Blog

Najbolji slučajevi bežičnog punjenja iPhone 7 u 2021. godini

Neki dan pronašao sam jednog od prijatelja kako se hvali tehnologijom bežičnog punjenja na svom Android telefonu. Bio sam poput "Kad bi barem iPhone imao ovu značajku prije nego kasnije." Dogovoreno, žičani sustav punjenja i dalje je kompetentniji (na ovaj ili onaj način), ali čini se pomalo čudnim kad vidite da svi ostali flauniraju nešto novo čak i na jeftinijem uređaju. Otpustite razočaranje i isprobajte jedan od ovih najboljih iPhone 7 futrola za bežično punjenje za ugodnije punjenje uređaja.

Nekoliko kvaliteta razlikuje ove futrole za bežični prijemnik za iPhone 7 klasu. Budući da su prilično tanki i kompaktni, elegantno se slažu sa pametnim telefonom. Osim što svoj uređaj pune brže i sigurnije, sposobni su pružiti potrebnu zaštitu od padova. Bez puno žaljenja, zaronimo i istražimo slučajeve bežičnog prijemnika iPhone 7 i odaberite najprikladniji izbor za svoj pametni telefon!

1. Antye

Jedina kvaliteta koju biste odmah primijetili u Antyeu je impresivna izgradnja. Izrađen od najfinije plastike, dovoljno je čvrst da sruši šok i oduprije se ogrebotinama. Mat završna obrada ne samo da krasi njegov izgled već nudi i poboljšano prianjanje.

Ugrađeni prijemnik za bežično punjenje može pružiti učinkovito rješenje za punjenje. Fleksibilni Lightning konektor omogućuje vam ugodno sinkroniziranje i punjenje uređaja. Dostupnost četiri opcije boja pomaže vam odabrati pravo odijelo za vaš pametni telefon.

USP: Fleksibilni gromobran

Pogledajte na Amazonu

2. Mophie sok za pakiranje

Ako ste za najučinkovitijim rješenjem bežičnog punjenja za vaš iPhone 7, ne biste trebali propustiti Mophie Juice Pack. Budući da je QI i druge tehnologije bežičnog punjenja, omogućuje vam punjenje uređaja velikom brzinom. S baterijom od 2525mAh pruža dovoljno dodatnog napajanja vašem uređaju.

LED indikator na stražnjoj strani daje vam do znanja o stanju napajanja. Gumirana unutrašnjost čini njegovu konstrukciju snažnom i pomaže joj da apsorbira šok. Pet opcija u boji nudi vam izvrsnu priliku da odaberete prikladnu utakmicu za vaš pametni telefon.

USP: Neusporediva učinkovitost

Pogledajte na Amazonu

3. MobilePal

Poklonite svom iPhoneu izuzetno tanko bežično kućište koje je zadivljujuća fuzija impresivnog dizajna i učinkovitosti. Prozirno kućište omogućuje vašem pametnom telefonu da otkrije svoju klasu. Kristalno prozirni odbojnik ne samo da povećava konstrukciju već je čini i zaštitnijom.

Utvrđeni kutovi i podignuta usna osiguravaju da vaš uređaj ima osnovni štit protiv kapi. Brzina punjenja od 1A je pristojna. Ovo bistro bežično kućište dolazi u sedam opcija u boji.

USP: Kristalno prozirni odbojnik

Pogledajte na Amazonu

4. hanede

Kućište bežičnog punjenja Hanede krasi se izuzetno elegantnim dizajnom koji se savršeno smješta na vaš iPhone. Kućište dolazi s vrhunskim čipom modula bežičnog prijemnika TI QI koji mu omogućuje brzo punjenje uređaja. Tu je i odvojivi Lightning konektor koji vam omogućuje tradicionalno napajanje uređaja.

Također uključuje i jastučić za bežično punjenje, zajedno s kupnjom kućišta. Možete mu vjerovati da će zaštititi vaš uređaj od manjih padova i odoljeti ogrebotinama. Štoviše, kućište je dostupno u dvije atraktivne varijante boja.

USP: Uključena je bežična podloga za punjenje

Pogledajte na Amazonu

5. Antye

Još jedan od Antyea osigurava svoje mjesto na listi najboljih iPhone 7 futrola za bežično punjenje. Ovaj se malo razlikuje od gore spomenutog. Značajna razlika je u dizajnu. Za razliku od gornjeg, ovaj je malo sjajniji i izgleda prilično elegantno.

Osim toga, većina značajki je slična, uključujući zaštitu, punjenje i sigurnost. Također, osim samo crne boje, na raspolaganju je i svijetlo i jednobojno kućište crvene boje.

USP: Sjajna obrada

Pogledajte na Amazonu

6. JinQiu

Ako nemate jastučić za bežično punjenje, evo kompletnog paketa za vaš iPhone 7. JinQiu je stvorio futrolu koja donosi mogućnosti bežičnog punjenja na iPhone 7. Također, dolazi s bežičnom pločicom za punjenje. Nećete ih trebati kupiti zasebno.

Osim mogućnosti bežičnog punjenja, futrola također štiti vaš iPhone 7 od redovitih padova, neravnina, prašine i prljavštine. Štoviše, uključuje i dovoljno sigurnosnih značajki koje štite bateriju od prekomjernog punjenja i pregrijavanja.

USP: Uključena je bežična podloga za punjenje

Pogledajte na Amazonu

7. ANĐELIOKS

Futrola Angeliox otmjenog je i profesionalnog izgleda, uz dodavanje mogućnosti bežičnog punjenja na iPhone 7. Štoviše, učinkovito štiti uređaj od padova i udaraca i ne dopušta da vam udar ošteti uređaj.

Kućište također ima konektor za grom, koji se tradicionalno može koristiti za punjenje iPhonea. Međutim, port za munje ne podržava sinkronizaciju telefona s računalom ili Macom. I na kraju, nema izbora izbora boja, osim crne prema zadanim postavkama.

USP: Profesionalni dizajn

Pogledajte na Amazonu

8. Gadgeli za gorilu

Ovo bežično kućište ima sjajna leđa i taman dovoljno slobodnog prostora na stražnjoj strani da se razmeće Appleovim logotipom. Rubovi branika malo su podignuti kako bi zaštitili zaslon i staklo fotoaparata od ogrebotina na površini.

Osim dodavanja bežičnih mogućnosti, priključak za grom na dnu kućišta omogućuje vam i sinkronizaciju uređaja s računalom ili Macom bez potrebe za uklanjanjem. Napokon, postoje i dvije opcije boja.

USP: Punite i sinkronizirajte bez uklanjanja kućišta

Pogledajte na Amazonu

9. Nillkin Magic Case Series

Ova torbica elegantnog izgleda iz serije Nillkin Magic Case vrlo je učinkovita u pružanju sigurnog rješenja za punjenje vašeg uređaja. Izrađen od kvalitetnog materijala, sposoban je pružiti potrebnu zaštitu vašem uređaju od padova.

Prekriven površinom meke teksture, nudi poboljšani grip koji sprječava klizanje. Zahvaljujući ugrađenim magnetima, kompatibilan je s magnetnim držačem. Osim toga, dolazi u 8 šarmantnih opcija boja.

USP: Površina mekane teksture

Pogledajte na Amazonu

To je sve za sada!

Vaš odabir?

Pa, koji je od ovih kućišta prijemnika za bežično punjenje očarao vaš iPhone? Pretpostavljam da je to onaj koji izgleda prilično tanak i čini izvrstan par s uređajem; osim što nudi pouzdano rješenje za punjenje. Ili je ona malo zaštitnija? Bilo bi mi drago da znate vašeg omiljenog odabira u komentarima ispod.

Morali biste pogledati:

  • Najbolji slučajevi za iPhone 7
  • Najbolje kožne futrole za iPhone 7
  • iPhone 7 Kućišta
  • Najbolji futroli za iPhone 7 Folio