Blog

Najbolje iPhone igre dostupne sada! (Ažurirano u veljači 2021.)

Uvijek sam u potrazi za najboljim iPhone igrama koje su idealan spoj izazova i zabave. Bilo da se radi o akciji, strategiji ili zagonetkama, postoji nešto što odgovara svim vrstama sklonosti. Ove igre mogu biti izvrstan način da provedete vrijeme ili se uključite u neko ozbiljno natjecanje. Štoviše, možete se povezati s drugim igračima širom svijeta, što je prilično cool. Ako to zvuči privlačno, pogledajte naš popis najboljih iPhone igara dostupnih trenutno!

 1. Među nama
 2. Call of Duty Mobile
 3. Asfalt 9 Legende
 4. Candy Crush Saga
 5. Sukob klanova
 6. Altova Odiseja
 7. Snajper 3D
 8. Šah Igraj i uči
 9. Angry Birds 2
 10. Trojke

1. Među nama - najbolje igrati s prijateljima

Evo jedne od najpopularnijih svjetskih senzacija za igre u posljednje vrijeme. Među nama smješten je u svemirski brod koji se priprema za lansiranje. Cilj je pronaći igrača među posadom koji je varalica koji planira ubiti sve.

Možete ga igrati na mreži ili putem lokalnog Wi-Fi-ja s 4-10 igrača. Da bi pobijedili, članovi posade moraju izvršiti sve zadatke ili identificirati samozvanca i glasati s broda. Volim kako svaki meč održava misterij na životu. Uzbuđenje zbog ovoga morali ste i sami iskusiti!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Call of Duty Mobile - najbolja akcijska igra

Ako ste ljubitelj ove klasične pucačke igre, svidjet će vam se grafika u kvaliteti konzole na ovoj ekskluzivnoj mobilnoj verziji. Ima prilagodljive kontrole, uzbudljivu 3D grafiku, zadivljujući zvuk i glasovni i tekstualni chat koji će vas zadržati angažiranim.

Možete igrati karte za više igrača, udružiti se s prijateljima u izazovima preživljavanja u borbenom royaleu od 100 osoba i upotrijebiti svoje vještine da biste se pomaknuli na vrh u superkompetitivnom rangiranom načinu. Pravo je oduševljenje natjecati se i boriti protiv milijuna igrača u ovoj vrlo prilagodljivoj i izazovnoj igri.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Asphalt 9 Legends - Najbolja trkačka igra za iPhone

Za sve ljubitelje utrka vani, ne možete propustiti akciju Asphalt 9 Legends. Možete se suočiti sa brzinom i postati Legenda staze u nekim od najfantastičnijih automobila iz snova Ferrarija, Porschea, Lamborghinija itd., Na egzotičnim mjestima širom svijeta.

Posebno uživam u modu karijere za jednog igrača koji vam omogućuje sudjelovanje u preko 900 trkaćih događaja kako biste povećali svoju kolekciju super automobila. Zatim, postoji mrežni način za više igrača koji vas postavlja protiv do 7 suparničkih igrača iz cijelog svijeta. Asfalt je osvojio više nagrada za dizajn i tehnička postignuća.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Candy Crush Saga - najbolje za sve uzraste

Ovo mora biti jedna od najboljih iPhone igara svih vremena koju je lako igrati, zarazna je i tako zabavna. Cilj je, naravno, uskladiti bombon kako bi ga zgnječili, ali grafika i zvučni efekti podižu ovu igru ​​slaganja na novu razinu.

Igra je beskrajna, s tisućama razina koje se neprestano kompliciraju. Postoje različiti načini igre kako bi stvari bile zanimljive, a možete igrati i na mreži i izvan nje. Također je lako sinkronizirati igru ​​između različitih uređaja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Clash of Clans - Najbolja internetska igra za više igrača

Još jedna popularna i najbolja iPhone igra, ovo je strateška igra koja se bavi izgradnjom vašeg sela, podizanjem klana i nadmetanjem u ratovima klanova. Stvorite saveze i sukobite se s igračima širom svijeta u epskim bitkama koje će testirati vaše vještine strateškog planiranja.

U ovom svemiru nema kraja što možete učiniti, od otkrivanja nevjerojatnih novih likova do isprobavanja nove taktike i eksperimentiranja sa svojom vojskom. Koristite kule, kanone, zamke, zidove i još mnogo toga za obranu od neprijateljskih napada i vodite svoj klan do pobjede.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Altova odiseja - Najbolja beskrajna trkačka igra

Prekrasnom grafikom, ambijentalnim zvukovima i glazbom te super glatkim igranjem, ova beskrajna trkačka igra očarala je moju maštu. Možete se snowboardom provući preko vjetrova prosipanih dina, uzbudljivih kanjona i još mnogo toga.

Iako je to lako naučiti, izazvat će vas jer znate više poteza i istražite fascinantni krajolik. Otključati je šest znakova, a posebno volim dinamično osvjetljenje i vremenske efekte koji doprinose igranju. To mora probati bilo koji ljubitelj igara vani.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

7. Sniper 3D - najbolji u grafici

Jeste li spremni za zabavu snimanja? Preuzmite ulogu borca ​​protiv kriminala i uživajte u zapanjujućoj 3D grafici u ovoj iPhone igri. Postoji 13 gradova kroz koje možete putovati dok lovite teroriste i luđake kako biste pomogli policiji i vojsci.

Mnogo je oružja i uzbudljivih akcija sa svakom misijom. Iako je teško zaraditi novčiće i dijamante, postoji mnogo jednostavnih misija koje možete poduzeti za brzi novac. Smatrao sam da je priča prilično ovisna i zadržala me u želji da oborim još negativaca.

Cijena: Besplatno (4,99 USD za premiju)

preuzimanje datoteka

8. Šah Igraj i uči - Najbolja igra uma

Evo igre koja doslovno nikad ne stari. Naučite je od nule ili nadogradite svoje vještine s ovom nevjerojatnom šahovskom aplikacijom koja je prepuna korisnih značajki. Igrajte protiv milijuna igrača širom svijeta i poboljšajte svoju ocjenu.

Ili se možete boriti protiv moćnog AI protivnika. Tu su i interaktivne lekcije i videozapisi koji služe kao zgodni resursi za ozbiljnog šahista. Također možete prilagoditi igru ​​s više od 20 prekrasnih tema za ploče, komade i pozadine. Mislim da je to najbolja sve-u-jedna šahovska aplikacija koju biste mogli poželjeti.

Cijena: Besplatno (4,99 USD za zlatno članstvo)

preuzimanje datoteka

9. Angry Birds 2 - Najzabavnija igra

Ovu igru ​​volim otkad je prvi put izašla i uspjela se održati tijekom godina. Baš je zabavno koristiti praćku bacajući ptice na tornjeve svinja i gledajući ih kako padaju. Mislim da je to i sjajan način da se isfrustrira.

Nadalje, likovi su slatki, a razine se sve više kompliciraju. Postoje i svakodnevni izazovi koje možete isprobati. Igra se stalno ažurira, a uvijek postoje nove razine i prekrasna grafika koja će vas držati zakačenima.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Trojke - Najbolja puzzle igra

Vrijeme je da izazovite svoj um s ovom puzzle igrom koja se sastoji od spajanja brojeva radi stvaranja većih brojeva. Cilj je izbjeći zastoj, a za pobjedu je potrebna promišljena strategija.

Volim privlačni dizajn, hirovitu glazbu i zanimljiv igrački rad koji ostalim puzzle igrama daje novac. Iako je mehanika jednostavna, koncept i izvedba prilično su jedinstveni i izvanredni. Ovo mu donosi mjesto među najboljim iOS igrama tamo!

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

10 najboljih trenutno dostupnih igara za iPhone!

Dakle, koju ste od ovih iPhone igara probali i voljeli? Javite mi u komentarima ispod. I uvijek tražim još preporuka, pa neka i oni dolaze.

Možda biste htjeli pogledati ove postove:

 • Najbolje igre za razbijanje stresa za iPhone i iPad
 • Besplatne igre za iPhone
 • Najbolje interaktivne igre s pričama za iPhone i iPad