Blog

Najbolje igre s brojevima za iPhone i iPad u 2021. godini

Brojevne igre povećavaju vaše vještine i imaju brojne obrazovne prednosti jer poboljšavaju vašu sposobnost. Imamo prilično puno igara za iPhone. Igre s brojevima također mogu postati sve ovisnije, ali barem je bolje jer vježbate mozak, a ne pokušavate prebaciti ptičji zamah. (bez uvrede, Flappy Bird!). Uronite u ovu kolekciju igara od 10 brojeva za iPhone / iPad.

1. Snake VS Block

Vrijeme je da zmijske kuglice vodite da slome svaku ciglu! "Snake VS Block" je apsolutna zabava i siguran sam da ćete ga već od početka smatrati vrlo ljepljivim.

Koncept igre prilično je jednostavan. Morate razbiti što više cigli. I morate pokušati imati puno muda da biste stvorili divovsku zmiju. Dakle, natječite se s prijateljima i hvalite se visokim rezultatom na društvenim aplikacijama!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Numpuz

Numpuz je savršena igra za razvijanje točne koordinacije između vašeg mozga, ruku i očiju. Ova matematička puzzle igra nadahnjuje korisnike da tapkaju i pomiču pločice s brojevima od drveta. Oni koji vole magiju cifre zasigurno bi htjeli preuzeti ovu igru ​​na svoje iOS uređaje.

Četvrtaste pločice poredane su slučajnim redoslijedom, a pločica nedostaje. Trebate preurediti pločice da biste stvorili redoslijed pomicanjem kvadratnih blokova. Ova brojčana igra izaziva vašu sposobnost logičnog razmišljanja i mentalne granice.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Trojke

Kao što naziv zvuči u troje, igra se vrti oko broja tri. Igra se učitava s pločom matrice četiri na četiri. Svaka nova runda započinje s nekim kartama koje su već prikazane na ploči, a to su jedinice i dvije. Zatim morate dodati ove brojeve da biste stvorili brojeve koji su djeljivi s tri. To možete učiniti spajanjem karata prevlačenjem u susjednom smjeru.

Na primjer, dvije trojke će dodati i dati šesticu, koja se može dodati još šest i napraviti dvanaesticu i tako dalje, a rezultat će se zbrajati.

Dok prstom prelazite karticama prema gore, dolje, lijevo, desno, svaka se karta na zaslonu pomiče u tom smjeru. Nova kartica bit će dodana na zaslon dok prstom povlačite karticu. Igra testira vaš intelekt jer se ploča puni kartama i ostavljate vam vrlo ograničene mogućnosti.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

4. 2048

2048 je logična, a ugodna igra. Sve je u tome da se pridružite pločici s brojevima i dosegnete kralja broja pločice u igri "2048". Igra se odvija na pločici četiri na četiri s dva ista broja na ploči.

Prijeđite pločicom prema gore, dolje, lijevo, desno da biste stvorili novi broj. Svaki put kad se pločica pomakne, novi se broj dodaje na ploču. Kako se dvije pločice s istim brojem sastaju, možete ih spojiti kako biste ih udvostručili.

Na primjer, spojite iste brojeve dva i dva da biste napravili četiri, spojite četiri i četiri da biste napravili osam i tako dosegnite 2048. Dostižete 2048 i pobjeđujete u igri!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

5.Borba iz matematike

Matematička borba igra je za dva igrača u kojoj možete testirati svoje matematičke vještine i uživati ​​u druženju s prijateljem. Ova igra pojačava vašu spontanost i čini vašu koncentraciju aktivnom. Sve je u natjecanju i izazivanju protivnika.

Igra prikazuje jednadžbu s tri mogućnosti. Morate odabrati točnu opciju brže od protivnika. Točan odgovor donosi vam bod, a pogrešan odgovor gubi jedan.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. NUMTRIS

Numtris je zapanjujuća logička zagonetka s brojevima koja je slična našoj vrlo vlastitoj popularnoj igri Tetris. U ovoj igri dijelovi koji sadrže brojeve počinju padati na ploču, a vi morate ispuniti svaku razinu prije nego što se ploča napuni.

Morate slijediti dva osnovna pravila: Prvo, morate spojiti onoliko dijelova koliko je prikazano u broju. A drugo, ako spojite više brojeva i ne pridržavate se pravila 1, oni će se zbrojiti.

Tijekom nastavka doživjet ćete dobru mozgalicu. S 300 izazovnih razina, igra vam neće dopustiti da se tako lako izvučete!

Cijena: Besplatno

Preuzmite NUMTRIS

7.Broj veza besplatno

Sigurno će vam se svidjeti ova jednostavna i zabavna igra. Cilj igre je povezati parove brojeva na ploči s igrama. Imajte na umu da tijekom povezivanja ne biste trebali preklapati linije.

Možete prijeći na sljedeću razinu kada su svi brojevni parovi pravilno povezani i nijedan kvadrat ne ostane prazan. Budući da morate isprobati 800 intrigantnih nivoa, uvijek ćete imati nešto izvan okvira za zadirkivanje uma. Dakle, stavite svoj um na dugu utrku i uspnite se kroz redove da vladate globalnim ljestvicama!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. Stotine

Stotine slagalica zanimljiva je igra atraktivnog i jedinstvenog dizajna s vrlo intuitivnim dodirom. Igra je prepuna niza plutajućih krugova koje trebate dodirnuti i držati da povećate. Razinu završavate kada brojevi u svim krugovima čine ukupno 100.

Ima više od 100 jedinstveno izrađenih zagonetki koje stvarno mogu testirati vaš IQ. Ne brinite; postoji očaravajući soundtrack koji vas neće svladati. Osim toga, svoj napredak možete sinkronizirati s iCloudom kako biste osigurali da ostanu dostupni na svim vašim uređajima.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

9.Velika knjiga o lošem Sudokuu

Ovaj je posebno stvoren za ljubitelje Sudokua. Bodovanje igre vrši se na razini težine svakog odgovora umjesto na vremenu.

Igra vam nudi ekskluzivne smjernice pružajući savjete za rješavanje vaše zagonetke, što vam ne dopušta da lako napustite ovu zanimljivu igru. Koristi posebnu metodu bodovanja igara prema težini svakog odgovora.

I da, također možete preuzeti teme kako biste izgled prilagodili po svom ukusu. Kako se nove zagonetke često dodaju, uvijek ćete pronaći nešto uzbudljivo koje vas čeka!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

10. Logički trg

Stvarno će vam se svidjeti Logic Square ako ste ljubitelj Sudokua! Ovo je jedna od najboljih igara mozgalica s kojima biste se ikad susreli. Vaš je glavni cilj ispuniti svaki kvadrat na ploči brojem, ovisno o informacijama i pravilima koja vam je pružila igra. Stoga koristite svoje vještine i vježbajte mozak i naravno, zabavite se.

Igra je prepuna raznih vrsta zagonetki i svaka od njih treba puno hrane za razmišljanje. Nisu li dobri u rješavanju zagonetki? Također nudi udžbenike za početnike.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Ti biraš?

Koju ste od ovih brojčanih igara odlučili igrati? Slobodno nam javite njegovo ime i vaše povratne informacije o njemu. A ako smo propustili bilo koju vašu omiljenu igru, javite nam i to.

Možda biste htjeli zaviriti i u ove postove:

  • Najbolje puzzle igre za iPhone i iPad
  • Strateške igre za iPhone i iPad
  • Najbolje igre obrane tornja za iPhone i iPad
  • Najbolje trkačke igre za iPhone i iPad