Blog

Najbolji slučajevi baterija za iPhone 7 2021. godine

Svatko koristi svoj iPhone na svoj način. Bez obzira jeste li uvijek u dežurstvu ili volite igrati igrice ili pregledavate cijeli dan, dobro trajanje baterije je ono što svi želimo. Zbog toga je naš odabrani popis najboljih iPhone 7 kućišta baterija obavezno pročitati za korisnike koji žele više od svojih uređaja. Osim što dodatni poticaj daju vašem iPhoneu 7, ovi slučajevi nude i prijeko potrebnu zaštitu. Osim što štite od vanjskih oštećenja, mogu produžiti i životni ciklus baterije. Dakle, krenimo odmah na popis bez ikakvog odgađanja.

 1. Xooparc prijenosna baterija
 2. Apple Smart kućište baterije
 3. Alpatronix tanka prijenosna torba za bateriju
 4. LoHi kućište baterije
 5. Bežično zaštitno kućište baterije Mophie
 6. Kućište punjača za baterije od 4500mAh tvrtke Swaller
 7. QTshine 6000mAh zaštitna futrola za punjenje
 8. Kućište punjača za baterije Lonlif 4000mAh
 9. Prijenosno kućište punjača za baterije tvrtke Feob
 10. U-dobro, lagano kućište baterije

1. Xooparc prijenosna baterija

Postoje razni razlozi da se Xooparc navede na vrhu svega. Na raspolaganju vam je niz opcija boja. Kombinacija silikona i polikarbonata osigurava čvrsto kućište s kapacitetom baterije od 6000mAh. Jednostavno gurnite iPhone 7 odozgo prema dolje i pritisnite ga nakon umetanja priključka za punjenje. LED će pokazivati ​​da je vaš telefon počeo sočiti! Nije li cool?

Ne manje važno, certificiran je s CE, FC i RoHS koji štite vaš iPhone od kratkog spoja, pregrijavanja i prekomjernog punjenja. Uživajte u zaštiti od 360 ° svog kućišta dok možete uživati ​​u 24 sata razgovora, 18 sati reprodukcije i 6 sati igranja.

USP: Kućište vrhunske kvalitete s LED indikatorom

Pogledajte na Amazonu

2. Apple Smart kućište baterije

Zašto svoj uređaj ne biste povjerili nekome tko ga zna iznutra, proizvođačima. Slučaj Apple nudi 26 sati razgovora, 24 sata HD videozapisa i 22 sata pregledavanja.

Ne treba slijepo, ovisno o stražnjim LED lampicama, provjeriti točan postotak baterije putem centra za obavijesti ili zaslona za zaključavanje iPhonea. Jednodijelni dizajn s mekanim elastomernim šarkama olakšava ugradnju i uklanjanje. Štoviše, podrška za svu opremu za munje je dobro održavana.

USP: Appleov proizvod

Pogledajte na Amazonu

3. Tanko prijenosno kućište za baterije tvrtke Alpatronix

Alpatronix BX170 kućište baterije savršena je kombinacija stila i snage. Sadrži punjivu bateriju od 3200mAh koja osigurava preko 120% dodatnog vijeka trajanja baterije.

Zaštita od ogrebotina od 360 °, dvoslojna zaštita i podignuti prednji odbojnik štite uređaj od ogrebotina. Kompaktan dizajn smanjuje količinu rasutih materijala, čineći ga džepnim i ugodnim za držanje. Marka nadalje nudi 1 godinu jamstva i 30 dana povrata novca.

USP: Dvoslojni dizajn

Pogledajte na Amazonu

4. LoHi kućište baterije

Ovo se kućište baterije može pohvaliti ugrađenim litij polimernim čipom od 5000 mAh koji može pružiti više od 270% dodatnog vijeka trajanja baterije. U samo 2 sata može potpuno napuniti telefon. Nadalje, sadrži automatsko isključivanje i inteligentnu funkciju upravljanja napajanjem kako bi zaštitio vaš telefon od pregrijavanja ili prekomjernog punjenja.

Nadalje, dolazi s najjačim klipom koji se neće lako slomiti kad iz njega izvučete telefon. Također podržava punjenje, audio i sinkronizaciju podataka. Tako možete uživati ​​u glazbi sa slušalicama dok se puni od kućišta ili možete brzo prenijeti datoteke ako je potrebno.

USP: Brzo punjenje

Pogledajte na Amazonu

5. Bežično zaštitno kućište baterije tvrtke Mophie

Tražite dodatke koji mogu vaš iPhone 7 bežično punjenje učiniti ugodnijim? Tada vam Mophie Juice paket može ponuditi izvrsnu alternativu. Kućište je kompatibilno s Qi, a zahvaljujući tome uređaj se može puniti i bežično. Sve što trebate jest odjenuti ga u slučaj Mophie.

Kad ste u pokretu, ugrađena punjiva baterija može posuditi više od 100% dodatne baterije. Tehnologija Priority + omogućuje prolazno punjenje i sinkronizaciju putem priloženog mikro USB kabela. Značajno je da se prilikom punjenja iPhone prvo puni, a zatim i futrola za sok.

USP: Kompatibilno s bežičnim punjenjem

Pogledajte na Amazonu

6. Kućište punjača za baterije Swaller 4500mAh

Kućište baterije koje ne oduzima eleganciju vašeg iPhonea, baterija od 4500mAh dodaje produktivnost. Stražnja pločica s tvrdom ljuskom i gumeni odbojnik pružaju maksimalnu zaštitu od udara i svakog drugog svakodnevnog trošenja.

Na raspolaganju ima gromobranski priključak, kućište baterije podržava neometanu sinkronizaciju i iskustvo slušanja glazbe. IPhone i kućište možete istovremeno puniti originalnim iPhone kabelom. Gumeni gornji dio olakšava instalaciju ili uklanjanje.

USP: Tanak i kompaktan profil

Pogledajte na Amazonu

7. Zaštitna futrola za punjenje od 6000 mAh tvrtke QTshine

Kada ste na dugom putu, dodatna snaga vam dobro dođe. Zato mislim da biste cijenili QTshine, koji dolazi s masivnom baterijom od 6000mAh. S gotovo 180% dodatnog soka u spremniku imat ćete željenu slobodu za istraživanje weba i gledanje videozapisa.

Kućište nudi zaštitu od ogrebotina od 360 ° koja pruža potrebnu zaštitu od slučajnih udara. Osim udara i ogrebotina, futrola štiti vaš iPhone od pregrijavanja, kratkog spoja, prekomjernog punjenja i pražnjenja. I na kraju, nudi i podršku za gromobranske kabele i ostale gromobranske dodatke.

USP: Tehnička podrška nakon prodaje nakon 24 mjeseca

Pogledajte na Amazonu

8. Kutija za punjač Lonlif 4000mAh

Elegantna futrola za bateriju koja održava gotovo sve funkcije vašeg uređaja, od slušanja glazbe do sinkronizacije podataka. Štoviše, tanko kućište ne ugrožava aspekt zaštite. Budite sigurni da će vaš pametni telefon uspjeti održati izazov od slučajnih padova.

Zahvaljujući vrhunskom magnetnom komadu, instalacija ili uklanjanje je komad torte. Osim dizajna, Lonlif također ima pristojnu bateriju od 4000mAh. S preko 120% snage možete pristupiti preko 14 sati korištenja interneta, 16 sati razgovora ili 48 sati reprodukcije zvuka.

USP: Magnetski vrh

Pogledajte na Amazonu

9. Prijenosno kućište punjača za baterije tvrtke Feob

Zašto biste trebali smanjiti opsežni način igranja ili gledanje videozapisa koji vole zabavu kad imate futrolu s mamutskom baterijom. Feob s baterijom od 6000 mAh može biti savršena folija za vašu beskrajnu igru ​​zahvaljujući uglavnom više od 250% dodatne snage.

Osim ogromnog kapaciteta baterije, cijenim njen faktor koji izgleda kompaktno. Izdržljivi dizajn odbojnika pomaže vašem pametnom telefonu da podnese šok. A zahvaljujući sinkronizaciji kroz dizajn, omogućuje vam sinkronizaciju i usklađivanje vašeg iPhonea istovremeno.

USP: Mamut 6000mAh baterija

Pogledajte na Amazonu

10. U-dobro kućište baterije

Ako više volite tanko kućište za bateriju koje ne dodaje puno, provjerite ovo od U-good-a. Sadrži bateriju od 3200 mAh koja je tanka, ali dovoljna da satima napaja vaš telefon. S debljinom od samo 13,5 mm i težinom od 77 g, idealan je suputnik za putovanja.

Istodobno, možete biti sigurni u sigurnost, jer sadrži pametni čip koji štiti od prekomjernog punjenja i pregrijavanja. Kad priključite kabel za punjenje, prvo će u potpunosti uključiti telefon, a zatim napajati kućište baterije.

USP: Tanak i lagan

Pogledajte na Amazonu

Završavati!!

Kako nam pametni telefoni postaju spas, kućišta baterija također su sastavni dio rutinskog života. Osjetivši trend, proizvođači razvijaju i uključuju mnoge tehnike kako bi ih učinili snažnijima i ugodnijima. Koji je vaš omiljeni slučaj od svih?

 • Postolja za punjenje za iPhone 7/7 Plus
 • Nosači za automobil za iPhone 7/7 Plus
 • Futrole za držač prstena za iPhone 7
 • Najbolje iPhone banke napajanja

Jesmo li propustili vašeg favorita? Podijelite u odjeljku za komentare u nastavku, kako bismo ih mogli dodati na naš popis.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found