Blog

Najbolji iPad Pro rukavi u 2021. godini

Potrošači su brzo podlegli materijalnom užitku, iako je to trenutačno. Zašto ne? Ovi iPad Pro rukavi jednostavno su neodoljive! Čak i ako slučajno kliknete vezu i nađete se na stranici proizvoda, teško je odmah napustiti web stranicu. Pogledajmo

 1. Harber London
 2. Vuneni orah
 3. Lention
 4. Tomtoc
 5. Solo
 6. Toovren
 7. Pinhen
 8. DOMOVE
 9. ProCase
 10. Audirex

1. Harber London

Samo posjedovanje iPada Pro daje osjećaj ekskluzivnosti, ali stavljanje uređaja u jednako izvrstan rukav sasvim je drugačiji osjećaj. Vrhunski rukav Harber London za iPad Pro trebao bi biti vaš odabir ako tražite nešto ekskluzivno.

Izrađen od biljno preplanule kože punog zrna, ovaj rukav lijepo stari dobivajući jedinstvenu prekovremenu patinu. Filc je izrađen od 100% vune koja je prirodno vlakno ubrano od ovaca i obnovljivo je i ekološki. Rukav zadržava tanak oblik čak i s vašim uređajem kako bi se količina svela na najmanju moguću mjeru.

USP: Zubi protiv ogrebotina

Provjerite Harber London

2. Vuneni orah

Može li za vaš dragocjeni iPad Pro 12.9 ″ (model 2018.) biti išta luksuznije od kožne i vunene futrole? Nakon pregleda ove ponude, mislim da ne. Izrađen od povrća preplanule kože zrna Skandinavije, vanjski izgled izgleda bezvremeno elegantno.

Nadalje, teksturirana koža također pruža sjajan osjećaj ruku i ugodno držanje. Što se tiče vašeg uređaja, u njega se sigurno i sigurno smještaju unutrašnjosti od 100% prirodne vunene filca. Zahvaljujući korištenom vrhunskom materijalu, rukav će lijepo stariti uz jedinstvenu patinu.

USP: Podstava od vune za optimalnu zaštitu

Pogledajte na Amazonu

3. Lekcija

Podijeljena kožna futrola za iPad Pro stvara nevjerojatnu osobnost u dvoranama za sastanke. Kožni materijal daje vrhunski i luksuzni izgled. Kako bi ovome rukavu dodao stil i finoću, usvaja napredni postupak "Paint Edge" koji šavove čini savršenim.

Sa svoja dva magnetska zaskoka ovaj rukav možete otvoriti i zatvoriti vrlo povoljno čak i dok ste u pokretu. Rukav je dostupan u pet živih nijansi kako bi vaš iPad Pro imao eleganciju.

USP: Vrhunski i luksuzni izgled

Pogledajte na Amazonu

4. Tomtoc

Kada u rukama držite iPad Pro, dlan vam se počinje znojiti. Treba vam rukav koji je izrađen od mekog najlonskog materijala. Ova futrola za rukavice Tomtoc za iPad Pro učinkovito obavlja svoj posao da zaštiti vaš uređaj i da vašim rukama pruži osjećaj meke svile.

Ovaj rukav ima tri sloja za temeljitu zaštitu od svih uglova i bokova. Tri sloja rukava su poliesterska površina otporna na prolijevanje, spužva otporna na udarce i mekani jastuk s unutarnjim pjenjenjem.

USP: Mekani najlonski materijal s osjećajem svile

Pogledajte na Amazonu

5. Solo

Cijenite podstavljeni pretinac koji štiti vaš iPad Pro čak i dok hodate prepunim ulicama. Čestim letačima, CheckFast dizajn omogućuje brzi prolazak kroz aerodromsku sigurnost. Ovaj Solo rukav ima podstavu otpornu na ogrebotine, koja štiti vaš iPad Pro od oštećenja. Lagana konstrukcija omogućuje vam lako kretanje.

USP: Dizajnirajte da brže prođe kroz aerodromsku sigurnost

Pogledajte na Amazonu

6. Toovren

Za promjenu, Toovren donosi okomiti rukav za vaš iPad. Dobro je razbiti stereotipe, a Toovren je to učinio s jedinstvenim štihom. U ovo kućište čahure trebate vertikalno umetnuti iPad Pro, a ostatak ostaviti na vrhunskoj kožnoj PU vanjskoj površini i mekoj podstavi od mikrovlakana koja osiguravaju najbolju zaštitu.

Među osnovnim dodacima, Toovren nudi dovoljno prostora za vaš Apple Pencil (ili možda alternative Apple Pencil) i značajku postolja.

USP: Vrhunski kožni PU eksterijer

Pogledajte na Amazonu

7. Pinhen

Pinhen je još jedna marka koja je izradila okomite iPad Pro rukave s više opcija u boji. Za razliku od Toovrena, Pinhen vam nudi šareni niz rukava za vaš iPad Pro 12,9 ″. Tanak i lagan profil čini sve razlike.

Ovaj rukav lako možete staviti u putnu torbu ili aktovku prije nego što se ukrcate na let ili vlak. Kako bi se izbjegli ekstremni udarci i udarci, Pinhen nudi posebnu zaštitu u kutovima s perforiranim amortizerima.

USP: Sintetička vanjska i glatka unutrašnjost

Pogledajte na Amazonu

8. DOMO

Ako vam proračun ne dopušta da potrošite više od 10 dolara na rukav, zaštitni rukav od filca HOMIEE najbolji je slučaj za vaš Apple iPad Pro. Ovo tanko i prijenosno kućište lako je nositi u rukama zajedno s ostalim mapama.

Izgleda samo kao druga mapa koju možda koristite u svom uredu, pa nitko ne brine da zaviri u ovaj rukav. Kombinacija vanjske odjeće od filca i nježne unutrašnjosti od antilopa čuva vaš iPad Pro zaštićen od ogrebotina i neravnina.

USP: Vanjština od filca, unutrašnjost od antilopa

Pogledajte na Amazonu

9. ProCase

Ako vam je zaštita iPada Pro prioritet, trebali biste kupiti ovaj ProCase rukav za svoj dragocjeni uređaj. Drži vaš tablet sigurno na mjestu. Vrhunska kožna vanjska strana i mekana unutrašnjost od mikrovlakana štede uređaj od bilo kakvih ogrebotina.

Sigurno postavite svoj Apple Pencil blizu utora za posjetnice. Na poleđini možete pohraniti važne dokumente ili druge dragocjenosti. Doživite vrhunski taktilni osjećaj tankog i laganog rukava tvrtke ProCase.

USP: Kompatibilno s Apple Smart tipkovnicom

Pogledajte na Amazonu

10. Audirex

Idite bez krivnje. Audirex izrađuje ovaj rukav lijepog izgleda od ekološki prihvatljivih materijala. Vaš iPad Pro zaštićen je od više opasnosti poput prljavštine, prašine, ogrebotina, neravnina i udaraca.

Jednostavan dizajn dovoljno govori o proizvodu koji je više usredotočen na praktične značajke umjesto na nepotrebne ukrase. Audirex pruža dodatni prostor za pohranu iPad opreme poput Apple olovke, punjača, baterija, kabela i vašeg iPhonea.

USP: Ekološki prihvatljivi materijali

Pogledajte na Amazonu

11. Jabuka

Ako vaš proračun dopušta, odaberite ovaj vrhunski iPad Pro rukav koji dolazi s premium cijenom. A tko je tvorac? Nitko osim Apple! Za obožavatelje Applea nema ništa uzbudljivije od korištenja dodatne opreme koju je izradio sam Apple.

Jednostavnost je upadljiva značajka; zapravo je zaštitni znak Appleove opreme. Ovaj rukav štiti vaš iPad Pro svojom mekom podstavom od mikrovlakana i omogućuje vam da svoju olovku Apple stavite u namjenski džep. Appleov rukav dostupan je u tri žive boje: sedlo smeđa, ponoćno plava i crna.

USP: Napravio Apple

Pogledajte na Amazonu

12. KAYOND

Cvjetni dizajn izdvaja ovaj rukav od ostalih ovdje navedenih slučajeva. Nesumnjivo je da će rukav pokupiti dame s pronicljivim ukusom. Kayond je ovaj rukav izradio od mekanog neoprena i pahuljaste plišane podstave kako bi pružio potpunu zaštitu za vaš iPad Pro.

U pretinac s patentnim zatvaračem možete pohraniti olovku, mobitel, miš, kabel za napajanje i ostalu dodatnu opremu. Dame bi također željele staviti svoju kozmetiku u pretinac.

USP: Uzorak bijele ruže

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Možda ćete voljeti pročitati i:

 • Najbolje kožne futrole za iPad od 10,2 inča
 • Najbolji iPad 10,2-inčni rukavi