Blog

Najbolje božićne aplikacije za iPhone i iPad u 2020

Božić je pred vratima, a vaš iOS uređaj može vam pomoći da stvari učinite još veselijima. Bilo da se radi o organiziranju popisa za kupnju, kuhanju ukusnog obroka ili praćenju gospodina Djeda Mraza, ove najbolje božićne aplikacije za iPhone i iPad mogu podići vaš blagdanski duh na sljedeću razinu.

 1. Božićno odbrojavanje
 2. Ukusno
 3. PicCollage: Izrađivač mreža i priča
 4. Pozadine True 4K i Full HD
 5. Razgovarajte s Djedom ™
 6. Božićni pometač 3
 7. Postagram
 8. Popis Božića
 9. ElfYourself®
 10. Kako je Grinch ukrao Božić
 11. NORAD prati Djeda Mraza
 12. Kviz za božićne slike

1. Božićno odbrojavanje: najbolje za brojanje preostalih dana

Kad je festival pred vratima, zabavno je obilježiti preostale dane. Aplikacija za odbrojavanje može vam pomoći da prebrojite točne dane, sate, minute, pa čak i sekunde do Božića.

Obožavamo ovu jer možete odabrati različite likove poput Djeda Mraza, snjegovića, božićnog drvca, sobova i klizača. Štoviše, čak možete otbrojati otkucaje srca i spavanja koja su ostala do 25. prosinca i jednostavno ih podijeliti na raznim platformama društvenih mreža.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Ukusni recepti i kutija za recepte: aplikacija za božićno kuhanje

Praznici i ukusna, korisna hrana idu ruku pod ruku. A ako se izvrsno domaće jelo osjeća rajski, ovo je savršena aplikacija za ovaj Božić.

Istražite božićna specijalna jela s web lokacija s najboljim receptima i blogovima s hranom kao što su Allrecipes, Smitten Kitchen, Epicurious i još mnogo toga. A ako imate neke prehrambene specifikacije, Yummly bez napora može i to uzeti u obzir.

Cijena: Besplatno, Pro verzija po cijeni od 4,99 USD

preuzimanje datoteka

3. PicCollage: Grid & Story Maker: Božićni kolaž

Ako volite snimati fotografije i dijeliti ih na ručkama na društvenim mrežama, ova je aplikacija u ovo blagdansko vrijeme nužna. S brojnim okvirima, naljepnicama i filtrima u svom arsenalu čini kolač za izradu kolača.

Što je najvažnije, može se pohvaliti posebnim blagdanskim sadržajem, uključujući lijepe čestitke, naljepnice i pozadine za Božić. Kad vaše remek-djelo bude spremno, podijelite ga s drugima ili čak ispišite na futroli za telefon!

Cijena: Besplatne kupnje u aplikaciji već od 0,99 USD

preuzimanje datoteka

4. Pozadine True 4K i Full HD: Najbolja aplikacija za božićne pozadine

Za one koji se sve zabavljaju blagdanskim ukrasima i uređuju zaslon svog iPhonea, evo savršene aplikacije. U njemu se nalazi lijepa kolekcija pozadina s blagdanskim i božićnim temama.

Najbolje je što ste dobili ekskluzivnu kolekciju visokokvalitetnih pozadina, a nove se objavljuju gotovo svaki sat. Štoviše, njegov odjeljak WallCraft obavezno je vidjeti za sve ljubitelje pozadine.

Cijena: Besplatno, Wallcraft PRO 1 mjesec za 0,99 USD

preuzimanje datoteka

5. Razgovarajte s izdanjem Santa-Pro: povežite se s dragim Djedom Mrazom

Neka božićni duh vašeg djeteta bude visok i dogovorite video poziv sa Sjevernog pola. I ne samo jednostavno video snimanje, Djed Mraz će znati ime, dob, omiljenu boju i još mnogo toga o djetetu.

Također će znati njihov popis želja za poklone i jesu li ove godine bili zločesti ili dragi. Što je najvažnije, možete snimiti poziv i uvijek iznova pregledavati dragocjeno sjećanje.

Cijena: $6.99

preuzimanje datoteka

6. Božićni pometač 3: Božićna igra za 2020. godinu

Christmas Sweeper 3 klasična je podudarna video igra koja sadrži sve blagdanske zabave koje će vam trebati. Upalite svijeće, pronađite darove pod snijegom, uhvatite čisti snijeg, zapalite petarde ili gurnite Djeda Mraza niz dimnjak.

Osim ovih zabava, imate i 2400 izazovnih razina kroz koje možete prijeći. Nema života za gubljenje ili utrke za pobjedom; možete se opustiti i uživati ​​u igri koliko god želite.

Cijena: Besplatne kupnje u aplikaciji već od 1,99 USD

preuzimanje datoteka

7. Poštagram: Foto razglednice: aplikacija za slanje osobnih poruka

U svijetu digitalnih poruka ručno napisane bilješke ili razglednice zastarjele su. Ali možemo oživjeti trend slanjem posebnog i jedinstvenog Postagrama vašim najdražima.

Stvorite 4 × 6-inčnu razglednicu s prilagođenim fotografijama i porukama i dostavite ih bilo gdje u svijetu. Nadalje, prijemnik može iskočiti limenku s 3 × 3 inča i zadržati ih zauvijek.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Božićni popis: najbolje za božićnu kupovinu

Kad imate tona posla i gomilu poklona, ​​Božićni popis može vam biti od velike pomoći. Jednostavna aplikacija pomaže vam organizirati popis za darivanje i držati sve pod manjim proračunom.

I ne samo kupnje, aplikacija može pratiti darove slanjem, primanjem i umotavanjem. Tu je i ugrađeno odbrojavanje Božića, tako da ste uvijek na vrhu stvari, a ne preplavljeni.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

9. ElfYourself: Zabavna aplikacija za Božić

Unesite novi zaokret u svoju obiteljsku božićnu čestitku; pošaljite svima zabavan, osvježavajuć i zabavan plesni video. Učitajte do pet lica, odaberite plesnu rutinu i voilajte Elfa sebe i svoje prijatelje i obitelj.

Kad vaši prilagođeni videozapisi o Elfu budu spremni, podijelite ih putem privatnih poruka ili izravno na platforme društvenih medija kao što su Facebook, YouTube i Instagram. Sretan Elfing!

Cijena: Besplatne kupnje putem aplikacije počinju od 0,99 USD

preuzimanje datoteka

10. Kako je Grinch ukrao Božić: Priča za djecu za djecu

Bilo putem filmova ili priča, Grinch je glavni dio svakog Božića. A ova aplikacija donosi prastaru priču u interaktivni, animirani i zabavni format.

Možete ga pročitati sami, postaviti ga na automatsku reprodukciju ili čitati zajedno s isticanjem pripovijedanja. I ne samo to, knjiga sadrži razigrana iznenađenja; pronaći skrivene zvijezde.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

11. NORAD prati Djeda Mraza: Najbolje pratiti Djeda Božićnjaka

Pratite točno mjesto Djeda Mraza na njegovom putovanju Yuletideom uz pomoć Sjevernoameričkog zapovjedništva za zračnu i svemirsku obranu. I ne samo to, postoji mnoštvo drugih aktivnosti u kojima bi vaša djeca mogla uživati.

Uz blagdansku glazbu u pozadini i nove igre koje se svakodnevno objavljuju, NORAD ovu prigodu čini posebno posebnom. Od božićnih priča do melodija, aplikacija ima sve.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

12. Kviz o božićnim slikama: Obiteljska igra koju treba njegovati

Vrhunska igra s riječima koja će svima podići raspoloženje za odmor; Pogledajte sliku ili emoji sličice i pogodite riječ uz pomoć pomiješanih abeceda razbacanih ispod slike.

Kako Božićno odbrojavanje započinje, aplikacija svakodnevno koristi besplatni kviz i poseban Božić. Štoviše, ažuriranje za 2020. godinu uključuje više od 150 dodatnih tema o zagonetkama.

Cijena: Besplatne kupnje putem aplikacije počinju od 0,99 USD

preuzimanje datoteka

Što je na vašem popisu aplikacija za ovaj Božić?

Božićno je doba zaista najčarobnije doba godine. Nadam se da bi vam ove aplikacije mogle pomoći da to najbolje iskoristite. Ako imate neke određene prijedloge, podijelite ih u odjeljku za komentare u nastavku.

Voljeli bismo znati o vašim omiljenim božićnim aplikacijama. U međuvremenu, evo još neke poveznice za uljepšavanje Božića:

 • Najbolje božićne pametne lampice koje će uljepšati vaše veselje
 • 15 najboljih tehnoloških poklona ispod 50 dolara za Božić?
 • Najbolji božićni pokloni za djecu svih uzrasta
 • Najbolja božićna lica za Apple Watch