Blog

Najbolji zaštitnici zaslona od kaljenog stakla iPhone 8 u 2021. godini

Korištenje iPhonea bez štitnika zaslona je poput vožnje automobila bez sigurnosnog pojasa! Imajući na umu sigurnost osjetljivog zaslona osjetljivog na dodir, sastavili smo najbolje iPhone 8 zaštitne zaslone od kaljenog stakla tako da možete lako odabrati pouzdani štit za svoj pametni telefon i pružiti mu osnovnu obranu od nule. Postoji nekoliko kvaliteta poput visoke jasnoće i visoke odzivnosti koje čine ovih 10 najboljih zaštitnika zaslona od kaljenog stakla za iPhone 8 rezom iznad ostalih.

1. Spigen

Zaštita zaslona Spigen odlikuje se savršenim izrezom; omogućujući mu neprimjetno instaliranje na zaslon. Napravljen od visokokvalitetnog kaljenog stakla, dolazi s tvrdoćom od 9H. Budući da je toliko jak, zaštitnik može zadržati ogrebotine.

Štitnik zaslona pruža kristalnu jasnoću; što ga čini praktičnijim za pregled. Slučajan je i vrlo reagira na dodir. I na kraju, dolazi s doživotnim jamstvom i dostupan je u dvostrukom pakiranju.

USP: Tvrdoća 9H

Pogledajte na Amazonu

2. Supershieldz

Supershieldz je namjerno proizveo ovu zaštitu zaslona manju od vašeg iPhonea kako bi bila kompatibilna s iPhone slučajevima. Ovaj zaštitnik zaslona od kaljenog stakla izrađen je od kaljenog stakla vrhunske kvalitete kako bi pružio maksimalnu zaštitu od ogrebotina. Štoviše, korisnicima postaje lakše instalirati štitnik.

Između ostalih značajnih značajki, ova zaštita zaslona može se pohvaliti zaokruženim rubom od 2,5D, tvrdoćom od 9H, otpornošću na ogrebotine, jasnoćom od 99,99% HD i originalnim iskustvom dodira.

USP: 2,5D zaobljeni rub

Pogledajte na Amazonu

3. LK

Ako ste u potrazi za vrhunskom zaštitom za svoj iPhone 8, uzmite LK zaštitnike zaslona od kaljenog stakla, koji su podržani doživotnim jamstvom. LK je proizveo štitnike za zaslon iPhone 8 od kaljenog stakla 9H kako bi postali otporni na ogrebotine i rasturanje. Neka zaslon vašeg telefona ostane bez mrlja i bez mrlja, jer ovaj štitnik zaslona ima oleofobni premaz protiv otiska prsta.

Zaslon možete jednostavno obrisati i očistiti te s njega ukloniti mrlje. Staklo laserskim rezanjem precizno se uklapa u vaš iPhone i stvara sjajni efekt s poliranim, zaobljenim rubovima.

USP: Preciznost laserskog reza

Pogledajte na Amazonu

4. Trianij

Sa samo 0,2 mm debljine, Trianium je dizajniran da bude izuzetno tanak. Može se pohvaliti tvrdoćom od 9H, potpuno je otporan na udare. To znači da ne trebate brinuti o abraziji ili struganju, čak i ako se oštri predmet suoči sa zaslonom.

Fleksibilno staklo nudi ugradnju bez poteškoća. Jasnoća visoke rezolucije poboljšava gledanje, dok hidrofobni i oleofobni premaz zaslona ne dopušta da znoj i ostaci ulja oštete njegovu funkcionalnost. Nadalje, ovaj vrlo osjetljivi štitnik zaslona dolazi u dvostrukom pakiranju.

USP: Jako tanak

Pogledajte na Amazonu

5. amFilm

Sposobnost pružanja 99% HD jasnoće ističe amFilm. Debeo je samo 0,3 mm, besprijekorno se postavlja na zaslon. Sljedeća važna značajka ovog štitnika zaslona je tvrdoća od 9H koja mu omogućuje zadržavanje čak i oštrih ogrebotina.

Oleofobni premaz sprječava otiske prstiju da oštete funkcionalnost zaslona. S velikom osjetljivošću prepoznaje svaki dodir i dodir. I na kraju, ovaj visokokvalitetni štitnik dolazi u dvostrukom pakiranju.

USP: Oleofobni premaz

Pogledajte na Amazonu

6. Tehnički oklop

Pripremljen s najfinijim balističkim staklom, Tech Armor je izuzetno izdržljiv. Nudi pouzdani štit na dodirnom zaslonu od struganja. Tvrdoća industrijskog standarda oklopila je njegovu strukturu.

Zakrivljeni rubovi omogućuju mu savršeno uklapanje u zaslon; pružajući potpuno pokriće. Glatka površina ugodna je na dodir. U mogućnosti je pružiti 99,99% HD jasnoće što je izvrsno za ugodno gledanje.

USP: Zakrivljeni rubovi

Pogledajte na Amazonu

7. JETech

JETech je ultra tanak (debljine 0,33 mm) i nudi ugradnju bez mjehurića. Okrugli rubovi pomažu mu da se besprijekorno postavi na zaslon.

Ima sposobnost da se odupre ogrebotinama do tvrdoće 9H. Uz visok odaziv i transparentnost, ispunjava zadatak sa zadivljujućim rezultatom. Još bolje, ovaj vrhunski štitnik zaslona dolazi u 2 pakiranja.

USP: Bez mjehurića

Pogledajte na Amazonu

8. AILUN

Ono što mi se svidjelo u AILUN štitniku zaslona je visoka osjetljivost koja ga čini vrlo osjetljivim na dodir. Debeo je samo 0,33 mm i besprijekorno se lijepi za zaslon. Još jedna značajna značajka je zakrivljeni rub koji nudi potpuno pokrivanje zaslona.

Što se tiče zaštite, u stanju je spriječiti ogrebotine do tvrdoće od 9H. Jasnoća od 99% sasvim je pristojna. Hidrofobni i oleofobni premaz zaslona osigurava da znoj ostane. Štoviše, ovo visoko zaštitno staklo dolazi u tri pakiranja.

USP: Hidrofobni premaz

Pogledajte na Amazonu

9. TheCoos

TheCoos je isklesan tako da otpor na prljavštinu i prašinu. Vrhunsko kaljeno staklo napravljeno je od izuzetno jakog otpora ogrebotinama do tvrdoće 9H. To znači da, ako se vaš uređaj suoči čak i s oštrim nožem, velika je vjerojatnost da će zaslon osjetljiv na dodir ostati zaštićen.

Glatki rubovi igraju glavnu ulogu u omogućavanju da se besprijekorno namjesti na ravnu površinu. Reagira na svaki vaš dodir i dodir. Štoviše, ovaj štitnik zaslona možete odabrati u dva paketa.

USP: Protiv prljavštine

Pogledajte na Amazonu

10. STAKLENA SERIJA OtterBox ALFA

Ono što čini Otter Box ALPHA GLASS SERIES stvarnom pogodnošću je sposobnost pružanja pouzdanog štita na dodirnom zaslonu protiv struganja. Besprijekorno se postavlja na zaslon; pružajući potpuno pokrivenost zaslona.

HD jasnoća oživljava iskustvo gledanja. Glatka površina osjeća se prilično glatko na dodir. Štitnik zaslona ne dopušta da prljavština ili znoj oštete korisničko iskustvo.

USP: Protiv razbijanja

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Vaš odabir?

Nadam se da su svi ovi zaštitari zaslona uspjeli opravdati vaša očekivanja! Jesam li propustio neki vrhunski zaštitnik? Obavijestite me u komentarima ispod.

Možda biste htjeli uputiti i ove postove:

  • Najbolji slučajevi za iPhone 8
  • Torbice za novčanik iPhone 8
  • Najbolji slučajevi odbojnika za iPhone 8