Blog

Kako ukloniti zvuk iz videa na iPhoneu i iPadu

Češće snimam neke uzbudljive videozapise i podijelim ih s prijateljima. Kako bi spriječio neželjenu buku okoline da mi uništi kreativnost, obavezno uklonim zvuk sa svojih videozapisa pomoću iPhonea. A ti?

Pa, isključiti video zvuk na iOS-u nije velika stvar. A nakon što napravite osnove, teško da će vam trebati nekoliko koraka da biste to postigli. Štoviše, ako ikada poželite vratiti zvuk, nećete morati putovati toliko daleko. Dopustite mi da vam pokažem kako na brz način isključiti zvuk video zapisa na iOS uređaju!

Kako ukloniti zvuk iz videa na iPhoneu i iPadu

Korak 1. Krenite prema video a zatim dodirnite Uredi.

Korak 2. Zatim dodirnite ikona glasnoće žute boje gore lijevo.

Korak # 3. Napokon tapnite Gotovo.

Reproducirajte videozapis i vidjet ćete da nema zvuka. Također, ako primijetite, vidjet ćete da je ikona glasnoće zasivljena.

Ako ikada poželite vratiti zvuk, slijedite gornje korake i dodirnite VratiVrati se na izvornik i zvuk će biti obnovljen.

Ova je metoda bila najjednostavnija i ne trebate preuzimati nijednu aplikaciju. Kao što ste vidjeli, to su bila jedva četiri slavine! Međutim, ako tražite alternativnu metodu, slijedite ih.

Kako isključiti glazbu s video zapisa na iPhoneu i iPadu pomoću iMoviea

U ovom uputstvu upotrijebit ću vrlo značajnu Appleovu aplikaciju za uređivanje videozapisa "iMovie" jer posao lako obavlja. Dakle, osigurajte da ste aplikaciju već instalirali na svoj uređaj. Aplikacija je dostupna besplatno i zahtijeva iOS 11.4 ili noviji.

Korak 1. Pokreni Aplikacija Fotografije na vašem iOS uređaju.

Korak 2. Sada, otvorite video koji zvuk želite isključiti.

Korak # 3. Zatim dodirnite Uredi, dodirnite još maleni gumb (tri točke unutar kruga) na dnu.

Korak # 4. Sljedeći, dodirnite iMovie. Ako iMovie upotrebljavate prvi put, aplikacija će tražiti da mu dopustite pristup vašoj biblioteci medija. Samo dodirnite OK.

Bilješka: Ako ne postoji opcija iMovie, dodirnite Više → Upaliti the sklopka pored iMovie i pogodio Gotovo potvrditi.

Korak # 5. Pogledajte gumb za zvuk, dodirnite ga da biste isključili zvuk videozapisa. Svakako dodirnite Gotovo u gornjem desnom kutu za potvrdu promjene.

Pogledajte, uspješno ste uklonili zvuk videozapisa pomoću iOS uređaja. Sada videozapisu možete dodati glazbu po vašem izboru. Da biste to učinili, prijeđite na ovaj cjeloviti vodič o stvaranju filma pomoću iMovie na iPhoneu i iPadu.

Rekao sam vam, prilično je jednostavno!

Ako ikada poželite vratiti zvuk na ovaj videozapis, sve što trebate učiniti je slijediti iste korake, a zatim pritisnuti zvučni gumb.

To je sve!

Pratite nas još ...

Dakle, ovo su bila dva jednostavna načina za isključivanje ili uklanjanje zvuka iz videozapisa na vašem iOS uređaju. Iako postoji dobar broj aplikacija za uređivanje videozapisa za iOS, volim koristiti iMovie zbog njegove jednostavnosti i jednostavne funkcionalnosti. Bilo da se radi o stvaranju zabavnog filmskog najave ili o veselom pokretanju, aplikacija vas u potpunosti pokriva.

Možda ne biste željeli propustiti ove postove:

  • Najbolje aplikacije za uređivanje videozapisa za iPhone i iPad
  • Kako petljati YouTube videozapise na iPhoneu, iPadu, Macu i Windows računalu
  • Kako gledati glazbene videozapise u Apple Musicu na iPhoneu, iPadu, Macu i Apple TV-u

Kakav je vaš stav o aplikaciji iMovie? Slobodno podijelite svoje misli o tome.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found