Blog

Paleta najboljih priključnih stanica za iPhone 6/6 Plus tvrtke iHome

Izdanje Appleove najnovije i tehnički najnaprednije iPhone serije (6 i 6Plus), mnoštvo različitih višenamjenskih dokova također je postalo komercijalno dostupno. Raspon iHome radijskih postaja sa satom nudi vam neke uzbudljive značajke kombinirajući važne zadatke poput punjenja iPhonea, reprodukcije glazbe itd.

Ovaj asortiman ima četiri modela koji vam nude više ili manje slične sadržaje koji se razlikuju samo po svojim dimenzijama i estetici. Nastavite čitati kako biste saznali više o ova četiri modela i o tome kako mogu nadopuniti vaš najnoviji iPhone.

Najbolje iHome stanice za radio sa satom za iPhone 6 i 6 Plus

# 1. iHome iPL23

Model iPL23 tvrtke iHome dolazi s fleksibilnom priključnom stanicom koja je kompatibilna s gromobranskim konektorom. Imajući ovu kompatibilnost, lako se puni, kao i reproducira iPhone 6 ili 6Plus. Sada uz pomoć priključne stanice možete se probuditi ili spavati uz svoj iPhone. Postoji mogućnost programiranja i pohrane 6 FM postaja u memoriju.

Stereo se sastoji od Hi-Fidelity upravljačkih programa u posebno dizajniranim komorama zvučnika Reson8. Kao rezultat toga, emitiraju pucajući visokokvalitetni zvuk. Opcija Automatska sinkronizacija pomaže vam da postavite sat na vrijeme vašeg iPhonea. Opcija nježnog povećanja ili smanjenja alarma ili glasnoće spavanja smanjuje poteškoće pri buđenju i spavanju.

USP: Zvučničke komore Reson8

Pogledajte na Amazonu

# 2. Kućni iDL44

Ako vam je bogata kvaliteta zvuka ono što želite, idite na Home iDL44. Napunjen komorama zvučnika Reson8, nudi impresivnu kvalitetu zvuka. Dvostruki alarmi osiguravaju vam da budete u koraku sa svojim teškim vremenom.

Osim što vam omogućuje sigurno punjenje pametnog telefona, ova je priključna stanica dizajnirana i za napajanje vašeg Apple Watch-a. S urednim dizajnom može se izvrsno uklopiti u bilo koji dekor kuće ili ureda. Osim toga, možete odabrati iDL44 u dvije boje poput gunmetal i bijelo / srebrnoj.

USP: Vrhunska kvaliteta zvuka

Pogledajte na Amazonu

# 3. iHome iPL24

iPL24 prilično je u skladu sa svojim bratom iDL44. Kompaktnijeg je dizajna i stabilno drži vaš iPhone tijekom punjenja. Možete udobno provjeriti najnovije obavijesti i komunicirati sa svojim uređajem dok se puni.

Osim što je kompetentan punjač za vaš pametni telefon, radi i kao učinkovit punjač za vaš Apple Watch. Dakle, pomoću ove priključne stanice možete noću potpuno sokovati oba uređaja s potpunim mirnim svijetom. Uključeni u tehnologiju Reson8, imate luksuz vrhunskog zvuka koji ulijeva život u vašu glazbu. Štoviše, iPL24 možete odabrati u dvije boje: ružičasto zlatnoj i sivoj.

USP: FM radio sa dvostrukim alarmom

Pogledajte na Amazonu

# 4. iHome iPL23 (2 u 1)

Za razliku od gore spomenutog iPL23, ovaj je pripremljen kao prekrasan punjač za vaš iPhone i Apple Watch. Što se tiče kvaliteta, dobar je kao i bilo koji iPhone dock s iHomea.

Pristanište dolazi s FM radiom sa šest memorijskih postaja, što biste smatrali dovoljnim za osnovne potrebe. Opremljen je i tehnologijom Reson8 za ubrizgavanje vatrene snage u vašu glazbu. A pomoću tajmera za spavanje moći ćete mirno zagrliti svoj san. Nadalje, ovo postolje za punjenje dolazi u dvije boje poput crne i bijele.

USP: Tajmer za spavanje

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Vaš odabir?

Među ovim značajnim priključnim stanicama koju ste odabrali za svoj pametni telefon? Podijelite svoje vrijedne uloge u komentarima.

Zavirite i u ove postove:

  • Najbolje Bluetooth slušalice za iPhone 6/6 Plus
  • Punjači za automobil za iPhone 6/6 Plus
  • Najbolje banke moći za iPhone 6/6 Plus
  • Najbolji nosači za automobil za iPhone 6/6 Plus
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found