Blog

Zaustavite provjeru koja je potrebna prilikom instaliranja besplatnih aplikacija na iPhone

Da li vam se stalno pojavljuje skočni prozor koji kaže: "Potrebna je potvrda - prije nego što možete kupovati, morate dodirnuti Nastavi da biste potvrdili svoje podatke o plaćanju" ili “Potrebna je provjera. Dodirnite Nastavi i prijavite se za prikaz podataka o naplati ” na iPhoneu ili iPadu. Kad sam se nekoliko puta susreo sa skočnim prozorom, mogu reći da vas lako može prestrašiti i odvesti na kraj tjeskobe. Prije nego što započnete, prvo shvatite zašto je došlo do ove pogreške.

Zašto App Store kaže "Potrebna je potvrda" na iPhoneu?

Vidite skočni prozor "Potrebna je potvrda" zbog pogreške s načinom plaćanja koji je trenutno povezan s vašim Apple ID-om. Ovu poruku dobivate kad način plaćanja nije uspio ili ako određeni uređaj nikada nije kupio aplikaciju koja se plaća ili nije preuzeo besplatnu aplikaciju ili ako na računu postoji neplaćeno stanje na čekanju.

Kao što vidite, vodeći uzrok za “Potrebna je provjera"Na vašem iPhoneu ili iPadu neispravna je kreditna kartica. Dakle, ako samo ažurirate detalje, prebacite se na valjanu karticu za plaćanje ili uklonite trenutnu karticu i odaberete ‘Ništa’ kao način plaćanja, stvari će se riješiti. Ako ne, slijedite ovaj jednostavan vodič.

Kako popraviti poruku "Potrebna je potvrda" na iPhoneu ili iPadu

Da biste se riješili problema, morate promijeniti način plaćanja Apple ID-om. Možete odabrati valjani način plaćanja ili ne povezivati ​​nikakve detalje plaćanja sa svojim Apple ID-om i App Storeom. Idemo s ovim posljednjim.

Korak 1. Pokreni Postavke i dodirnite svoju karticu s imenom na vrhu.

Korak 2. Dodirnite iTunes i App Store → Dodirnite Apple ID: [email protected]Pogledajte Apple ID.

Korak # 3. Dodirnite Upravljanje plaćanjima.

Bilješka: Ovdje ćete vidjeti način plaćanja koji ste dodali. Ako postoje problemi s ovim dodanim načinom plaćanja poput pogrešnog imena ili sigurnosnog koda ili isteka roka valjanosti ili adrese za naplatu, dodirnite je i na sljedećem zaslonu ažurirajte detalje. Ako nije, pogledajte korak # 4 i uklonite ovaj način plaćanja.

Korak # 4. Dodirnite Uredi gore gore → Dodirnite crvena ikona minus → Dodirnite Ukloniti → Dodirnite Ukloniti iz skočnog prozora.

Sada na svoj Apple ID niste dodali način plaćanja. To očito znači da više ne možete kupiti aplikacije ili pretplate. Ali ovo će ukloniti dosadno ‘Potrebna potvrda’ iskočiti.

Ako želite kupiti aplikacije ili pretplate, možete ispravno dodati način plaćanja u svoj Apple ID. Također možete dodati sredstva na svoj Apple ID i kupiti iCloud Storage, aplikacije iz App Storea i još mnogo toga.

Ne možete ukloniti trenutni način plaćanja? Evo zašto

Možda nećete moći ukloniti svoj trenutni način plaćanja ako postoji naplata ili je za vaše usluge omogućena opcija obiteljskog dijeljenja. Postoji nekoliko drugih razloga zbog kojih možda nećete moći ukloniti trenutni način plaćanja prilikom uređivanja podataka o plaćanju Apple ID-a. Da biste saznali više, prijeđite na ovaj post.

Završavati…

Dakle, na ovaj način možete riješiti problem skočnog prozora "Potrebna je potvrda" na vašem iOS uređaju. Kakva su vaša razmišljanja o ovome? Recite svoje mišljenje u odjeljku za komentare dolje.

Prije nego što krenete, evo nekoliko dodatnih savjeta. Vidite li dosadni skočni prozor za unos lozinke za Apple ID svaki put, čak i kada preuzimate besplatne aplikacije? Ako je odgovor da, slijedite ovaj vodič za preuzimanje besplatnih aplikacija bez unošenja lozinke na iPhone ili iPad.

Drugo, traži li vaš iPhone više puta lozinku za Apple ID? Ako se suočavate s ovim, ljubazno pogledajte načine kako to popraviti.

Možda biste voljeli zaviriti u…

  • Kako uključiti obiteljsko dijeljenje za Apple Arcade na iOS uređaju
  • Koraci za omogućavanje i upotrebu trenutne žarišne točke na iPhoneu i iPadu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found