Blog

Najbolji AirPrint pisači za iPhone i Mac u 2021. godini

Appleov AirPrint lako je jedno od najboljih rješenja za ispis. Pomoću nje možete ispisivati ​​fotografije i dokumente s velikim utjecajem sa svojih iOS i macOS uređaja. Za mene je najbolja stvar u vezi s AirPrintom da ne trebate preuzimati ili instalirati upravljačke programe. To se prvenstveno temelji na vrhunskoj funkcionalnosti najbolji AirPrint pisači za iPhone, iPad i Mac.

# 1. Canon SELPHY CP1300

Canonov "SELPHY CP1300" pruža oštre i oštre fotografije zahvaljujući 256 razina po boji. 3,2-inčni LCD zaslon čini postavljanje i navigaciju prilično jednostavnim. A s kvalitetom otpornom na vodu, oni imaju dodatnu zaštitu kako bi dugo ostali sigurni.

Govoreći o dizajnu, SELPHY CP1300 ima kompaktan dizajn. Stoga ćete ga moći udobno nositi bilo gdje. Osim toga, neće zauzimati puno prostora na vašem stolu. To nije sve; dodatna sigurnosna kopija baterije osigurava da vaš ispis nikad ne prestaje.

USP: 256 razina po boji

Pogledajte na Amazonu

# 2. Brat HL-L2350DW

Ako želite imati cjenovno pristupačan, ali visoko produktivan laserski pisač, ozbiljno razmislite o Brother HL-L2350DW. Jedna od značajnih značajki ovog kompaktnog pisača su 32 stranice u minuti i sposobnost stručnog rukovanja papirom veličine letter i legal.

A s automatskim obostranim ispisom, HL-L2350DW može brzo obaviti vaš posao i uštedjeti puno papira. Postoji super praktičan način uštede tonera za smanjenje troškova tonera. Štoviše, kapacitet papira od 250 listova osigurava da ne morate puniti ladice prečesto.

USP: Način uštede tonera

Pogledajte na Amazonu

# 3. Canon PIXMA Pro-100

Što se tiče pružanja prvoklasnog ispisa “Canon PIXMA Pro-100” je u rangu s najboljim sa svih aspekata. Ovaj inkjet pisač dolazi s najfinijim sustavom za stvaranje slike koji reproducira boje pametnim odabirom bolje kombinacije tinte i smještaja.

Ima 8 boja na bazi boja za nevjerojatne gradijente i boje. Postoje tri posebne sive boje za kvalitetne crno-bijele ispise. Zahvaljujući 4800 × 2400 dpi, može ispisati svaki detalj kristalno jasno.

Možete ispisati atraktivne fotografije do 13 x 19 cm. Štoviše, omogućuje vam ispis kompatibilnih CD-a, DVD-a ili Blu-ray diskova.

USP: Optimalan sustav za generiranje slike

Pogledajte na Amazonu

# 4. Canon slika u bojiCLASS MF810Cdn

Ako možete napraviti dodatnih jardi kako biste imali snažan laserski pisač “Canon slika u boji imageCLASS MF810Cdn” vrijedi ozbiljno razmotriti. S tehnologijom boja V2 ispisuje izvrsne slike u boji.

Dodirna ploča u boji od 3,5 inča s podesivim kutovima omogućuje vam glatko rješavanje zadatka. Ima izolirani sustav tonera sa zračnim tlakom koji mu omogućava da kontrolira protok tonera kako bi imao stabilnu opskrbu tonerom. Kaseta za 550 listova zajedno s višenamjenskom ladicom za 100 listova dovoljno je dobra za pojednostavljivanje vašeg zadatka.

Automatski dvostrani ispis ono je što biste željeli da ispis bude glatko jedrenje. Mehanizam za pomoć pri zatvaranju omogućuje lagano zatvaranje ladice.

USP: V2 tehnologija boja

Pogledajte na Amazonu

# 5. Brat HLL2395DW

Čini se da je ovaj monokromni laserski pisač tvrtke Brother cjelovit paket. Ono što se ističe je brza sposobnost ispisa (do 36 stranica u minuti). Uključivanje kapaciteta 250 listova papira čini zadatak rukovanja papirom malo praktičnim.

Još jedna od osobina koje vrijedi istaknuti je sposobnost efikasnog rukovanja papirima veličine letter i legal. Još bolje, HLL2395DW omogućuje vam ispis s više usluga u oblaku kao što su Dropbox, Google Drive, Evernote i OneNote.

USP: Ispis i skeniranje u oblaku

Pogledajte na Amazonu

# 6. Xerox Phaser 3260 / DI

"Xerox Phaser 3260 / DI," AirPrint pisač nudi pouzdano rješenje za ispis koje štedi troškove za dom ili mali tim. Pomoću nje možete jednostavno ispisivati ​​na nekoliko prilagođenih veličina, kao i na širokom rasponu medija kao što su prozirne folije, kartonske kartice, omotnice, razglednice itd. Može ispisivati ​​do 29 stranica u minuti što ga stavlja u rang s najboljima. 600 × 600 dpi osigurava visokokvalitetne dokumente s vrhunskim detaljima.

Pomoću funkcije Wi-Fi Direct možete sigurno povezati svoj iPhone ili Mac s pisačem. Načini uštede energije i štednje tonera omogućuju vam uštedu energije i smanjenje potrošnje papira. Tu je i sustav automatskog dvostranog ispisa, ali također štedi vrijeme.

USP: Wi-Fi Direct funkcionalnost

Pogledajte na Amazonu

# 7. Canon MX922

Zahvaljujući uglavnom sustavu boja s 5 pojedinaca, Canon MX922 isporučuje visokokvalitetne dokumente. Podrška za bežični LAN, AirPrint i Google Cloud Print nudi vam veću fleksibilnost.

Automatski ulagač dokumenata od 35 listova omogućuje vam kopiranje, skeniranje i faksiranje dokumenata bez napora. Automatski dvostrani ispis dolazi u igru ​​kada želite brzo ispisivati, a također smanjiti nepotrebnu potrošnju papira.

MX922 ima jednostavan dizajn s malim temeljima. Stoga se može udobno smjestiti na čak malo prostora na vašem stolu.

USP: 5-individualni sustav boja

Pogledajte na Amazonu

# 8. Epson WorkForce ET-375

Našao sam "Expression ET-3750" izuzetno isplativ printer. Dolazi s dovoljno tinte za ispis do 14.000 stranica crne boje i oko 11.200 stranica u boji.

Pisač može ispisivati ​​ispis veličine 8,5 x 11 less bez obruba, što je idealno za ispis fotografija. Zahvaljujući jeftinim zamjenskim bocama, Expression ET-3750 tvrdi da smanjuje masivnih 80% tinte.

S ugrađenom podrškom za AirPrint omogućuje vam ispis dokumenata bez problema s vašeg iOS i macOS uređaja.

USP: Izuzetno isplativo

Pogledajte na Amazonu

# 9. Brat HL-L6200DW

Učinkovitije se bavite ispisom profesionalne kvalitete. Najbolji dio o Brother HL-L6200DW je podesiva ladica za papir kapaciteta 520 listova koja uistinu može ispuniti vaše velike zahtjeve.

Osim toga, dolazi s solidnim toner uloškom na 3000 stranica. Postoji višenamjenska ladica kapaciteta 50 listova koja je vrlo zgodna za ispis omotnica i alternativnih vrsta medija.

Još jedna odlika koja ga razlikuje od mnogih njegovih kolega je 48 stranica u minuti. Rezolucija ispisa do 1200 x 1200 dpi dovoljno je dobra da vaši dokumenti izgledaju zamjetno.

USP: Može ispisati do 48 ppm

Pogledajte na Amazonu

# 10. Expression Photo HD XP-15000

Epson je predstavio jedan od najsnažnijih pisača - "Expression Premium XP-15000". Pisač je uglavnom za ispis fotografija, ali se također može koristiti za ispis crno-bijelih dokumenata.

Što se tiče fotografija, može ispisivati ​​fotografije bez obruba u prekrasnim bojama. To je uglavnom zato što je primarna svrha ovog pisača ispis slika. Napokon, malo je u višem cjenovnom razredu, ali s obzirom na kvalitetu proizvoda čini se da vrijedi.

USP: Tinte u 6 boja

Pogledajte na Amazonu

To je sve!

Donja linija

Koji vam je AirPrint pisač zapeo za oko? Bilo bi lijepo znati njegovo ime od vas i kvalitete koja vas je impresionirala. Jesam li propustio uvrstiti bilo koji vrhunski pisač na ovaj popis? Obavijestite me i to.

Bilo da se radi o ispisu visokokvalitetnih dokumenata ili pružanju potrebne pogodnosti za pojednostavljivanje zahtjeva za rukovanjem papirom, ovi su pisači više nego sposobni izvršiti zadatak s izvanrednim rezultatima. Osim toga, vrlo su jednostavni za upotrebu.

Možda biste trebali pogledati i ove postove:

  • Najbolji laserski pisači za Mac
  • Najbolji InkJet pisači za Mac