Blog

Najbolje kožne futrole za iPad Mini 5 2021. godine

U svijetu mobilnih dodataka koža se često koristi za izradu snažne modne izjave. Međutim, što se tiče čvrstoće, proizvođači dodataka miješaju druge materijale kako bi koži postigli robusnost. Ova kombinacija kože i ‘ostalih materijala’ ključna je za stvaranje nekih od najboljih slučajeva za najnoviji iPad mini. Kako bismo osigurali stil i zaštitu, sastavili smo popis vrhunskih iPad mini 5 kožnih futrola.

1. MoKo

MoKo je jedna od vodećih robnih marki koja proizvodi iznimne futrole i navlake za iOS uređaje, uključujući iPad mini 5. Ovaj se futrola točno uklapa u vaš iPad mini 2019 i zadržava tanak profil vašeg uređaja. Ova tanka i lagana navlaka automatski se budi i uspava vaš iPad. Tako štedi trajanje baterije vašeg pametnog tableta.

MoKo je upotrijebio vrhunsku vanjsku površinu od PU kože i unutrašnjost od mikrovlakana kako bi zaštitio vaš tablet od ogrebotina i slučajnih padova. Za nesmetano prevlačenje gesta nema okvira oko zaslona.

USP: Tanak i lagan

Pogledajte na Amazonu

2. Veco

Vecova kožna torbica savršen je spoj PU kože od traper kvalitete i meke TPU stražnje maske. Budući da ovaj iPad mini 2019 podržava Apple Pencil, Veco je dizajnirao futrolu s držačem za olovke. Ova modna kožna futrola u stilu knjiga ima mekanu TPU stražnju masku koja štiti vaš iPad od ogrebotina.

Veco je ovom slučaju dodao površinu protiv klizanja tako da možete prilagoditi svoj iPad zaslon u više stojećih položaja za najbolji kut gledanja i tipkanja. Mekana vanjska strana od mikrovlakana štiti vaš uređaj od padova i udaraca.

USP: Protuklizna površina

Pogledajte na Amazonu

3. Ztotop

Ztotop predstavlja kućište izrađeno od vrhunske kože. Iako je teško postići tanak profil, Ztotop je to učinio bez napora u tankom futrolskom kućištu za postolje za vaš iPad mini pete generacije. Futrola bogata značajkama može se pohvaliti značajkom automatskog spavanja / buđenja, džepom novčanika i držačem remena za olovke.

Marka je ovaj slučaj dizajnirala za najnoviji iPad mini model koji je objavio Apple. Za izvrsnu izradu, Ztotop je nabavio vrhunski klasificirani materijal koji ima kvalitete poput protuklizne unutarnje obloge i tvrdog pokrivača.

USP: Vrhunski ocijenjeni materijal

Pogledajte na Amazonu

4. KAVAJ

Prava koža izdvaja ovaj slučaj od ostalih slučajeva u ovoj kolekciji. KAVAJ je koristio pravu kravlju kožu za izradu kućišta s držačem olovke i ugrađenim postoljem. Ova pametna folija je tanka i razmeće se minimalnim dizajnom. Lagano i izdržljivo, ovo elegantno kućište ručno je izrađeno od organske kože.

Kad otvorite poklopac, on probudi zaslon vašeg iPada, a poklopac uspava vaš uređaj kada ga zatvorite; na taj način možete uštedjeti vijek trajanja vašeg iPada mini 2019. Kada preklopite futrolu, stvara se savršen kut koji vam omogućuje upućivanje FaceTime poziva.

USP: Organska koža

Pogledajte na Amazonu

5. Cookk

Ako za svoju djecu planirate kupiti iPad mini 5, evo odgovarajuće kožne futrole s postoljem. Izrađena od PU kože, ova pametna navlaka dolazi sa značajkom automatskog spavanja / buđenja. Cookk je koristio materijal vrhunske kvalitete za apsorbiranje udaraca i raspada.

Snažni magnet štiti zatvaranje vašeg kućišta i možete se brzo ugasiti i isključiti. Kada otvorite foliju, pronaći ćete utore za kartice za pohranu vaših kreditnih / debitnih kartica.

USP: Utor za kartice

Pogledajte na Amazonu

6. Fintie

Fintie je izgradio magnetsku traku koja pruža značajku spavanja / buđenja u ovom slučaju. Marka izvana ima vrhunsku sintetičku kožu, a iznutra mekanu mikrofiberu. Ova lagana i zaštitna futrola čvrsto pristaje na vaš iPad mini 2019.

Kad želite nešto otkucati, poslati poruku e-poštom, igrati igre ili gledati videozapise, možete poklopac poklopiti vodoravno i koristiti ga kao svestrani stalak. Kad vaš uređaj treba punjenje, brzo pristupite njegovim priključcima za punjenje.

USP: Udobno stane

Pogledajte na Amazonu

7. Yocktec

Yocktec je izradio ultra lagano pametno kućište od PU kože. Uz unutrašnjost od mikrovlakana, ovo kućište dodaje udobnost i dodatni sloj zaštite koji sprječava udare, ogrebotine i prašinu da oštete vaš uređaj.

Budući da Yocktec koristi PU kvalitetnu PU kožu, dodaje vašem iPadu minimalnu količinu i težinu, a pametni uređaj možete prikladno koristiti tijekom putovanja. Znanstveni dizajn ovog kućišta podržava magnetski par i naboj Apple Pencil.

USP: Znanstveno oblikovanje

Pogledajte na Amazonu

8. ESR

ESR je popularna marka koja dizajnira izvanredne futrole i navlake za iOS uređaje. Ovaj urbani premium kofer za vaše iPad mini 5 2019 izdanje dolazi s držačem za olovke. Dizajn naslovnice knjige može se prilagoditi različitim kutovima dok gledate videozapise, pregledavate web ili telefonirate putem FaceTimea.

Budući da je kućište dobro prozračeno, vaš iPad ostaje hladan i nakon duže upotrebe. Stražnja ploča od polikarbonata održava uređaj laganim.

USP: Lagana i prozračna

Pogledajte na Amazonu

9. FYY trgovina

Ova super plišana kožna futrola osmišljena je kako bi vaš Apple iPad Mini 5 bolje odvodio toplinu radi brzih performansi. Istodobno pruža potpunu zaštitu od padova, udaraca i ogrebotina.

Štoviše, izgleda nevjerojatno otmjeno, zahvaljujući pravoj, kravnjoj koži koja je elegantna, praktična i lijepa. Ugrađena magnetska traka pruža značajku automatskog spavanja / buđenja i sigurno se pričvršćuje kad je zatvorena.

USP: Prekrasna prava koža

Pogledajte na Amazonu

10. JETech

JETech predstavlja tanko i čvrsto kućište dostupno u šest boja. Magnetski magnetni poklopac funkcionira automatski u režimu spavanja i buđenja. Trostrukog je dizajna koji podržava dva načina stajanja, jedan za gledanje i drugi za tipkanje.

Osim toga, kućište je dizajnirano sa savršenim izrezima za zvučnik, kameru i sve priključke, što mu daje vrhunski izgled, a ujedno osigurava zaštitu vašeg malog iPada čvrstom ugrađenom kvalitetom.

USP: Izdržljiva sintetička koža

Pogledajte na Amazonu

To su svi prijatelji!

Vaš slučaj ...

Bilo da je to originalna ili sintetička kožna torbica, oduvijek je impresionirala korisnike svojim vrhunskim stilom i snagom. Korisnost kože prevazišla je prostorije za sastanke jer ljudi iz različitih društvenih slojeva koriste kožne futrole za svoj iPad mini 5.

Povezane objave:

  • Najbolje zaštitne maske od kaljenog stakla za iPad Mini 5
  • Najbolji slučajevi za iPad Mini 5
  • 10,5-inčni iPad Air kućišta za tipkovnicu
  • Najbolje 10,5-inčne iPad kožne futrole za iPad

Koju biste kožnu futrolu željeli odabrati s gornjeg popisa? Podijelite svoje povratne informacije u odjeljku za komentare.