Blog

Najbolje aplikacije za praćenje troškova za iPhone i iPad u 2021. godini

Vaš iPhone ili iPad mogu vam pomoći u upravljanju svim aspektima vašeg života, uključujući vaše financije. Prošla su vremena glomaznih knjiga jer tehnologija omogućuje jednostavno, prikladno i učinkovito upravljanje novčanim tokovima iz aplikacija koje su osmišljene da to rade dobro. Naravno, oni su također sigurni i štite vaše privatne podatke. Dakle, samo naprijed i isprobajte ove najbolje aplikacije za praćenje troškova za iPhone i iPad.

 1. Osobni kapital
 2. Nana
 3. Ekspenzirati
 4. Tracker za trošenje
 5. PocketGuard
 6. XpenseTracker
 7. Tražitelj proračuna i novca
 8. Džepni izdatak 6
 9. Wally
 10. Ljubitelj novca
 11. MISA MoneyKeeper

1. Izbor urednika - aplikacija za osobne kapitalne financije

Evo pametnog načina za praćenje osobnih financija i planiranje budućnosti. Pratite sve svoje račune na jednom mjestu, uključujući 401.000, IRA, ulaganja, dionice, pa čak i dugove, a sve na našoj nadzornoj ploči. Utvrdite svoju stvarnu neto vrijednost i upotrijebite nagrađivane besplatne alate poput Planera za umirovljenje da biste riješili svoje financije.

Dalje, možete čak razgovarati s financijskim savjetnikom kako biste izradili personalizirani plan umirovljenja. Djeluje kao profesionalni asistent kako bi vam pomogao da napravite proračun i pridržavate se praćenja vaše potrošnje. Ono što ga razlikuje je to što je besplatan, a pruža vam vrlo detaljne financijske snimke u jednom trenutku kako biste svojim novcem upravljali mirno.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Kovnica: Osobne financije i novac

Upravljanje novcem postaje jednostavno i angažiranje s ovom vodećom aplikacijom za praćenje troškova za iPhone i iPad. Pomaže vam da lako pratite mjesečne troškove i trošite pametnije, imajući na umu svoj proračun.

Štoviše, pruža vam personalizirane financijske savjete i uvide kako bi vam pružili cjelovit prikaz vašeg novčanog toka. Započnite s postavljanjem ciljeva, a zatim nadgledajte sve svoje račune na jednom mjestu. Pomoći će vam da saznate sve o svojim navikama trošenja, kreditnom rezultatu, neto vrijednosti i još mnogo toga. Osim toga, dostupan je i na Apple Watchu, tako da ste u pokretu ključni za svoje financije!

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Troškovi: primici i troškovi

Ovo je praktična aplikacija za praćenje poslovnih i osobnih troškova. Na njemu možete skenirati račune, pratiti vaš novčani tok, pa čak i rezervirati putovanja. Dizajniran je da djeluje kao osobni vratar za korporativne rezervacije i praćenje novca.

Kodira i podnosi poslovne troškove radi olakšavanja postupka odobravanja i automatski se sinkronizira s računovodstvenim softverom. Možete čak dobiti karticu Expensify kako biste joj dodali veću udobnost jednostavnim prevlačenjem kad god trebate izvršiti uplatu.

Cijena: Besplatno (4,99 USD za mjesečnu pretplatu)

preuzimanje datoteka

4. Tracker za trošenje

Ako tražite jednostavan i učinkovit način praćenja troškova u pokretu, pogledajte ovaj dragulj aplikacije. Možete evidentirati svaki dio prihoda i rashoda koji napravite svaki dan da biste vidjeli konačno izvješće o novčanom toku na kraju tjedna, mjeseca ili godine.

Najbolje je to što je nevjerojatno intuitivan i jednostavan za razumijevanje. Ne trebate znati puno o financijama da biste to maksimalno iskoristili. Dalje, možete grupirati svoju potrošnju po kategorijama i vidjeti jednostavne vizualizacije svojih financija.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

5. PocketGuard: Novac i proračun

Preuzmite kontrolu nad svojim osobnim financijama s ovom besplatnom aplikacijom koja ima alate za upravljanje novcem, planiranje proračuna, praćenje troškova i postizanje ciljeva uštede. Povežite svoje bankovne račune i kreditne kartice kako biste pratili sve na jednom mjestu.

Štoviše, aplikacija će vam pokazati koliko točno imate raspoloživog dohotka tako da nikada ne prekoračite svoje mogućnosti. Možete čak planirati buduća plaćanja s pametnim podsjetnicima na račune i još mnogo toga.

Cijena: Besplatno (4,99 USD za Plus)

preuzimanje datoteka

6. XpenseTracker

XpenseTracker je još jedna izvrsna opcija za bilježenje vaših troškova i njihovo praćenje s najvećom pogodnošću. Sadrži potpuno prilagodljive kategorije, potkategorije i vrste plaćanja kako bi vam olakšali posao evidentiranja troškova.

Ovisno o vašim potrebama, možete sortirati troškove prema datumu, kategoriji, vrsti plaćanja ili klijentu. Nadalje, radi pojednostavljenja unosa podataka pamti zadnju vrstu plaćanja u svakoj kategoriji. Napokon, nudi i savršeno rješenje za praćenje kilometraže.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

7. Tragač za proračunom i novcem

Kodiranje u boji čini sve boljim, a ova iOS aplikacija za praćenje troškova čini upravo to. Nudi prekrasno sučelje koje vam omogućuje upravljanje malim detaljima vašeg novčanog toka, a istovremeno vam daje veliku sliku s infografikama i elegantnim grafikonima.

Uz podršku za više valuta, prikladan je i za putnike. Još bolje, Spendee vam također omogućuje izradu prilagođenog novčanika za posebne prigode kako biste mogli bez problema voditi računa o troškovima.

Cijena: Besplatno (2,99 USD za mjesečnu premiju)

preuzimanje datoteka

8. Džepni izdatak 6

Financijski softver koji možete nositi u džepu prilično je nevjerojatan. Pocket Expense 6 pomaže vam u praćenju i razumijevanju vašeg novca. Aplikacija je čista i jednostavna s izvrsnim alatima poput upravljanja platiteljem i primateljem, pretraživanjem transakcija itd.

Nadalje, podržava više računa i vrsta računa. Također vam pruža dnevne, tjedne, mjesečne, godišnje i ukupne statistike. Aplikacija također podržava noćni način rada, zaštitu lozinkom, cjelovit popis svjetskih valuta te sigurnosno kopiranje i obnavljanje svih vaših podataka putem WiFi-a.

Cijena: Besplatno (1,49 USD za mjesečnu premiju)

preuzimanje datoteka

9. Wally Smart Personal Finance

Wally vam omogućuje automatsko povezivanje svih vaših bankovnih računa i praćenje troškova. Omogućuje vam učenje iz trošenja u raznim kategorijama poput hrane, prijevoza, zabave itd. Također možete postaviti fleksibilna proračunska razdoblja koja odgovaraju vašim ciljevima. A što je još bolje, Wally vam omogućuje da odredite proračun za svaku kategoriju.

Osim što ima prijateljsko, čisto sučelje, aplikacija vam omogućuje skeniranje, prijenos i pričvršćivanje računa, izradu popisa za kupovinu kako biste planirali potrošnju, postavljanje podsjetnika za plaćanja, pa čak i pokretanje grupa s obitelji i prijateljima.

Cijena: Besplatno (9,99 USD mjesečno za zlato)

preuzimanje datoteka

10. Tragač za troškovima ljubavnika novca

Nakon što postavite aplikaciju, traži vaše ciljeve koje biste željeli postići. Ciljevi uključuju praćenje moje potrošnje, praćenje potrošnje s drugom osobom, proračun moje potrošnje, praćenje moje uštede itd. Dodavanje novih troškova jednostavno je i brzo. Aplikacija također nudi slanje dnevnog podsjetnika u vrijeme koje ste odredili. Ovo stvara naviku dodavanja transakcija svaki dan. To je super korisno.

Pomoću izvještaja koji se lako čitaju, poput ukupnih troškova, ukupnog prihoda, potrošnje po svakoj kategoriji ili računa na čekanju, Money Lover pomaže vam da shvatite odakle dolazi i kamo ide novac. Uz to možete povezati svoje bankovne račune i vidjeti sva bankovna izvješća na jednom mjestu. Osim tona značajki, aplikacija šifrira vaše podatke uz sigurnost na razini banke.

Cijena: Besplatno (Money Love Plus 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

11. MISA MoneyKeeper

Evo još jedne aplikacije za financijsko upravljanje koja će vam pomoći da brzo i jednostavno evidentirate svoje prihode i troškove. Nudi vam jasna izvješća o analizi prihoda i troškova, a vi uvijek imate kontrolu. Omogućuje vam postavljanje ograničenja za svaku kategoriju kako ne biste pretjerali.

Zatim će vas automatski podsjetiti kada vaša potrošnja prijeđe ograničenje. Možete čak upravljati i dužničkim zajmovima kako biste imali cjelovit uvid u svoju situaciju. Svi se vaši zapisi automatski sinkroniziraju između uređaja, osiguravajući vašu sigurnost i privatnost.

Cijena: Besplatno (1,49 USD za mjesečnu premiju)

preuzimanje datoteka

Upravljajte svojim novcem pomoću ovih najboljih iOS aplikacija za praćenje troškova!

Dakle, koja je odabrana aplikacija za praćenje troškova? Podijelite u komentarima ispod. Možda biste htjeli provjeriti i najbolje aplikacije za prijenos novca.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Najbolje CRM aplikacije za iPhone i iPad
 • Kako poslati / primiti novac koristeći WhatsApp na iPhoneu
 • Najbolje aplikacije za upravljanje platama za iPhone i iPad