Blog

Najbolje aplikacije za strujanje glazbe za iPhone i iPad u 2021. godini

Glazba život čini toliko boljim. A zahvaljujući vašem iPhoneu nikada ne morate ostati bez svojih omiljenih pjesama. Postoji mnoštvo aplikacija koje vam omogućuju otkrivanje i slušanje nevjerojatnih zvukova iz cijelog svijeta, često besplatno ili po maloj cijeni. Štoviše, mogu se pohvaliti s mnoštvom dodatnih značajki, poput stvaranja prilagođenih popisa pjesama i spremanja za slušanje izvan mreže. U ovim najboljim aplikacijama za streaming glazbe za iPhone nalazi se ponešto za svakoga.

 1. Spotify
 2. Apple Music
 3. Pandora
 4. Amazon Music
 5. Google Play
 6. TuneIn Radio
 7. SoundCloud
 8. LiveXLive
 9. iHeartRadio
 10. Deezer

1. Spotify

Kad govorite o najboljoj aplikaciji za strujanje glazbe za iOS, "Spotify Music" je jedno ime koje vam odmah padne na pamet. Ne uzalud, ocijenjena je kao glazbena aplikacija broj jedan na svijetu.

Možete tražiti bilo koje pjesme, izvođače i početi ih slušati. Također ćete stvoriti posebne popise za reprodukciju kako biste s lakoćom pristupili svim svojim omiljenim pjesmama.

O da, nudi i personalizirane preporuke za oživljavanje vašeg glazbenog iskustva. Uz to, možete nadograditi na premium verziju aplikacije za preuzimanje omiljenih pjesama i uživanje u glazbi bez oglasa.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Apple Music

Iako Spotify i dalje ostaje najpopularnija glazbena aplikacija na velike udaljenosti, Apple Music je sustiže prilično brzo. Štoviše, čak je nadmašio Spotify i postao je najomiljenija glazbena aplikacija u SAD-u.

Aplikacija ima dovoljno za pojačanje vremena za glazbu. Na primjer, možete stvoriti svoje radio stanice, pregledati tekstove bilo koje pjesme, pa čak i slušati svoju omiljenu glazbu izvan mreže. Osim toga, stvorit ćete i svoj profil na usluzi Apple Music za dijeljenje popisa pjesama s prijateljima. Pređite na ovaj post da biste otkrili neke cool hakove za poboljšanje glazbenog iskustva.

Apple Music nudi tromjesečno besplatno probno razdoblje. Nakon toga morate nadograditi na premium verziju (9,99 USD mjesečno za pojedinca ili 14,99 USD mjesečno za obiteljski paket.)

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

3. Pandora

"Pandora Music", koja je na drugom mjestu u glazbenoj kategoriji, nesumnjivo je jedna od najboljih u poslu. Jedna od mojih omiljenih značajki u ovoj glazbenoj aplikaciji je sposobnost stvaranja personaliziranih radio stanica.

Aplikacija također preporučuje pjesme na temelju onoga što vas najviše čari. Stoga nećete morati trošiti puno vremena da biste otkrili pjesme koje vam se jako sviđaju.

Možete nadograditi na Pandora Plus / Premium kako biste otključali nekoliko značajki poput glazbe bez oglasa, neograničenih ponavljanja, preskakanja i još mnogo toga. I da, Plus verzija aplikacije također vam omogućuje da napravite neograničen broj personaliziranih postaja.

Cijena: Besplatno (Pandora Plus - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Amazon Music

Nijedan popis najboljih aplikacija za strujanje glazbe ne može biti potpun bez usluge Amazon Music. Ono što ovu glazbenu aplikaciju čini fantastičnim odabirom za ljubitelje glazbe je ogromna kolekcija milijuna pjesama. To znači da vaše glazbeno vrijeme nikad neće trčati i uvijek ćete imati nešto zaista uzbudljivo za isprobati.

Aplikacija nastavlja dodavati nova izdanja u svoju ogromnu biblioteku kako bi osigurala da je vaša šalica napunjena svim opcijama. Nadalje, poznatog virtualnog asistenta Alexa Amazona možete koristiti za trenutno pokretanje vaše omiljene glazbe. Osim toga, omogućuje vam i preuzimanje pjesama za slušanje izvan mreže.

Cijena: Besplatno (Amazon Music Unlimited - 10,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Google Play

Dogovorili smo se da "Google Play Music" ne vlada odlukom i možda neće biti vruć kao gore spomenuti. Međutim, ovu glazbenu aplikaciju uvijek biste trebali držati pod svojim radarom jer ima sve što biste željeli obogatiti svoje glazbeno vrijeme.

Opremljen s više od 40 milijuna pjesama, Google Play Music jedno je mjesto za raznoliku glazbu. Osim toga, aplikacija također nudi preporuke prema vašem ukusu.

Međutim, ono što se ističe za ovu aplikaciju je mogućnost da vam omoguće prijenos velikih 50 000 pjesama. Dakle, ako želite imati ogroman oblak za svoju glazbu, ovaj vam mora biti glavna oklada. Osim toga, možete se pretplatiti na premium verziju aplikacije da biste slušali glazbu offline i stekli YouTube premium članstvo.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. TuneIn Radio

Ako nikada ne želite da vaša biblioteka sjajnih radio stanica ostane bez para, "TuneIn Radio" mora biti na vrhu vašeg popisa prioriteta. Pa, što ovu glazbenu aplikaciju čini tako zabavnom?

Više od 100 000 radio stanica čine TuneIn Radio istaknutom opcijom. Bez obzira želite li slušati vijesti, sport, glazbu ili poznate talk showove, aplikacija može uživo održavati sve vaše zahtjeve.

Uživate li slušati audioknjigu? Ne propustite pogledati veliku knjižnicu s preko 40 000 audio knjiga! Osim toga, ima i oko 600 glazbenih postaja koje će vas temeljito zaokupiti.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. SoundCloud

Značajka koja "SoundCloud" čini dostojnim natjecateljem jest biblioteka do 150 milijuna zapisa. Kao netko tko uživa u hvatanju jedinstvenih pjesama, voljeli biste ih imati na raspolaganju.

Možete stvoriti popise pjesama za svoje treninge, zabave, pa čak i opustiti se. Također nudi prijedloge prema onome što vas najviše zanima.

Još jedna značajna značajka ove aplikacije za otkrivanje glazbe je sve veća zajednica glazbenih umjetnika. Dakle, možete komunicirati s istomišljenicima i podijeliti svoje misli.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. LiveXLive

Kvaliteta koju najviše obožavam u "Slacker Radiou" je sposobnost pružanja personaliziranijeg glazbenog iskustva. Sa stotinama glazbenih postaja u ponudi imate mnogo opcija za eksperimentiranje i odabir onih koji izgledaju dobro tempirano za vaš specifičan ukus.

Ne sviđaju vam se unaprijed definirane opcije? Nema problema, također možete stvoriti svoje glazbene stanice. Uživat ćete u slušanju glazbenih emisija koje se vode svakog tjedna. Osim toga, nudi vijesti i sportske programe koji će vas sinkronizirati s najnovijim događanjima.

Cijena: Besplatno (LiveXLive Plus - 3,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. iHeartRadio

Zasluženo na petom mjestu u kategoriji glazbe, iHeartRadio bez napora može postati vaša omiljena aplikacija za streaming glazbe. Najbolja stvar koja mi se sviđa kod ove aplikacije je što vam omogućuje otkrivanje radio stanica u vašoj blizini ili iz bilo kojeg grada širom svijeta. Dakle, ako imate sklonosti istraživati ​​radio stanice kako biste sustigli jedinstvene programe, trebali biste imati na umu ovu aplikaciju.

Još bolje, aplikacija vam omogućuje izradu ekskluzivnih postaja na temelju umjetnika. Osim toga, dobit ćete tone uređenih popisa pjesama zasnovanih na žanru, raspoloženju, aktivnostima i još mnogo toga, tako da možete brzo pristupiti pjesmama koje vas jako privlače.

Štoviše, možete se pretplatiti na iHeartRadio premium da biste otključali nekoliko uzbudljivih značajki poput spremanja i ponovnog reproduciranja pjesama, stvaranja neograničenih popisa za reprodukciju i još mnogo toga kako biste povećali vrijeme za glazbu.

Cijena: Besplatno (iHeartRadio Plus - 5,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Deezer

Iako me "Deezer" nikad nije očarao, uvijek sam ga smatrao više od dobre opcije. S knjižnicom od 43 milijuna pjesama, napunjena je svim sastojcima kako bi se vaše vrijeme glazbe napunilo.

Aplikacija drži karticu s vašim glazbenim preferencama i omogućuje vam brzi pristup vrsti pjesama koje vas privlače. Istražite kanale za slušanje određenih žanrova ili na temelju raspoloženja.

S tekstovima na ekranu također možete pjevati zajedno s pjesmama. A s pretplatom na Deezer uživat ćete u pjesmama bez oglasa, pa čak i u pjesmama za izvanmrežno slušanje.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

To je poprilično to!

Vaš odabir?

Pretpostavljam da ste pronašli savršenu glazbenu aplikaciju za svoj iOS uređaj. Možete li nam reći nešto o svom odabiru dolje u komentarima?

Željeli biste provjeriti i ove postove:

 • Aplikacije za glazbeni uređivač za iPhone i iPad
 • Najbolje DJ aplikacije za iPhone i iPad
 • TrailMix Pro: pokrenite s aplikacijom Music iPhone
 • 5KPlayer - besplatni Media Player s AirPlay Video Music Streamerom