Blog

Najbolji slučajevi baterija za iPhone SE [izdanje 2021]

iPhone SE prvi je put predstavljen 2016. godine; nakon tri godine kapacitet baterije ovog uređaja mogao bi se smanjiti tijekom uporabe. Stoga ovaj mali pametni telefon možda neće preživjeti cijeli dan. Međutim, ovaj scenarij možete promijeniti nekim od najbolje futrole za iPhone SE baterije. Krenimo kroz popis!

  1. Wavypo ultra tanko kućište za bateriju
  2. Prijenosno kućište za punjenje Euhan 4000mAh
  3. Kućište za bateriju s ugrađenim USB-om tvrtke PowerBear
  4. Kućište baterije s certifikatom SKIVA MFi
  5. mophie Helium Juice Pack

1. Wavypo ultra tanko kućište baterije

Čini se da je Wavypovo kućište baterije prilično solidna opcija. Relativno velika baterija kapaciteta 4000mAh u tankom faktoru osigurava da vaš pametni telefon dobiva puno dodatnog soka, a da ne izgleda glomazno.

Što se tiče sigurnosti, slučaj je dobio CE i RoHS certifikat. Osim toga, dizajn kruga IC omogućuje mu borbu protiv opasnosti poput kratkog spoja i prekomjerne struje.

Wavypo poklopac ima četiri LED svjetla tako da možete provjeriti koliko je snage ostalo. Uz to, tu je i tipka za napajanje koja vam omogućuje UKLJUČIVANJE / ISKLJUČIVANJE kućišta baterije.

USP: Sigurno punjenje

Pogledajte na Amazonu

2. Prijenosna futrola za punjenje tvrtke Euhan

Ovaj Euhanov slučaj pokrivao je većinu baza kako bi bio vaš idealan izbor. Odlike zbog kojih je vrijedno pogledati su impresivan i tanak dizajn te kapacitet koji nudi puno trajanja baterije.

S baterijom od 4000 mAh, uređaj ima dodatnih 230% sigurnosne kopije. Zahvaljujući sinkroniziranom dizajnu, moći ćete povezati svoj pametni telefon s računalom bez uklanjanja poklopca. Što se tiče sigurnosti, Euhan nudi zaštitu od kratkog spoja, pražnjenja i prekomjernog punjenja.

USP: Jednostavna instalacija

Pogledajte na Amazonu

3. Kutija za baterije JUBOTY

JUBOTY-ovo kućište za baterije tanko je, ali zaštitno. Kućište za punjenje kapaciteta 4000mAh izrađeno je od visokokvalitetnog PC materijala otpornog na udarce i rasturanje. Proizvođač ovog kućišta koristio je polimernu bateriju kako bi vašem iPhoneu pružio 150% dodatne snage.

Gornji dio ovog kućišta ima magnetsku funkciju za njegovo uključivanje i isključivanje. Na poleđini ovog kućišta nalazi se magnetska funkcija. Stoga svoj iPhone (s kućištem baterije) možete staviti na magnetni nosač automobila.

Budući da futrola podržava žičane slušalice, tijekom punjenja možete slušati omiljenu glazbu ili upućivati ​​/ primati telefonske pozive. Nadalje, podatke telefona možete sinkronizirati s MacBookom ili drugim računalom.

USP: Podržava žičane slušalice

Pogledajte na Amazonu

4. Kutija za baterije s certifikatom MFi tvrtke SKIVA

Iako SKIVA nudi manje napajanja od ostalih kućišta baterija na popisu, za zadržavanje otključanih priključaka potrebno je puno priznanja. Jednostavno rečeno, futrola ne ometa pristup priključku za grom ili priključku za slušalice.

Ugrađeni mali integrirani Lightning kabel certificiran je za MFI i tako nudi 100% kompatibilnost s vašim uređajem. Dizajniran s visokokvalitetnim materijalima, SKIVA dolazi s zaštitom od prenapona i prenapona. Štoviše, futrola se može puniti istovremeno s uređajem.

USP: Deblokirani port

Pogledajte na Amazonu

5. Helijev sok od mophie

mophie ima moderan dizajn koji se elegantno uklapa s vašim pametnim telefonom. Baterija od 2100mAh taman je dovoljna da osigura dovoljno pregledavanja weba i vremena gledanja medija.

Sposoban je napuniti vaš uređaj najvećom brzinom i uz potrebnu sigurnost. S ugrađenim dizajnom, kućište baterije čvrsto leži na uređaju. Pokriveni gumbi prilično reagiraju na pritisak. Nadalje, ovo ultra tanko kućište baterije dolazi u četiri boje - crvenoj, bijeloj, crnoj i narančastoj.

USP: Brzo punjenje

Pogledajte na Amazonu

Odjava

Dajte puno dodatne snage svom iPhoneu za pregledavanje weba i gledanje vaših omiljenih videozapisa bez previše brige oko kućišta baterije vašeg uređaja. Ovi kućišta za baterije ispunit će vaše želje s elanom. Ako želite da slučaj na telefonu djeluje impresivno, odaberite elegantni dizajn. Ako želite puno dodatne energije, provjerite kućišta baterija s više mAh.

Možda biste htjeli pogledati:

  • Power banke za iPhone i iPad
  • Najbolje futrole za novčanik iPhone SE
  • Najbolji slučajevi baterija za iPhone 12 Mini