Blog

Kako promijeniti korisničko ime za Snapchat na iPhoneu

Ono što ste vi i vaše misli danas nije nužno ono što je bilo prije nekoliko godina kada ste kreirali svoj Snapchat račun. Dakle, korisničko ime koje ste postavili godinama unazad ne odražava se niti se uklapa u ono što ste sada. Stoga biste ga možda željeli urediti na nešto što trenutno više volite! Međutim, zbog sigurnosnih razloga Snapchat to ne dopušta. Ali postoje zaobilazna rješenja koja možete koristiti za promjenu korisničkog imena Snapchat. Razgovarajmo o njima!

 • Kako promijeniti svoje ime za prikaz Snapchat na iPhoneu
 • Stvorite novi Snapchat račun i korisničko ime

Kako promijeniti svoje ime za prikaz Snapchat na iPhoneu

Vaše ime za prikaz Snapchat vidljivo je na većini mjesta. Možete ga izmijeniti koliko god puta želite slijedeći korake u nastavku.

 1. Pokrenite Snapchat aplikacija i dodirnite svoj ikona slike profila gore lijevo.
 2. Dodirnite svoj trenutni naziv.
 3. Upišite novo ime i dodirnite Uštedjeti.

U koraku 2 možete taknuti i Ikona postavki gore desno → dodirnite 'Ime,' upišite novo ime i na kraju dodirnite 'UŠTEDJETI.'

Stvorite novi Snapchat račun i korisničko ime

Možete izbrisati svoj trenutni Snapchat račun i stvoriti novi sa željenim korisničkim imenom. Međutim, brisanjem ćete izgubiti sve na svojem računu, poput njegovih postavki, prijatelja, poruka, spremljenih snimaka itd. Nitko, uključujući vas, ne može ponovno koristiti ovo korisničko ime!

Druga je mogućnost napustiti tekući račun i stvoriti novi s izmišljenim korisničkim imenom. Možda ćete za ovaj drugi račun morati koristiti drugu e-adresu ili telefonski broj.

Evo kako stvoriti novi Snapchat račun i dodati svoje prijatelje.

Prije nego što počneš: Ako ste već prijavljeni u aplikaciju Snapchat, odjavite se iz nje. Za to dodirnite ikonu profila → ikona Postavke u gornjem desnom dijelu → Odjava.

 1. Unutar aplikacije Snapchat dodirnite PRIJAVITE SE. Dopustite aplikaciji da vam šalje obavijesti.
 2. Unesite svoje ime i prezime i dodirnite Prijavite se i prihvatite.
 3. Odredite svoj rođendan.
 4. Jako važno: Vidjet ćete korisničko ime koje je preporučio Snapchat. Budući da želite koristiti svoj, dodirnite Promijeni moje korisničko ime.
 5. Upišite željeno korisničko ime i dodirnite Nastaviti. Razmislite i napravite točan izbor, jer ga više nećete moći promijeniti.
 6. Unesite svoju lozinku i dodirnite Nastaviti.
 7. Upišite svoj broj mobitela ili dodirnite ‘Umjesto toga se prijavi e-poštom.’ Zatim unesite svoju e-adresu.
 8. Na zaslonu ‘Pronađi svoje prijatelje’ dodirnite Nastaviti. Zatim dodirnite u redu kako biste aplikaciji omogućili pristup kontaktima. To će vam pomoći da pronađete postojeće prijatelje. Dodirnite + Dodaj Nastaviti za dodavanje prijatelja s popisa kontakata. Dalje, možete odabrati želite li stvoriti Bitmoji ili ne.

Svaka čast! Na novom ste računu na Snapchatu.

Odjava

Na ovaj način možete dobiti željeno korisničko ime na Snapchatu. Nema sumnje, nezgodno je rješenje, ali to je jedini način za razliku od Facebooka, Twittera, Instagrama itd. Snapchat vam ne dopušta promjenu korisničkog imena!

Nakon što postavite novi račun, evo nekoliko izvrsnih povezanih resursa koji će vam se možda svidjeti.

 • Kako promijeniti nečije Snapchat ime za prikaz na iPhoneu
 • Kako snimiti zaslon na Snapchatu, a da oni to ne znaju!
 • 3 brza načina da znate je li vas netko blokirao na Snapchatu
 • Kako dodati glazbu u svoje Snapchat priče na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found