Blog

Najbolje aplikacije za čišćenje iPhonea (Top 5 u 2021)

Bitno je imati dobru čistiju aplikaciju na iPhoneu kako biste ostali organizirani i riješili se smeća. Bilo da se radi o kontaktima, datotekama ili fotografijama i videozapisima koji vam više nisu potrebni, može biti nadmoćno pratiti sve različite podatke na telefonu. Za mene je barem poznato da je upozorenje "Storage Full" jedno od najneugodnijih iskustava, pogotovo kad usred pokušaja snimanja nekih fotografija ili videozapisa. Srećom, možete ukloniti problem i održavati svoj telefon optimalnim s ovim najboljim iPhone uređajima za čišćenje.

Naši kriteriji za odabir najboljih čistijih aplikacija za iPhone

Ne nedostaje aplikacija koje obećavaju očistiti vašu pohranu, fotografije, videozapise, datoteke, kontakte itd. Ali mnoge od njih jednostavno ne isporučuju i na kraju uzrokuju više problema na vašem uređaju. Znam jer sam ih prošao kroz dosta kako bih odabrao one koji zapravo rade i olakšavaju život. Svoj sam izbor temeljila na dva glavna aspekta:

 • Učinkovitost aplikacije za čišćenje iPhonea
 • Lakoća postizanja čišćenja jer nitko nema vremena za petljanje s previše kompliciranim postavkama.

Evo mojih pet najboljih odabira na koje biste trebali otići:

 1. Pametno sredstvo za čišćenje
 2. Pojačajte čišćenje
 3. Čistač Pro
 4. Slidebox Photo Manager
 5. Fotografije Blizanaca: Čistač galerije

1. Pametno sredstvo za čišćenje

Isprobajte ovu aplikaciju za jednostavan i učinkovit način čišćenja fotografija i kontakata na iPhoneu. Kad ga otvorite, imate mogućnost pametnog čišćenja ili ručnog čišćenja. Pametnim čišćenjem brzo ćete se riješiti dvostrukog sadržaja i snimaka zaslona. Suprotno tome, ručno čišćenje daje vam veću kontrolu nad kategorijama datoteka koje želite izbrisati, bilo unutar fotografija i videozapisa ili kontakata.

Sučelje je lako razumljivo i vodi vas prema postizanju bilo kojeg zadatka čišćenja koji vam je potreban. Analizira pohranu vašeg telefona kako bi vam pokazao što se može izbrisati, a zatim vam omogućuje da odaberete želite li nastaviti. Nadalje, prikazuje vam vaše duplikate i nepotpune kontakte, tako da možete preuzeti kontrolu i organizirati svoj popis. Povjetarac je za spajanje, sigurnosno kopiranje i brzo brisanje kontakata.

Jedan od značajnih aspekata je da vam, slično aplikacijama za trezor fotografija, nudi tajni prostor za sigurno pohranjivanje privatnih medija i kontakata za koje ne želite da budu vidljivi na vašem popisu kontakata. Možete čak i organizirati fotografije po mjestima i prikladno se riješiti svih fotografija snimljenih na jednom mjestu.

Ono što najviše cijenim je čisto sučelje u minimalističkoj bijeloj i plavoj boji bez ikakvih nametljivih oglasa ili platnih zidova. Naravno, morate se pretplatiti da biste uživali u čitavom spektru značajki.

Funkciju pametnog čišćenja možete izvršiti i putem Siri ili Prečaca što povećava brzinu i praktičnost.

Cijena: Besplatno (premija počinje od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Pojačajte čišćenje

Ovo je još jedna izvrsna aplikacija za čišćenje koja omogućuje brzu, čistu opciju za brisanje fotografija ili videozapisa i opciju ručnog čišćenja koja vam pokazuje sadržaj koji se može očistiti, poput snimaka zaslona i duplikata.

Nudi značajke poput uklanjanja dupliciranih fotografija ili velikih videozapisa, spajanja dupliciranih kontakata, izrade sigurnosnih kopija kontakata. Te radnje možete izvesti samo dodirom, što vam dodaje svakodnevnu udobnost i štiti vaš uređaj od nereda.

Aplikacija vam također daje jasnu sliku o tome koliko vam je prostora ostalo u bilo kojem trenutku. Povjetarac je za korištenje i posao učinkovito obavlja. Osim toga, može se pohvaliti s dvije dodatne mogućnosti, a to su blokator oglasa i test brzine mreže. Alat za blokiranje oglasa zgodan je za uklanjanje smetnji prilikom pregledavanja Safarija.

Cijena: Besplatno (9,99 USD za mjesečnu pretplatu)

preuzimanje datoteka

3. Čistač Pro

Ovaj je posebna aplikacija za rukovanje duplikatima kontakata i djeluje poput šarma. Intuitivno sučelje i jasne upute olakšavaju svakome upotrebu u trenu i organiziranje kontakata.

Zašto biste ovo trebali koristiti? Pa, imati isti adresar godinama, prebacivati ​​uređaje i uvoz kontakata iz drugih izvora može uzrokovati dupliciranje kontakata ili uprskati vaš popis. To može biti malo previše za rukovanje, a pametno je održavati kontakte čistima radi lakše navigacije.

U takvim vam situacijama ovaj praktični alat pomaže filtrirati kontakte, spojiti ili izbrisati duplikate, pa čak i sigurno poništiti sve promjene koje napravite. Ako ste poput mene i ušuškavate se s tisućama kontakata nakupljenih tijekom godina, ovu aplikaciju morate pokušati dovesti u red. Najbolje je to što je apsolutno besplatan i dostupan na petnaest jezika.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

4. Slidebox Photo Manager

Ovo je minimalistička aplikacija koja je neophodna za upravljanje i organiziranje vaših fotografija. Prikazuje vam sve vaše nerazvrstane fotografije i možete odabrati naziv albuma u koji ih želite staviti. Nadalje, možete samo povući prstom prema gore za brisanje ili lijevo da biste ga preskočili.

Također možete pregledati svoje albume na zasebnom zaslonu tako da je lako premjestiti fotografije u različite albume ili staviti jednu fotografiju u više albuma istovremeno. Također predstavlja izvrsnu alternativu Google fotografijama ako se odlučite za kupnju u aplikaciji da biste dobili prostor za pohranu.

Ako volite fotografirati, a vaša je galerija pretrpana poput moje, ova će aplikacija biti dobrodošlo olakšanje i pomoći će vam da svoje fotografije organizirate na najteži način. Pokušajte vjerovati i oslobodite tone prostora na telefonu.

Cijena: Besplatno (7,99 USD za premiju)

preuzimanje datoteka

5. Fotografije Blizanaca: Čistač galerije

Evo super pametne aplikacije za čišćenje fotografija koja vam sugerira koje su najbolje fotografije za čuvanje. Može otkriti ono što vam se više sviđa, fotografije s dobrim fokusom, lica, osmijehe, otvorene oči umjesto zatvorenih itd. To vam olakšava posao jer ne morate pregledavati svaku sliku iz skupine sličnih da biste odlučili koje se najviše isplati čuvati.

Nadalje, pomaže vam u upravljanju neredom snimaka zaslona, ​​točnim duplikatima, fotografijama teksta itd. Pregledajte svaku medijsku datoteku koju imate i gestama prijeđite prstom da biste je zadržali ili izbrisali. Ovo sučelje privlači upotrebu aplikacije i pomaže vam u čišćenju u pokretu.

Štoviše, ima dodatnu značajku poznatu kao Photo Radar koja sprečava buduće nakupljanje medija čišćenjem u pokretu. Tako više nikada nećete vidjeti skočno upozorenje "Storage Full". Prilično zgodno!

Cijena: Besplatno (4,99 USD za mjesečnu premiju)

preuzimanje datoteka

Recite ne neredu s najboljim iPhone uređajima za čišćenje

Nadam se da je ovih pet aplikacija jednako učinkovito očistilo vaš iPhone kao i meni. Jeste li naišli na neke probleme? Javite mi u komentarima u nastavku i dat ću sve od sebe da vam pomognem. Ili, ako imate neke druge prijedloge aplikacija, volio bih čuti i o njima! Možda biste htjeli pogledati i najbolje aplikacije za upravljanje datotekama koje vam pomažu da ostanete organizirani. Živjeli telefon bez smetnji!

Možda biste htjeli zaviriti u:

 • Sigurnosne aplikacije za iPhone i iPad
 • Aplikacije za novogodišnje rezolucije za iPhone
 • PDF uređivači za iPhone i iPad
 • Aplikacije za portretni način rada za iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found