Blog

Kako jednostavno prenijeti filmove ili videozapise na iPad s računala ili Maca

Zaboravite sinkronizaciju. Patetično je ako sve što stvarno želite jest kopirati neke video datoteke na iPad kako biste ih kasnije mogli gledati. Znate, u avionu ili za vrijeme putovanja na posao ili ponekad kad želite pogledati film na iPadu.

Kopiranje videozapisa na vaš iPad trebalo bi biti jednostavno. Da, trebat će nam iTunes i da, možda će trebati gotovo isto vrijeme kao i sinkronizacija vašeg iPada s iTunesom, ali ne, neće biti teško. Zapravo, ako možete povući i ispustiti, to možete učiniti neprimjetno.

IPad razumije nekoliko formata za video. Na iPadu je zadani Video player koji može reproducirati videozapise i koji može rukovati video datotekama koje u njega ubacite. Dakle, veliko je pitanje, kako jednostavno kopirati video datoteke na iPad.

Kako prenijeti videozapise s računala ili Maca na iPad

Bilješka: Na iPhoneu možete dodavati glazbu ili videozapise samo iz jedne biblioteke iTunes. Na iPadu ili iPadu imate mogućnost dodavanja glazbe iz više iTunes knjižnica, ali videozapisa iz jedne iTunes biblioteke.

Korak 1. Povežite svoj iOS uređaj s Macom ili Windows računalom.

Korak 2. Pokrenite iTunes na računalu.

Korak # 3. Sada iz iTunes biblioteke odaberite sadržaj koji želite prenijeti na svoj uređaj.

Korak # 4. Odaberite svoj uređaj s lijeve strane bočne trake.

Korak # 5. Sada sve što trebate jest povući i ispustiti video datoteke koje želite kopirati. Da biste to olakšali, pripremite mapu koja sadrži video datoteku, otvorite iTunes u pozadini i samo povucite i ispustite datoteku iz mape u iTunes prozor.

Korak # 6. Sada biste trebali vidjeti traku napretka koja će naznačiti koliko će vremena trebati za kopiranje datoteke. Imate kratke videozapise? Brzo. Cjeloviti filmovi? To će potrajati malo vremena.

Korak # 7. Ako naiđete na probleme koji navode da datoteku nije moguće kopirati, to znači da postoji problem s formatom datoteke. Prije kopiranja morat ćete promijeniti format videozapisa putem bilo kojeg od ovih besplatnih video pretvarača ili QuickTimeom u format kompatibilan s iPadom.

Ne možete ručno dodati stavke na svoj iOS uređaj?

Ne možete ručno prenijeti stavke na svoj uređaj? Obavezno instalirajte najnoviju verziju iTunesa na uređaju. Mora biti omogućena i opcija "Ručno upravljanje glazbom i videozapisima".

Korak 1. Povežite svoj uređaj s računalom. Pokrenite iTunes i odaberite svoj uređaj.

Korak 2. Kliknite Sažetak na lijevoj bočnoj traci. Zatim pomaknite se do odjeljka Opcije i potvrdite okvir pored "Ručno upravljajte glazbom i videozapisima.”

Korak # 3. Kliknite na Prijavite se za potvrdu promjene.

Kako prenijeti videozapise, glazbu s Maca ili Windows računala na iPhone ili iPad pomoću AnyTransa

AnyTrans omogućuje prijenos medija s računala na iOS uređaj s lakoćom. Štoviše, automatski pretvara videozapise u iOS podržani format poput WMV, AVI, MKV. Ako ne želite koristiti iTunes ili želite postupak prijenosa medija učiniti malo praktičnijim, vrijedi pokušati.

Korak 1. Preuzmite AnyTrans na Mac ili Windows PC.

  • AnyTrans Windows verzija
  • AnyTrans Mac verzija

Korak 2. Povežite svoj uređaj s računalom. Zatim pokrenite AnyTrans i kliknite gumb za upravljanje (izgleda poput sitnih točkica)

Korak # 3. Zatim trebate kliknuti na Video i odabrati Filmove, Kućne videozapise ili TV emisije.

Korak # 4. Kliknite gumb “+” u gornjem lijevom dijelu izbornika. Sada odaberite sadržaj koji želite prenijeti na svoj uređaj, a zatim kliknite na Otvoren na dnu.

To je sve!

Imate li povratnih informacija? Obavijestite nas u komentarima ispod.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found