Blog

Kako zaustaviti iPhone od automatske reprodukcije glazbe u automobilu

Jedna od loših strana Bluetooth stereo sustava u vašem automobilu je automatska reprodukcija glazbe. To se događa sa mnom cijelo vrijeme i moglo bi se dogoditi i tebi. Odmah nakon što uđete u automobil i okrenete kontakt. Bum! Posljednja reproducirana pjesma na vašem iPhoneu nastavlja se i započinje eksplozija automobila kroz zvučnike. Ovaj iritantni trenutak i prije početka putovanja može se povezati sa svima nama. Ali otkrio sam načine kako njime upravljati i siguran sam da će to uspjeti za vas. Dopustite mi da vam pokažem kako zaustaviti iPhone da automatski reproducira glazbu u automobilu.

 1. Smanjite glasnoću
 2. Pronađite postavke automatske reprodukcije u sustavu zvuka automobila
 3. Upotrijebite tihu glazbenu numeru kako biste spriječili reprodukciju Apple Musica
 4. Recite Siri da prestane puštati Apple Music u autu
 5. Isključite CarPlay da biste zaustavili iPhone iz automatske reprodukcije Apple Music
 6. Onemogući mobilnu upotrebu glazbene aplikacije
 7. Pošaljite svoje povratne informacije Appleu

1. Smanjite glasnoću

Možete odmah zaustaviti glasnu reprodukciju glazbe smanjivanjem glasnoće na nulu. To ima smisla kada to učinite svaki put prije isključivanja motora, pa će ga, kad ga ponovno pokrenete, i dalje svirati, ali nećete čuti zvuk.

Znam da možda zvuči šepavo, ali to je jedno od najboljih rješenja koje možete uvježbati prije nego što izađete iz automobila.

2. Pronađite postavke automatske reprodukcije u zvučnom sustavu automobila

Pametni Bluetooth stereo sustav u vašem automobilu trebao bi imati mogućnost onemogućavanja značajke automatske reprodukcije. Budući da svaki automobil ima različite postavke, morate pregledati sve mogućnosti glazbe i povezivanja kako biste pronašli prekidač koji će vam omogućiti prilagodbu značajke.

Jednom kad ga pronađete, isključite ga i možda ćete se u svakom trenutku osloboditi te iritantne situacije! Ako takva opcija nije dostupna, vjerojatno trebate potražiti još jedan hak!

3. Upotrijebite tihu glazbenu numeru kako biste spriječili reprodukciju Apple Musica

Uvijek možete organizirati svoje glazbene popise pjesama i pjesme koje će se reproducirati redom u glazbenoj aplikaciji. Da biste spriječili da se pjesme automatski reproduciraju glasno, stavite tihe glazbene zapise ispred svojih omiljenih pjesama. Kako Apple Music nastoji reproducirati pjesme po abecednom redu, tihe možete preimenovati i natjerati ih da prvi sviraju.

4. Recite Siri da prestane puštati Apple Music u autu

Glasovni asistent na vašem iPhoneu brzo rješava sve vaše upite i nudi brzo rješenje. Samo pozovite Siri da zaustavi glazbu i vaša će akcija biti odmah izvršena. Međutim, najbolje bi bilo to učiniti kad god glazba počne svirati nakon ulaska u automobil.

5. Isključite CarPlay da biste zaustavili iPhone iz automatske reprodukcije Apple Music

Ako ste na iPhoneu uključili CarPlay, on će automatski početi reproducirati pjesme iz Apple Musica dok ste u automobilu. Ovu značajku možete onemogućiti pomoću dolje navedenih koraka.

 1. OtvoriPostavke app.
 2. IćiVrijeme zaslona.
 3. IćiOgraničenja sadržaja i privatnosti.
 4. IzaberiDopuštene aplikacije.
 5. IsključitiCarPlay.

6. Onemogućite mobilnu upotrebu glazbene aplikacije

Glazba će automatski početi strujati kad su mobilni podaci omogućeni na vašem iPhoneu. Možete onemogućiti pristup podacima toj glazbenoj aplikaciji da biste spriječili iPhone da automatski reproducira pjesme. Učiniti tako,

 1. OtvoriPostavke app.
 2. IćiMobilni podacipostavke.
 3. Pomaknite se do naziva aplikacije i isključite prekidač.

7. Pošaljite povratne informacije Appleu

Ako smatrate da bi Apple trebao osigurati zasebnu postavku za isključivanje automatske reprodukcije glazbe, možete se obratiti Appleu i ostaviti povratne informacije. Također ih možete dobiti putem Twittera i prijaviti zabrinutost zbog iste značajke.

Odjava ...

Previđajući pogodnosti poput bežične veze i jednostavnog uparivanja, automatska reprodukcija može se pojaviti kao nametljiva značajka Bluetooth stereo sustava. Ali, ako isprobate neku od gore navedenih radnji, siguran sam da biste mogli zanemariti nedostatak i nastaviti uživati ​​u pogodnostima. Što mislite o tome? Ne biste li trebali isprobati sve objašnjene načine? Podijelite svoje misli u odjeljku za komentare u nastavku!

Možda ćete ih voljeti pročitati

 • Kako stvoriti i podijeliti Apple Music Playlist s prijateljima
 • Kako preuzeti glazbu s Apple Music-a na iPhone
 • Kako zaustaviti reprodukciju glazbe u pozadini na Apple TV-u