Blog

Najbolji slučajevi baterija za iPhone X u 2021. godini

IPhone X može se pohvaliti prekrasnim OLED zaslonom od ruba do ruba, koji je izvrstan za gledanje medija i igranje visokooktanskih igara. Međutim, nedostaje mu robusna baterija (2710mAh) koja možda neće izdržati do punog nagiba, pogotovo kada biste pametni telefon intenzivno koristili kako biste najbolje iskoristili svoje omiljene videozapise. To znači da će vam trebati dodatni sok da biste ga pokrenuli. Pogledajte ove najbolje futrole za baterije iPhone X da biste svoj pametni telefon napunio sa stilom i nastavili maksimalno iskorištavati bez ikakvih prekida.

 1. Ampr kućište za tijesto za iPhone X
 2. iPhone X futrola za bateriju tvrtke Smiphee
 3. Prijenosno zaštitno kućište za punjenje tvrtke OMEETIE
 4. Yacikos 6500mAh kućište baterije tvrtke Yacikos
 5. LanLuk kućište baterije s kompatibilnim Qi bežičnim punjenjem
 6. Kutija za baterije od 5200mAh tvrtke VinPone
 7. Prenosno zaštitno kućište za punjenje od 4200mAh tvrtke FNSON
 8. NOVOSTI Tanko kućište za bateriju od 6000mAh
 9. Swaller ultra tanko kućište za punjenje 4000mAh
 10. Poklopac kućišta baterije od 4200mAh tvrtke Alpatronix
 11. Xooparc kućište baterije [6500mah]

1. Prijenosna baterija za iPhone X Ampr

ampr je vodeća njemačka marka iPhone dodatne opreme koja osnažuje vaš mobilni životni stil. Ovo kućište baterije održava vaš iPhone uvijek potpuno napunjenim. Sva kućišta baterija od pojačala su između 4100 i 5000mAh, tako da svoj iPhone možete koristiti na način koji želite. IPhone i ovu futrolu za bateriju možete istodobno puniti tijekom noći, pa ujutro oba uređaja dobivate do kraja.

Jednom kada instalirate ovaj slučaj na svoj iPhone, možete kontrolirati njegovo punjenje pomoću gumba za uključivanje / isključivanje. To vam olakšava uključivanje i isključivanje kućišta prema vašim zahtjevima. Značajna značajka ovog kućišta je da za punjenje ovog kućišta ampr baterije možete koristiti svoj uobičajeni kabel za grom.

USP: Podržava gromobranski kabel

Provjerite na ampr.store

2. Smiphee 4000mAh prijenosno punjenje za iPhone X

S kapacitetom od 4000 mAh, ovim kućištem baterije možete na iPhoneu X dobiti gotovo dvostruko trajanje baterije. Za početak jednostavno trebate gurnuti iPhone X u futrolu. Pritisnite tipku napajanja na stražnjoj strani kućišta tri sekunde i sve je spremno. Također, ako želite koristiti slušalice, ne morate ukloniti futrolu. Samo ga priključite i uživajte u glazbi. Da biste napunili kućište, morate priključiti punjač i on će se početi puniti; nema potrebe za uklanjanjem kućišta, ali svakako koristite originalni kabel za punjenje 5V1A.

Osim mogućnosti punjenja, kućište je dovoljno tvrdo da služi tradicionalnim značajkama kućišta poput zaštite vašeg iPhonea od ogrebotina i normalnih udaraca i padova. Na kraju, dostupne su tri prekrasne opcije boja.

USP: Izuzetno učinkovito punjenje

Pogledajte na Amazonu

3. Prenosno kućište baterije OMEETIE [4100mA]

Kad je riječ o ponudi stručnog rješenja za punjenje, OMEETIE je ravan najboljima. Dogovoreno, ima bateriju od samo 4100mAh koja se možda neće dobro slagati s onima koji traže moćnu zvijer. Međutim, oni koji žele kompaktni poklopac za bateriju sa 100% dodatnog punjenja, OMEETIE bi bio jedna od boljih opcija.

Osim što ispunjava zadatak osiguranja sigurnog punjenja, čini se da OMEETIE jednako dobro podnosi i šok. Zahvaljujući stražnjoj ploči s tvrdom ljuskom i čvrstom odbojniku, poklopac baterije može podnijeti udarce. Štoviše, s mekanim materijalom, kućište se također osjeća neklizajuće u rukama, što sprječava slučajna iskliznuća.

USP: Prilično dobra baterija u tankom obliku

Pogledajte na Amazonu

4. Kućište baterije Yacikos 6500mAh

Uvijek su mi se sviđali slučajevi u kojima se pakira više od njihove težine. Yacikos kućište baterije je jedno od njih. Gledajući kompaktni dizajn kućišta, malo tko može reći da u sebi ima solidnu bateriju od 6500mAh. To znači da bi vaš iPhone X imao luksuz od preko 150% dodatne snage za preuzimanje niza Netflixovih emisija ili akcijskih igara.

Osim što ima robusnu bateriju, Yacikos također nije guranje kada je u pitanju preživjeli udar. Zaštitni dizajn zajedno sa tehnologijom sinkronizacije čini ga prikladnim sredstvom za svakodnevnu upotrebu. Da ne spominjem, kućište baterije jednako je dobro po cijeni od 20,99 USD.

USP: Preko 150% nadoplate

Pogledajte na Amazonu

5. LanLuk kućište baterije [kompatibilno s Qi punjenjem]

Ako Yacikos tvrdi da je vodeći ubojica, dopustite mi da vam kažem da LanLuk pripada istoj ligi. Čini se da su čak i u borbi za naočale na vratu.

Također ima snažnu bateriju od 6500mAh. Dakle, možete očekivati ​​da će ova zvijer ponuditi više od 150% što vam omogućuje široku upotrebu uređaja. Tvrtka tvrdi da poklopac baterije može iPhone zaštititi od opasnosti poput kratkog spoja i prekomjerne struje.

Ima li LanLuk glomazan dizajn? Ne. Navlaka niti izgleda glomazno niti se čini tankom.

USP: Jeftino, a pouzdano rješenje za punjenje

Pogledajte na Amazonu

6. Kućište baterije VinPone 5200mAh

"VinPone" predstavio je kućište baterije koje obećava da će ponuditi više od 150% dodatnog punjenja. A gledajući bateriju od 5 200 mAh, ne sumnjam u njen kapacitet.

Sa certificiranim čipom na brodu omogućuje sigurno punjenje vašeg uređaja. Govoreći o dizajnu, VinPone izgleda izdržljivo. Ljubaznošću tvrdog računala i mekog TPU materijala; navlaka ima dodatnu snagu za preživljavanje neravnina.

USP: Trajna konstrukcija

Pogledajte na Amazonu

7. FNSON prijenosno kućište za punjenje od 4200mAh

Vrijeme je za poboljšanje hands-free gledanja medija! "FNSON" dolazi s ugrađenim postoljem za pružanje mnogo poboljšanog iskustva gledanja filmova.

I to na stranu, ima 4200mAh, za koji se kaže da pruža do 150% trajanja baterije. Za normalnu upotrebu mislim da bi to trebalo biti dovoljno. Što se tiče trajnosti, FNSON ima izuzetno robusno kućište za raspršivanje slučajnih udara.

A s sinkroniziranim dizajnom, kućište može omogućiti vašem uređaju da se poveže s prijenosnim računalom bez neugodnosti.

USP: Ugrađeni nosač

Pogledajte na Amazonu

8. NOVOSTI Tanko kućište baterije od 6000mAh

NOVINE su predstavile moderno kućište za bateriju za iPhone X. Niste shvatili moju poantu? Pa, za razliku od većine poklopca za baterije na tržištu, on ima kompatibilnost s Qi bežičnim punjenjem.

Dakle, ako želite kućište za bateriju koje se bez problema može slagati s bežičnim punjačima, VIJESTI bi vrijedilo pogledati. Osim toga, ima i više nego sposobnu bateriju od 6000mAh koja s lakoćom može preuzeti teške uvjete. S obzirom na ove impresivne specifikacije, cijena od 39,99 USD čini se razumnom - bez obzira na to kako je gledate.

USP: Podrška za Qi bežično punjenje

Pogledajte na Amazonu

9. Swaller 4000mAh ultra tanko kućište za punjenje

U potrazi za kućištem baterije koje može ponuditi tonu energije vašem pametnom telefonu? Swaller može vrijedno pogledati jer ima sve što želite da vaš uređaj uvijek ostane u životu i udara! Sadrži robusnu bateriju od 4000 mAh, a opremljen je za brže napajanje uređaja. S jakim nagomilavanjem, ovo kućište baterije u potpunosti može podnijeti udarce.

Uredni izrezi i responzivni gumbi omogućuju vam udobnu upotrebu uređaja bez ikakvih problema. I na kraju, dostupan je u tri impresivne varijante boja.

USP: Snažna baterija

Pogledajte na Amazonu

10. Poklopac kućišta baterije Alpatronix 4200mAh

Alpatronix je proizveo kućište baterije koje se može pohvaliti lakšim dizajnom. Tanak je i također lagan. Ovo kućište za punjenje jedva daje dodatnu težinu vašem elegantnom iPhoneu X. Bez dodavanja pretjerane količine, ovo kućište nudi dodatnu snagu i dodatnu zaštitu vašem iPhoneu.

Možete držati svoj iPhone X uvijek napunjenim ovim moćnim kućištem od 4200mAh. Da biste mogli koristiti ovaj slučaj, trebate pritisnuti tipku za uključivanje / isključivanje. Pazite na indikator razine napunjenosti baterije koji odražava četiri razine stanja napunjenosti baterije.

USP: Pokazatelj baterije na 4 razine

Pogledajte na Amazonu

11. Xooparc kućište baterije [6500mah]

Xooparc je jednostavno izvrsno kućište za baterije koje postiže visoke bodove u svim aspektima. Uključio je bateriju od 6500 mAh koja vaš pametni telefon može pružiti gotovo dvostruko punjenje. Tanak dizajn izgleda lijepo na iPhoneu. Tehnologija sinkronizacije omogućuje vam sinkronizaciju i punjenje uređaja s računalom bez ikakvih problema.

Što se tiče zaštite, kućište baterije može izdržati udar; nudeći pouzdanu obranu od udaraca. Što je još važnije, Xooparc nudi tri svijetle i živahne boje u skladu s vašim stilom.

USP: Živopisni odabir boja

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Vaša omiljena?

Pretpostavljam da ste za svoj pametni telefon odabrali jedan od ovih paketa baterija, zar ne? Koji je to i koje su vam se osobine svidjele u njemu? Recite nam to u komentarima ispod.

Ne propustite i ove postove:

 • Najbolji iPhone X slučajevi
 • Najbolji tanki futrole za iPhone X
 • Futrole za iPhone X novčanik
 • Najbolje kožne futrole za iPhone X