Blog

Najbolje aplikacije za kaligrafiju za iPhone i iPad u 2021. godini

Kaligrafija je umjetnost ukrasnog rukopisa ili slova koja se izvodi olovkom ili četkom. Umjetnik svoj talent uglavnom prikazuje na platnu. S tehnologijom koja se razvija, posebno s iPhoneom i iPadom, isto iskustvo i izlaz mogu se postići brzo bez upotrebe platna. Postoje najbolje aplikacije za kaligrafiju za iPhone i iPad koje smanjuju opterećenje različitih fizičkih četkica, boja i platna.

1. Adobe Illustrator Draw

Još jedna tvrtka Adobe na popisu najboljih kaligrafskih aplikacija za iPhone i iPad. To se doista može nazvati jednim od najboljih na popisu. To je zato što sadrži sve što će vam trebati da na najkreativniji način zapišete svoje misli. Slojevi, četke, suhe i mokre četke, potezi četkom i još mnogo toga. Aplikacija je gotovo savršena za sve. Nikad više nećete propustiti svoje papirnato platno.

Poput gornjeg iz Adobea, i ovaj je besplatan, ali postoji dodatna kupnja u aplikaciji koju biste mogli uzeti u obzir za dodatnu pohranu ako koristite Adobe Creative Cloud.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iPod Touch

Cijena: Besplatno uz neobaveznu kupnju putem aplikacije

preuzimanje datoteka

2. Adobe Photoshop Sketch

Adobe Photoshop ne zahtijeva uvod u dizajniranje softvera i aplikacija. Ova tvrtka aplikacija za skiciranje ima sve što vam može zatrebati. S 24 ugrađena kista dobit ćete onaj koji odgovara vašoj mašti. Osim toga, platna koja mogu mijenjati veličinu mogu podržati veličinu do 8K za ispis.

Ako vam nisu dovoljna 24 kista, tada možete uvesti tisuće drugih iz Photoshopa u Sketch. Od mnoštva značajki, one koje će vam dobro doći su rešetke za poravnavanje vaše umjetnosti onako kako želite. Aplikacija je savršena za početnike, kao i za profesionalce.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iPod Touch

Cijena: Besplatno uz neobaveznu kupnju putem aplikacije

preuzimanje datoteka

3. Rad WeTransfera

Ova je aplikacija idealna za ljude koji su nedavno počeli učiti kaligrafiju i trebaju temeljito vježbati. Na raspolaganju vam je pet mogućnosti, olovka, olovka, četka i još dvije za isprobavanje kaligrafije. Također možete promijeniti boju svoje umjetnosti, pa čak i spremiti je za dijeljenje s drugima. Kako je to više osnovna aplikacija, nema previše otmjenih značajki.

Biti lagan za upotrebu i neposredan ne znači da ne vrijedi. Pro verzija aplikacije je plaćena, a uz to postoji mnogo korisnih alata koje profesionalci mogu koristiti.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iTouch

Cijena: Besplatno uz kupnju putem aplikacije za otključavanje Pro verzije

preuzimanje datoteka

4. Skice Tayasuija

Kao što naziv objašnjava, to je aplikacija za skiciranje crteža, slika i još mnogo toga. S različitim vrstama olovaka i četki za olovke možete se okušati u ovoj aplikaciji i za kaligrafiju. Aplikacija nudi slojeve, izvoz kao PNG, izvoz kao PSD, alat za razmazivanje, ravnalo i još mnogo toga.

Aplikacija je besplatna, ali za neke impresivne značajke potreban je novac. Plaćeni alati uključuju slojeve, potporu za stisak na stilusu, Olivijinu bojanku i nekoliko drugih. Sve u svemu, ovu aplikaciju svakako vrijedi isprobati.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iPod Touch

Cijena: Besplatno uz neobaveznu kupnju putem aplikacije

preuzimanje datoteka

5. Nastavite dalje

Procreate je nagrađivana aplikacija za dizajn Apple, zajedno s osvajanjem naslova App Store Essential. Ima značajke koje mogu odgovarati početnicima ili svjetski poznatim umjetnicima. Pruža vam skice, crtanje, kaligrafiju, apstraktno slikanje i još mnogo toga na dohvat ruke.

S obzirom na značajke kojima se može pohvaliti, dostupan je isključivo za iPad; iPhone i iPod touch nemaju one mogućnosti koje aplikacija nudi.

Govoreći o kompatibilnosti s iPadom, aplikacija je posebno optimizirana za iPad Pro i Apple Pencil. To zasigurno daje izvanzemaljsko iskustvo dok kaligrafirate na digitalnom platnu ove aplikacije.

Kompatibilnost: Samo iPad

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

6. Kaligrafsko pisanje

Kao što i samo ime govori, ova je aplikacija namijenjena isključivo kaligrafima da pokažu svoj talent koristeći svoj iPhone i iPad zaslon. Aplikacija podržava dodir prstima, ali najbolje funkcionira s Apple Pencilom, jer može osjetiti pritisak i prema tome dizajnirati potez.

Postoje različite vrste četki, a možete odabrati debljinu svake od njih kako biste postigli savršen potez.

Također, boju možete prilagoditi svom raspoloženju. Napokon, aplikacija je besplatna 3 dana od dana otvaranja aplikacije. Nakon toga morate kupiti njegovu verziju koja se plaća da biste je dalje koristili.

Kompatibilnost: Samo iPad

Cijena: Besplatno tri dana, a zatim 2,99 dolara za punu verziju

preuzimanje datoteka

7. Inspire Pro

Podijeljeno u 15 kompleta, postoji 150 različitih četkica koje možete izabrati. Povrh svega, sve ove četke možete koristiti kao mokre, suhe ili kao gumicu. Postoji više od 20 različitih prilagodbi poteza četkom koje vaše kaligrafsko iskustvo čine divnim.

Najbolji dio je što su potezi kistom snimljeni kao video koji možete koristiti za prezentaciju na svojim društvenim mrežama.

Te su značajke samo vrhunac aplikacije, a ona ima puno više od ovoga. Aplikacija nije besplatna, ali s obzirom na značajke koje nudi, cijena je u potpunosti opravdana. Napokon, aplikacija je kompatibilna samo s iPadom.

Kompatibilnost: Samo iPad

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

8. Amaziograf

Amaziograph je više aplikacija za umjetničko crtanje, a ne samo za kaligrafiju. Ali s različitim četkama, uz mogućnost prilagodbe poput širine poteza, neprozirnosti i mekoće; može se učinkovito koristiti za kaligrafiju. Osim toga, može podržavati veličinu platna do 4096 * 4096, što vam pomaže da ispisujete svoju umjetnost u različitim veličinama.

Aplikacija vam omogućuje izvoz crteža u JPG i PNG formatu, zajedno s određenim Amaziograph formatom koji možete podijeliti s ostalim kolegama korisnicima ove aplikacije. Na kraju, aplikacija košta samo jedan dolar, što je čini savršenom za početnike.

Kompatibilnost: Samo iPad

Cijena: $0.99

preuzimanje datoteka

9. Kaligrafija HD

Calligraphy HD jednostavna je, jednostavna za upotrebu i minimalistička aplikacija s dovoljno značajki da započnete s kaligrafijom. Ima četiri različite četke, a debljinu možete prilagoditi prema svojim željama. Osim toga, možete imati i jednu mokru četku za isprobavanje ruku. Također, možete odabrati različite boje prema vašoj potrebi.

Aplikacija je besplatna, ali ako trebate otključati više alata, možete razmotriti otključavanje pune verzije plaćanjem nekoliko dolara.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iPod Touch

Cijena: Besplatno uz kupnju putem aplikacije za otključavanje pune verzije

preuzimanje datoteka

10. Sketch Club

Bez obzira jeste li početnik ili profesionalac, Sketch Club ima sve zbog čega ćete se zaljubiti u njega. Podržava slojeve s prilagodljivim mogućnostima miješanja, filtrima slojeva, podrškom za PSD datoteke i još mnogo toga. Aplikacija također ima podršku za Apple Pencil, pa čak i Bluetooth olovku treće strane. Uz sve ove značajke, kaligrafska umjetnost pružit će vam iskustvo kao nikada prije.

Ovo je pregršt značajki s masivnog popisa značajki koje Sketch Club nudi. Kao i gornji, ni ovaj nije besplatan. Usporedno, prilično je ekonomičan od gore navedenog.

Kompatibilnost: iPhone, iPad i iPod Touch

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

To je sve, prijatelju!

Odjava ...

Kaligrafija se može naučiti s vremenom i treba joj puno vježbe uz brdo strpljenja. Iznad svega, to je umjetnost koju se ne može temeljito naučiti; to je više misaoni postupak koji umjetnik treba staviti na platno. Uz to, vrijeme je za zbogom, a mi se vraćamo s još jednim izvrsnim postom.

Možda biste se voljeli pozvati i na:

  • Najbolje doodle aplikacije za iPhone i iPad
  • Aplikacija PicSketch za iPhone / iPad stvara prekrasne, realistične skice olovaka iz fotografija
  • Najbolje iPad aplikacije za umjetnike
  • Najbolji stylus za iPad i iPhone

Koja vam se aplikacija najviše svidjela s popisa? Podijelite s nama svoje komentare u komentarima.

Copyright calisportfest.com 2023

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found