Blog

Izdvajanje ZIP datoteka na iPhoneu / iPadu: Otpakirajte aplikacije za iOS

IPhone je izvrstan pametni telefon koji može raditi razne stvari. Međutim, postoji nekoliko stvari koje to ne možete učiniti. Jedan od njih je otvaranje zip datoteka: ne postoji aplikacija za rad ili značajka koja vam omogućuje otvaranje / izdvajanje zip datoteka. Dakle, ako želite otvoriti zip datoteku na iPhoneu / iPadu, morat ćete se osloniti na aplikacije trećih strana.

Srećom, u App Storeu postoji mnogo besplatnih i plaćenih aplikacija koje će vam pomoći da izvučete zip datoteke izravno na vašem iPhoneu / iPadu. Evo hrpe ovih:

Kako raspakirati komprimirane datoteke na iPhoneu / iPadu pomoću Zip Extractor Apps za iOS

Prije nego što uđemo na popis, evo jednostavnog savjeta za otvaranje zip datoteka pomoću ovih aplikacija.

#1. Pronađite zip datoteku na iPhoneu / iPadu. Obično privitci u aplikaciji za poštu mogu biti zip datoteke. Ili možda imate zip datoteke u mapi Dropbox / iCloud Drive. Dodirnite zip datoteku (ili je jednostavno odaberite), a zatim dodirnite ikona za dijeljenje.

#2. Sada dodirnite Otvori u… iz opcija i odaberite odgovarajuću aplikaciju za otvaranje i izdvajanje sadržaja zip datoteke.

# 1. WinZip

Iako su plaćene verzije aplikacije WinZip izvanredno izrađene za rad sa zip datotekama, većini korisnika besplatna verzija aplikacije više je nego dovoljna. Kada otvorite zip datoteku, ona automatski izdvaja zip datoteku i prikazuje sadržaj. Ne morate ga ručno izdvajati. Jedini nedostatak aplikacije je što je podržana oglasima i ima manjih smetnji u sučelju. Inače je dobra aplikacija za upotrebu.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 2. Zip i RAR ekstraktor datoteka

Zip & RAR Extractor datoteka dobra je aplikacija, ali ne otvara zip datoteke automatski. Kada otvorite zip datoteku u ovoj aplikaciji, ona je samo uvozi. Dodirnete datoteku u aplikaciji da biste izdvojili sadržaj. Također je podržan od oglasa, a oglasi na cijelom zaslonu nekako su dosadni. Verzija koja se plaća rješava se oglasa.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 3. iZip - Zip Unzip Unrar alat

Pitajte svoje prijatelje u tvrtki o bilo kojoj aplikaciji za arhiviranje ili raspakiranje datoteka i oni bi vam preporučili iZip. Pomoću ove aplikacije možete raspakirati datoteke koje su zaštićene lozinkom i AES šifrirane. Stisnute datoteke možete raspakirati u različitim formatima.

To je jedan od najnaprednijih alata za upravljanje zip datotekama na svijetu jer može otvoriti datoteke izravno s iCloud, Dropbox, One Drive, Google Drive i Box.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 4. Zip preglednik

Zip preglednik je brzi, minimalistički zip ekstraktor za iPhone / iPad. Osnovne značajke uključuju brzo izdvajanje, dobru podršku za razne ZIP formate i ugrađeni preglednik dokumenata. Kupnja putem aplikacije (za nadogradnju na Pro) otključat će još mnoge značajke poput pretraživanja u zip datoteci. To je super aplikacija koja jednostavno dobro funkcionira.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

# 5. Raspakirajte - otvarač zip datoteka

Unzip je jedna od najboljih aplikacija za upravljanje zip datotekama na tržištu. Pomoću ove aplikacije možete izdvojiti ZIP, RAR, 7Z, TAR, GZIP i druge komprimirane datoteke.

Osim raspakiranja, aplikacija također može komprimirati datoteke u ZIP. Unzip vam omogućuje preuzimanje videozapisa i fotografija s Camera Roll vašeg iOS uređaja. Jeste li zaštitili svoje slike i videozapise lozinkom? Bez brige, ova će aplikacija uvesti te datoteke.

Aplikacija podržava više formata za dekompresiju komprimiranih datoteka i prikaz mnogih vrsta dokumenata. Možete odabrati dva načina prijenosa datoteka, kao što su USB i Wi-Fi prijenos.

Cijena: Besplatno (kupnje putem aplikacije)

preuzimanje datoteka

To je sve, prijatelju!

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found