Blog

Kako prosljeđivati ​​pozive na iPhoneu

Prosljeđivanje poziva jedna je od najcjenjenijih značajki na iPhoneu. Funkcionalnost specifična za mobilnog operatera može se koristiti za preusmjeravanje / preusmjeravanje poziva na treći broj dok ste zauzeti ili dok telefonski broj nije dostupan. Na kraju osiguravajući da ne propustite taj važan poziv prijatelja, obitelji ili vašeg ureda. Ako ste se ikad pitali kako to funkcionira, dopustite mi da vam pokažem kako prosljeđivati ​​pozive na iPhoneu.

 • Kako prosljeđivati ​​pozive na iPhone putem AT&T, T-Mobilea ili drugih GSM operatera
 • Kako prosljeđivati ​​pozive na iPhoneu pomoću Verizona, Sprinta i drugih CDMA mobilnih operatera

Kako prosljeđivati ​​pozive na iPhone putem AT&T, T-Mobilea ili drugih GSM operatera

Ako imate prebivalište u SAD-u i ako ste AT&T, T-Mobile ili bilo koji drugi korisnik GSM-a, možete uključiti prosljeđivanje poziva u samoj aplikaciji Postavke. To je zato što njihovi operateri koriste drugačiju mrežnu tehnologiju u usporedbi s drugim operaterima.

 1. Otvori Postavke aplikaciju na vašem iPhoneu.
 2. Pomaknite se prema dolje i idite na Telefon postavke.
 3. Izaberi Preusmjeravanje poziva.
 4. Na sljedećoj stranici UKLJUČITE prekidač za prosljeđivanje poziva.
 5. Dodirnite i uđiteProslijedi na.
 6. Na sljedećem zaslonu upišite broj ćelije na koji želite prosljeđivati ​​pozive.

Samo upišite broj i vratite se na stranicu Prosljeđivanje poziva. Svi pozivi na vašem iPhoneu sada će se prosljeđivati ​​na spomenuti broj. U bilo kojem trenutku želite isključiti samo prosljeđivanje poziva onemogućiti prekidač i moći ćete ponovno početi primati pozive.

Kako prosljeđivati ​​pozive na iPhoneu s Verizonom, Sprintom i drugim CDMA prijevoznicima

Za razliku od gore spomenutih, Verizon i Sprint koriste zasebnu tehnologiju koja se naziva CDMA. Ako koristite njihove usluge, postupak prosljeđivanja poziva bit će drugačiji. Kad ovo kažem, to se ne može izravno iz postavki vašeg iPhonea, poput GSM operatera.

Evo koraka koje trebate slijediti kao korisnik Sprinta, Verizona ili bilo kojeg drugog korisnika CDMA usluge.

 1. Otvori Telefonapp na vašem iPhoneu.
 2. Dodirnite ikonu tipkovnice na dnu zaslona.
 3. Upišite * 72, a zatim broj na koji želite prosljeđivati ​​pozive.
 4. Udari Birajte gumb za početak prosljeđivanja poziva.

Kada okrenete broj, svi pozivi na vašem iPhoneu prosljeđivat će se na taj broj. Da biste isključili prosljeđivanje poziva, došlo je do male promjene broja.

I Verizon i Sprint nude različite brojeve kada je riječ o isključivanju prosljeđivanja poziva. Korisnici Verizona mogu birati * 73 nakon čega slijedi telefonski broj kako bi onemogućili prosljeđivanje poziva. Dok korisnici Sprint i Boost Mobile moraju nazvati * 720 nakon čega slijedi broj da bi mogli započeti ponovljeno pozivanje.

Odjava ...

Kako se postupak prosljeđivanja poziva razlikuje od svake mreže mobilnog operatera, korisničko iskustvo na kraju pozivatelja može se razlikovati. Također, bilo bi vam drago da znate da možete prilagoditi prosljeđivanje poziva na svom iPhoneu. Evo kako možete koristiti uvjetnu prosljeđivanje poziva na iPhoneu.

Napokon, ako ste suočeni s bilo kakvim problemom s pozivom ili teško imate vremena za prisustvovanje pozivima, naši brzi vodiči uvijek će vam biti od velike pomoći!

 • Poziv nije uspio na iPhoneu? 10 načina za rješavanje problema
 • Kako koristiti "Ne ometaj tijekom vožnje" na iPhoneu
 • 10 iPhone tajnih kodova koje sada možete isprobati!
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found