Blog

Najbolje iPad aplikacije za upravljanje katalozima u 2021. godini

Bez obzira jeste li student, prodajni zastupnik ili distributer, trebale bi vam ove najbolje aplikacije za upravljanje iPad katalozima kako bi sve bilo u savršenom redu. Srećom, ovi alati za upravljanje katalozima osmišljeni su kao pametni i čine vaš zadatak preuzimanja kontrole nad vašom knjižnicom bezbolnim. Možete dodavati, uređivati ​​i upravljati stavkama bez napora. Sinkronizirajte datoteke s oblakom kako biste ih zaštitili i brzo im pristupili s bilo kojeg mjesta. Da biste spriječili da drugi upadaju u vaše datoteke, upotrijebite lozinke ili Touch ID da biste zaključali aplikaciju. Otkrijte što sve ove kataloške aplikacije mogu učiniti za vas!

1. Libib

Libib je prilično korisna aplikacija koja vam omogućuje potpunu kontrolu nad vašim katalogom i njegovo održavanje. Pomoću skenera crtičnog koda možete odmah dodati stavke. Jedna značajna značajka ove aplikacije je da vam omogućuje dodavanje više vrsta knjižnica.

Budući da su svi vaši podaci izravno sinkronizirani s Libibovim web mjestom, oni ostaju sigurni i dostupni s bilo kojeg vašeg uređaja. Čisto sučelje zajedno s jednostavnim značajkama čini ga vrlo korisnim.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Rukovanje

Zahvaljujući sposobnosti izrade prezentacijskih kataloga i pisanja narudžbi brzo i jednostavno, "Rukovanje" je neophodno za prodajne predstavnike, proizvođače i distributere. Možete prodati nekoliko linija u jednom potezu i moći ćete upravljati narudžbama za cijeli svoj prodajni tim s malo truda.

Osim toga, imate mogućnost postavljanja teritorija prodaje i imate potpunu kontrolu nad popisom kupaca. Omogućuje vam postavljanje cijena po skupinama kupaca. Provjerite popis inventara u stvarnom vremenu i pratite ga.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Pepperi prodajni zastupnik

"Pepperi prodajni zastupnik" udarac je u cilj kada vam omogućava da imate potrebnu kontrolu nad upravljanjem katalogom. Zahvaljujući sposobnosti super jednostavnog upravljanja katalogom, korisno je za veletrgovce, proizvođače markirane robe, terenske agente i prodajne menadžere itd.

Postoji više kataloških knjiga za različite valute, kao i kanali prodaje za vaše proizvode. Upotrijebite kontrole prevlačenja da biste skenirali visokokvalitetne fotografije svojih proizvoda. Višestruke mogućnosti prikaza i prilagodljiva polja donose veću udobnost predstavi.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. KatalogTo

Želite li pojednostaviti postupak katalogizacije? "CatalogIt" može biti pravi odgovor na vaše potrebe. Unose možete brzo stvoriti i s lakoćom njima upravljati. Kako omogućuje više korisnika po računu, imate potpunu slobodu za suradnju sa svojim prijateljima.

Na temelju vaših specifičnih zahtjeva, sve svoje unose možete održavati potpuno organiziranima. Uz najvišu razinu šifriranja, CatalogIt osigurava da svi vaši podaci ostanu sigurni.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. ClickOrder Lite

Pomoću ClickOrder stvaranje i upravljanje katalogom nevjerojatno je jednostavno. Možete brzo umetnuti fotografije iz biblioteke fotografija, umetnuti proizvod i s lakoćom generirati narudžbe. Omogućuje vam ispis potvrde narudžbe kako u fotografskom, tako i u tekstualnom formatu.

Narudžbe možete slati e-poštom u PDF-u. Za referencu vam omogućuje brzi pristup proizvodima i arhivi kupca. Također pruža upravljačke pretvorbe jedinica.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

4. Katalog medija

Želite li da vaši mediji poput filmova, videozapisa, glazbe i igara budu uredno organizirani na vašem iOS uređaju? "Katalog medija" najbolji je odgovor na vaše potrebe.

Katalog možete grupirati prema vrsti i žanru kataloga. Također vam pruža mogućnost ispisa kataloga. Štoviše, omogućuje vam izvoz kataloga u PDF datoteku. Datoteku možete poslati prijateljima putem WhatsAppa i objaviti je na svom Facebooku.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

5. Katalozi flipper

Vrijeme je da uđete u vrh svojih kataloga i upravljate njima s potrebnim štihom! "Flipper katalozi" prilično su uredni što se tiče funkcionalnosti. Ovu aplikaciju možete koristiti za izradu svih svojih kataloga u pokretu.

Jednostavno rukujte svojim grupama proizvoda, pa im čak dodajte i prilagođena svojstva. Omogućuje vam prikaz više videozapisa i fotografija za svaki proizvod kako biste ih predstavili na bolji način.

Uz to, možete iskoristiti sjajni logotip i zaglavlje kako biste dodali marku svoje tvrtke. Još bolje, aplikacija vam omogućuje slanje slika proizvoda putem WhatsAppa i njihovo objavljivanje na društvenim mrežama poput Facebooka i Twittera.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. Izlog prodaje

Showcase Sales pripremljen je kao učinkovit alat za upravljanje katalozima što ga čini izuzetno korisnim za prodavače i trgovce. Bilo da se radi o dodavanju, uređivanju proizvoda i cijena ili nuđenju promocija, to vam omogućuje brzo i neometano obavljanje posla.

Učinkovitim sustavom za upravljanje sadržajem možete aplombom rukovati prodajnim materijalom i digitalnim katalogom. Budući da radi i izvan mreže, vaš važan posao neće se prekidati čak i kad se Internet baci.

Još jedna značajna značajka koja ovu aplikaciju čini povoljnom jest podrška za više jezika, uključujući engleski, indonezijski, talijanski, portugalski, ruski i druge.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

8. KREMA dogovor

Aplikacija CREAM deal je kataloška aplikacija za prodaju koja vam omogućuje brzo stvaranje narudžbi za vaše kupce. Odabrani artikl možete jednostavno dodati u košaricu, odrediti iznos i ponuditi popust. Omogućuje vam postavljanje fleksibilne cijene i upravljanje popustima bez ikakvih muka. Također postoji mogućnost pričvršćivanja računa i logotipa tvrtke.

Besplatna verzija aplikacije omogućuje vam obradu tri kupca i predstavljanje 20 proizvoda. Morat ćete izvršiti nadogradnju na profesionalnu verziju da biste koristili ovu aplikaciju bez ikakvih ograničenja. (Neograničeni katalog proizvoda: 27,99 USD, 100 Katalog proizvoda: 24,99 USD.)

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

9. katalogapp

"Catalogueapp" je cjelovita aplikacija za upravljanje katalozima. Podrška svih vrsta dokumenata i medija, kao što su tekst, 3D modeli, PDF-ovi, prezentacije, slike i videozapisi, nudi vam potrebnu lakoću za održavanje svih datoteka i podataka u potpunosti organiziranim.

Možete ga prilagoditi da idealno udovolji vašim zahtjevima. Aplikacija dolazi s softverom mQuest koji pomaže u dobivanju povratnih informacija i anketa kupaca. Korištenjem integrirane značajke upravljanja potencijalnim kupcima možete jednostavno snimati podatke o kontaktima i automatski generirati daljnju e-poštu. Podržava više jezika, uključujući kineski, ruski, arapski itd. - 15

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

To je sve!

Koji je tvoj najdraži?

Sada najbolje iskoristite ove praktične aplikacije za upravljanje katalozima kako biste održali knjižnicu u savršenom redu. Isplati se sve održati u potpunosti organiziranim. Siguran sam da će se ove aplikacije suprotstaviti vašem zadatku i isporučiti vam robu s elanom.

  • Najbolje aplikacije za osobne financije za iPhone i iPad
  • Aplikacije za čitanje posjetnica za iPhone i iPad
  • Aplikacije za skeniranje crtičnog koda i QR koda za iPhone i iPad
  • Najbolje aplikacije za upravljanje projektima za iPhone i iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found