Blog

Najbolje aplikacije za pisanje za iPhone i iPad u 2021. godini

Appleovi proizvodi izvrsni su za pisanje kod kuće i u pokretu. IPad izbor uključuje brojne aplikacije za uređivanje teksta, dok korisnici iPhonea mogu imati koristi od velikog raspona alata za pisanje koji su jednostavni za upotrebu. Štoviše, mnogi od njih dopuštaju piscima da budu pomalo kreativni i fokusirani jer imaju sve potrebne funkcije. Ovaj će vam članak donijeti popis najboljih iPhone i iPad aplikacija za pisanje koje pomažu u produktivnosti i fokusiranju pomoću iPhonea ili iPada.

1. Google dokumenti

Dakle, koliko dugo možete držati izvan vidokruga aplikaciju koja se nalazi na 2. mjestu u kategoriji produktivnosti i koja je dobila nevjerojatnih 4,8 zvjezdica od više od 1 milijun ocjena? Pa, govorim o Google dokumentima na koje bi većina vas naišla u nekom trenutku.

Ono što ovoj aplikaciji daje prednost u odnosu na mnoge druge kolege je integracija s Google Suiteom. To znači da ovu aplikaciju možete koristiti za neometano povezivanje i suradnju sa svojim timom zahvaljujući Gmailu, Disku, Kalendaru i mnogim drugim. Osim toga, ne trebate napustiti aplikaciju da biste koristili Google pretraživanje.

Još jedna značajka koja čini Dokumente tako praktičnim je podrška za razne formate, omogućavajući vam lako rješavanje različitih datoteka. Štoviše, radi i izvan mreže tako da svoj zadatak možete izvršiti bez ikakvih prekida.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Microsoft Word

Reći da je Microsoft Word popularna aplikacija za izradu dokumenata za iOS čini se potcjenjivanjem. I s pravom jer aplikacija ima dominantnu prisutnost na platformama kao što su Windows, Android, MacOS i druge.

Govoreći o značajkama, Microsoft Word ima niz korisnih značajki koje čine postupak izrade dokumenata prilično jednostavnim. A s velikom kolekcijom profesionalno dizajniranih predložaka možete stvoriti razne dokumente poput pisama, blogova i zadataka.

Uz to, nudi i neke praktične opcije oblikovanja i rasporeda koje vam omogućuju uredno oblikovanje dokumenata. To nije sve, Word vam omogućuje suradnju sa prijateljima i na projektima kako bi svi mogli neometano surađivati.

Cijena: Besplatno, (Office 365 za kuću - 74.990 USD)

preuzimanje datoteka

3. Evernote

Posljednje, ali ne najmanje važno, je Evernote, zvjezdana aplikacija za bilježenje koja olakšava ovaj zadatak. Omogućuje organiziranje bilješki, fotografija, dokumenata i drugih vrsta datoteka u određene bilježnice kojima se može pristupiti kasnije.

Evernote može biti izvrstan pomagač piscima u pokretu jer je jednostavan za upotrebu i omogućuje stvaranje širokog spektra tekstualnih dokumenata s multimedijskim sadržajem. Definitivno najbolja aplikacija za bilježenje u ovom trenutku.

Cijena: Besplatno, (Premium - 4.990 USD)

preuzimanje datoteka

4. Stranice

Ova se aplikacija može smatrati Microsoft Wordom za iPad, pa čak i boljom. To je lijepa aplikacija za obradu teksta koja ima širok raspon značajki, uključujući fusnote, stil teksta, slike, 3D elemente i druge stvari koje su vam potrebne za pisanje članaka.

Također, Pages korisniku nudi odabir predložaka za različite dokumente koji će ubrzati postupak u slučaju da malo žurite. Pristup iCloud-u osigurava da su svi dokumenti sigurni i da im se može pristupiti s bilo kojeg iOS uređaja.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5. Rječnik.com

Imate poteškoća s iznalaženjem najboljih riječi za korištenje u tekstu? Ova je aplikacija za vas jer je moćan rječnik i tezaurus, sve u jednoj platformi! Zadržava sve funkcije pristojnog rječnika i pruža korisniku izgovor i značenje odabranih riječi.

Još jedna zgodna opcija koju će korisnici cijeniti je opcija rimovanja: ako trebate riječ koja se rimuje s onom koju imate u tekstu, aplikacija će vam je pružiti! Ovo je izvrsna aplikacija za bilo koju vrstu pisanja u pokretu i kompatibilna je s iPadom, iPhoneom i Apple Watchom.

Cijena: Besplatno, (nadogradnja rječnika za rimovanje - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Werdsmith

Werdsmith možda nije bogat značajkama, ali vrlo je učinkovita aplikacija za pisanje. Postoji pet prilagođenih tema i puno mogućnosti formatiranja koje vam omogućuju da napišete bilo koji članak, pjesmu, pjesmu ili priču s potrebnom udobnošću.

Možete stvoriti svoj profil i jednostavno podijeliti svoje remek-djelo s prijateljima putem Facebooka, Twittera i drugih medija. Vaši podaci automatski se izrađuju sigurnosne kopije u oblaku i ostaju zaštićeni Touch ID-om.

Cijena: Besplatno, (Ukloni ograničenje - 2 990 USD)

preuzimanje datoteka

7. Uliks

"Uliks" se može pokazati prijeko potrebnim hicem u ruku za glatko jedrenje. Aplikacija je potpuno opremljena i pruža konzistentnije i fokusiranije iskustvo pisanja.

Ugrađeni uređivač teksta nudi vam potpunu slobodu da s lakoćom uređujete svoju priču. Stoga možete više vremena posvetiti pisanju.

Sve što napišete pohranjeno je u vlastitoj knjižnici tako da mu možete lako pristupiti. Povrh svega, možete izvesti svoje dokumente u više formata, uključujući PDF, Microsoft Word ili čak e-knjige.

Cijena: Besplatno, (mjesečna pretplata - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. IA Writer

Još jedna zvjezdana aplikacija koja ima čitav niz nevjerojatnih značajki za pisce koji rade na iPadu, uključujući okruženje za pisanje bez ometanja, prilagodljivu tipkovnicu i moćan uređivač. Na primjer, može istaknuti riječi koje su možda slabe za uključivanje i pružiti vam izbor boljih izbora.

Također, prilagodljiva tipkovnica izvrstan je alat koji korisnik može izvršiti promjene na tradicionalnoj tipkovnici. IA pisac je fantastičan za pisce jer pruža vrhunsko iskustvo pisanja u pokretu.

Cijena: $8.99

preuzimanje datoteka

9. Google Keep

Za brzo, učinkovito i jednostavno pisanje Google Keep najbolja je opcija. Aplikacija se otvara u trenu i omogućuje vam bilježenje misli ili čak snimanje glasovne bilješke ako niste raspoloženi za tipkanje.

Možete bilježiti boje i označavati bilješke kako biste ih održali organiziranima i pri ruci prilikom većih projekata. Štoviše, prilično je višenamjenski jer ga možete koristiti za popise, izradu poruka i još mnogo toga. Sve se bez problema sinkronizira s oblakom tako da nikada ne izgubite misao ili ideju.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Pisanje šupe

Osnovni alati poput uređivača teksta igraju značajnu ulogu u omogućavanju pisanja potrebnim protokom. "Pisanje šupe" pojednostavljuje vam posao pisanja s više korisnih alata. Bez obzira želite li napisati dugi roman ili kratku pjesmu, ova aplikacija može vam biti od velike pomoći. Možete podijeliti svoj rad u nekoliko projekata kako biste brzo pronašli određene dokumente.

Opcija za stvaranje više verzija bilo koje pjesme ili određene scene nudi više slobode eksperimentiranja. Ovisno o konceptu, imate mogućnost gradnje radnje ili lika. Vrhunski uređivač teksta osigurava brzo pronalaženje i uklanjanje pogrešaka bez ikakvih problema.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

Gore predstavljeni odabir aplikacija mogu koristiti pisci koji rade na iPadu ili iPhoneu kako bi uštedjeli vrijeme, potaknuli kreativno razmišljanje i bilježili neke bilješke dok ste u pokretu ili kod kuće. Koristite ih i budite najuspješniji pisac koji možete biti.

Odjava

Uzmite ove aplikacije za pisanje za iPhone za probno okretanje kako biste poboljšali svoju vještinu pisanja i produktivnost. Ako ste profesionalni pisac, voljet ćete ih isprobati da sastave vašu određenu priču gdje god i kad god želite. Ako ste početnik, ove aplikacije mogu igrati vitalnu ulogu u poboljšanju vaše vještine.

Sviđa vam se ovaj članak? Javite nam svoje stavove u komentarima i budite povezani s nama radi još takvih korisnih popisa iPhone aplikacija.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found