Blog

Kako pretvoriti videozapise u format iPad s besplatnim iPad Video Converterima

Pretvaranje video datoteka za iPad nije tako teško. Zapravo, s nebrojenim softverom i uslugama danas, cijela je stvar postala zaista lagana.

Uobičajeni i popularni video formati ne slažu se s naslijeđem Applea. Dakle, svaki od vaših iOS uređaja može reproducirati samo određeni format datoteke - bilo to video ili audio - koja se stvara kada sinkronizirate svoju glazbu i video putem iTunesa. Iako je podrška za zvuk izvrsna, što se tiče videa, počinjete shvaćati da iTunes nije sva snaga.

Uz sve veći broj formata u videozapisima koji se distribuiraju kao sadržaj za preuzimanje putem interneta, vjerojatno ste ustanovili da videozapis koji trenutno imate nije kompatibilan s iPadom.

Kakva je korist od toga što imate prekrasan uređaj, ali ne možete reproducirati taj videozapis koji ste upravo preuzeli? Tu dolazi do pretvorbe videozapisa.

Kako pretvoriti videozapise u format iPad-a pomoću pretvarača

Video pretvarači vjerojatno su najbolji i najlakši način za pretvaranje video datoteka u iPad format. Naravno, to znači da trebate pronaći odgovarajući. (popis je dan u nastavku).

Budući da je na raspolaganju tona video pretvarača, ovdje je moguće navesti samo općenite upute. Osnovni princip u svim dolje navedenim video pretvaračima je isti, pa idemo:

  • Na računalo instalirate željeni video pretvarač
  • Zatim dodate video datoteke koje želite pretvoriti. Većina pretvarača otkriva video datoteke gotovo svih formata
  • Kad završite s dodavanjem video datoteka, sljedeći vas korak vodi na stranicu formata pretvorbe: jednostavno rečeno, odaberite uređaj za koji želite da se video pretvori. U našem slučaju to je uvijek iPad
  • Sada samo nastavite i dopustite pretvorbi. Kada završite, datoteku u iTunesu možete koristiti za sinkronizaciju s iPadom. Voila!

# 1. Ručna kočnica

Ako tražite jednostavno rješenje gdje "dodajte video datoteku i kliknite pretvori!" i gotovi ste, HandBrake je vaše rješenje. To je alat otvorenog koda osmišljen za pretvaranje gotovo svih video formata u bilo koji drugi po vašem izboru. Štoviše, HandBrake radi bez problema i za macOS i za Windows.

preuzimanje datoteka

# 2. AVC

AVC (bilo koji video pretvarač) još je jedan od onih izvrsnih video pretvarača koji će vam vjerojatno nedostajati jer zvuči predobro da bi bilo istinito. Korisnici su izvijestili o dosljednom uspjehu s ovim pretvaračem kada su pokušali pretvoriti videozapise za iOS uređaj.

Sposobnost podrške preko 100 ulaznih i 160 izlaznih formata čine ga svestranim. Uz to, pruža 100% kvalitete bez gubitaka, a također nudi i NVIDIA NVENC ubrzano kodiranje. I na kraju, možete ga koristiti na računalu Mac i Windows.

preuzimanje datoteka

# 3. iSkysoft

Bez obzira želite li besprijekorno komprimirati svoje isječke, pretvoriti videozapise, audio ili DVD datoteke, iSkysoft vas u potpunosti pokriva. Kompatibilnost s više od 150 formata (uključujući 4K i VR video formate) čini vrhunsku okladu.

Kako programer i dalje često dodaje podršku za nove formate, velike su šanse da nikada nećete naići na problem nekompatibilnosti. Brzina pretvorbe do 90X i nulta kvaliteta dodatno poboljšavaju njegovu reputaciju.

Štoviše, iSkysoft možete koristiti i za uređivanje svojih videozapisa. Što se tiče OS podrške, ovaj se video pretvarač lijepo igra s Macom i Windows PC-om.

preuzimanje datoteka

# 4. Movavi

Movavi pokreće konverziju vaših videozapisa brzinom munje. Nakon što sam testirao ovaj softver, mogu reći da on ima kvalitetu da podrži svoje visoke zahtjeve.

Zahvaljujući funkcionalnosti serijske obrade, možete bez napora rješavati mnoge datoteke odjednom. Još jedna značajna značajka ovog softvera je da ne šteti kvaliteti vaših videozapisa (čak ni 4K). Još bolje, aplikacija također nudi brzo uređivanje i glatko sažimanje. (kompatibilno s MacOS-om i Windowsima)

preuzimanje datoteka

# 5. Besplatno Video Converter od Wondershare

Wondershare je dobro poznat po tome što izrađuje vrlo cijenjen softver. A njegov video pretvarač za Mac i Windows ima sve značajke kako bi se izjednačio s najboljima u poslu.

Aplikacija se može pohvaliti učinkovitom značajkom skupnog pretvaranja koja vam omogućuje pretvaranje više videozapisa u željeni format. Osim toga, možete ga koristiti i za pretvaranje DVD-a i zvuka u željeni format bez ikakve štete po kvalitetu.

Još bolje, Wondershare video Converter može izvršiti zadatak uređivanja videozapisa, snimanja zaslona, ​​pa čak i stvaranja GIF-ova za zabavu za dijeljenje na društvenim mjestima.

preuzimanje datoteka

Ne propustite:

  • Kako prenijeti videozapise na iPad s računala
  • Najbolje aplikacije za reprodukciju video zapisa za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije MKV Player za iPad

Želite li sustići još takvih uputa?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found