Na temelju svog cilja možete postaviti cilj i krenuti vlastitim tempom.

Uz dnevna izvješća, aplikacija vas obavještava o vašem napretku. Povrh svega, možete se pridružiti velikoj zajednici kodera za podršku i motivaciju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. LinkedIn učenje

Ako želite iskoristiti najkompetentniju platformu za internetsko učenje kako biste poboljšali svoje znanje, "LinkedIn Learning" je puno bolja opcija.

Pomoću ove aplikacije imate pristup više od 4.000 tečajeva. Od poslovanja, tehnologije, fotografije do grafičkog dizajna, osmišljen je kako bi udovoljio širokom spektru interesa. Osim toga, aplikacija također nudi preporuke za tečajeve u skladu s vašom željom.

Možete spremiti tečajeve da biste ih kasnije sustigli, pa čak ih i preuzeti za izvanmrežno učenje. Štoviše, moći ćete dodati potvrde o završetku i na svoj LinkedIn profil.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

7. Udemy internetski tečajevi i satovi

"Udemy" je vrhunska internetska platforma za učenje. Ono po čemu se ova obrazovna aplikacija ističe je ogromna biblioteka od preko 80 000 video tečajeva u više od 2000 tema.

Bez obzira želite li poboljšati svoje crtanje, vještinu pisanja ili znanje programskih jezika kao što su Python i Java, može vam se pokazati da vam je od velike pomoći.

Video tečajeve održavaju iskusni instruktori i industrijski stručnjaci. Osim toga, sadrže lako razumljive upute kako biste mogli udobno učiti.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Engleski s Andyjem

Kada želite savršeno naučiti bilo koji jezik, ono što postaje izuzetno bitno jesu osobne povratne informacije. A "English with Andy" osigurava vam prijeko potrebne smjernice i nudi vam bolji način govora, čitanja, pisanja i razumijevanja vašeg omiljenog jezika.

Chatbot je uvijek tu da razgovara s vama. Radeći slobodnu komunikaciju s chatbotomom, moći ćete naučiti gramatiku i nove riječi. Također će vam ponuditi lekcije iz gramatike kako biste poboljšali svoje vještine.

Štoviše, možete odabrati raspravu o nekoliko tema poput putovanja, filmova, hobija, umjetnosti i puno više.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. Oblici!

Upoznavanje glavnih boja, oblika i veličina prilično je jednostavno uz ovu aplikaciju. Također uči kako pravilno izgovarati proučene pojmove. Statični i pokretni predmeti poboljšavaju koordinaciju i motoričke sposobnosti.

Aplikacija ima i jednostavne i složene razine koje su uredno stvorene za podučavanje mališana kroz učenje. Zahvaljujući jednostavnoj kontroli jednim dodirom, mališani nemaju problema s korištenjem ove aplikacije. Idealno je za djecu koja imaju više od 2 godine. Nadalje, podržava više jezika, uključujući engleski, njemački, francuski itd.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Lingokidi - engleski jezik za djecu

Još jedna aplikacija za učenje jezika u postavi! "Lingokids" je sjajna aplikacija za učenje engleskog jezika za djecu u dobi od 2 do 8 godina. Aplikacija pruža sadržaj iz Oxford University Pressa i sadrži tisuće zabavnih aktivnosti.

Vaše dijete koje voli će naučiti više od 3.000 riječi dok radi radosne aktivnosti. Od svakodnevnog rječnika, često korištenih glagola, do važnih pridjeva, katalog je idealno dizajniran za poučavanje na jedinstven način.

Na kraju, besplatna verzija Lingokida ograničena je i samo premium (počevši od 9,99 USD) verzija nudi potpun pristup svim značajkama.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

11. Dječja akademija

Dječja akademija pohvalila se s više od 13 000 edukativnih igara kako bi vaše dijete naučila na zabavan način. Ima sve vrste igara, uključujući matematiku, pisanje, zvuk i čitanje. Možete sotirati, podudarati i klasificirati igre.

Koračno učenje pomaže mališanima da razviju vještine. Animirane kartice i labirinti osvjetljavaju raspoloženje. Obrazovni videozapisi vezani uz temu pomažu djeci da puno brže uče. Sustav nagrađivanja potiče djecu da daju sve od sebe.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

12. Beskrajni brojevi

Beskrajni brojevi idealan je za podučavanje djece učenju matematike. Pomoću ove aplikacije naučit će prepoznavanje brojeva, sekvence, količinu, numeričke uzorke i jednostavno zbrajanje. Svaki broj ima interaktivne sekvence i zagonetke jednadžbi koje učenje čine pravom radošću.

Kratka animacija čini prepoznavanje brojeva, količinu i brojanje divnim iskustvom. Budući da nema pritiska na postizanje visokih bodova ili neuspjeh, vaša će se djeca izvrsno zabavljati učeći brojeve. Kupnjom putem aplikacije otključat ćete dodatne značajke poput paketa svih brojeva i početnog paketa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

13. Ljudsko tijelo

Pružite svom djetetu osnovno znanje o ljudskom tijelu s ovom jednom od najpopularnijih obrazovnih aplikacija za iOS. Zahvaljujući vrlo intuitivnom dizajnu prilagođenom djeci, aplikacija ostavlja trenutni dojam. Vaše dijete može naučiti o osnovnoj ljudskoj anatomiji, uključujući koštani, mišićni, živčani, cirkulacijski, dišni, probavni i imunološki sustav. Postoje različiti modeli za sve dijelove tijela kao što su srce, mozak, oko, želudac, usta i još mnogo toga.

Vaše će dijete naučiti novi rječnik s natpisima na više od 50 jezika. Sastavite nadzornu ploču da biste znali o novim ažuriranjima i aplikacijama, izbrisali račune, promijenili jezik itd.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

14. Gurui oblika

Smatrate li da je podučavanje oblika svojoj djeci pomalo težak zadatak? Gurui oblika bili bi savršen odabir za vašu djecu kako bi vaša djeca lako naučila oblike. Aplikacija se sastoji od 27 zagonetki u četiri oblika i 9 boja.

Sadrži i 36 zvukova obojenih oblika koji znatno olakšavaju zadatak učenja. Osim oblika, aplikacija također podučava osnovne matematičke vještine podudaranja, sortiranja i klasificiranja prema oblicima i bojama. Igra podržava 12 jezika kao što su engleski (SAD + UK), španjolski, francuski, njemački, talijanski, portugalski, švedski, ruski, arapski, kineski, japanski i korejski.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

15. Molekule

Molekule su sjajan nastavak Elemenata koji je najprodavanija knjiga i aplikacija. Objašnjava prikaz kako se elementi sastavljaju u spojeve, kemikalije, molekule, stijene i druge stvari. Možete saviti, stisnuti i oblikovati 348 različitih molekula pomoću svojih više prstiju.

Također ćete napraviti promjene temperature kako biste vidjeli kakve promjene vrše molekule. Postoji cjelovit tekst od 14 poglavlja Molekule. Štoviše, možete pogledati 500 videozapisa i rotacija različitih predmeta.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

16. Montessorium: Uvod u slova

Montessorium: Uvod u slova naučit će vaše dijete čitati, pisati i snimati zvukove slova. Aplikacija također podučava izgovoru, malim i velikim slovima. Nakon što naučite osnove slova, možete prijeći na gramatiku, gdje vaše dijete može naučiti osnove suglasnika i samoglasnika.

Kao dio fonograma, vaše će dijete morati sjediniti simbole sa svojim zvukovima. Ima jedinstveni odjeljak za snimanje zbog kojeg vaše dijete uči zvukove i imena. Štoviše, također možete snimati vlastite izgovore zvukova i imena slova kako biste ih koristili u cijeloj aplikaciji.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

To je sve narode!

Vaša omiljena?

Koja vam je od ovih najboljih obrazovnih aplikacija zapela za oko? Pretpostavljam da je to onaj koji podučava kroz igre. Bilo bi sjajno znati njegovo ime i vrstu obrazovnih aplikacija koje vam se jako sviđaju.

Ne biste trebali previdjeti ove popise aplikacija:

  • Pišite za čitanje za iPad: Kreativna aplikacija za podučavanje djece
  • Najbolje aplikacije za crtanje za iPad
  • Aplikacije za rukopis za iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found