Blog

Najbolji slučajevi vojne klase za iPhone 6 2021. godine

Futrole vojne klase pružaju ultimativnu zaštitu vašeg iPhonea. Napravljeni da budu zavidno jaki i dizajnirani da budu u ravni s izgledom iPhonea, uvijek su u modi. Teško je pregledati slučajeve vojnog razreda kada tražite nešto što može pružiti maksimalnu zaštitu i dodati lijep stil vašem iPhoneu. Jeste li spremni za potpuno novi kofer za iPhone 6?

1. Stealth Armor Silk Futrola vojne klase

Kućište Stealth Armor Silk vojne klase dolazi s elegantnom dvoslojnom konstrukcijom, robusnom jezgrom koja apsorbira udarce, kao i s polikarbonatnom ljuskom Exoskeleton koji vašem iPhoneu pružaju maksimalnu zaštitu od bilo kakvih oštećenja.

Kućište sadrži tri zamjenjive stražnje ploče poput metalnog oružja, zlata i srebra koje vam pružaju mogućnost promjene izgleda kućišta prema vašem stilu. Dizajn dvostrukog zračenja, zračni džep i gazni sloj ne dopuštaju vanjskoj sili da dosegne vaš iPhone. Zaslon osjetljiv na dodir vašeg telefona ostaje zaštićen zaštitom zaslona otpornim na ogrebotine.

Kućište ima čvrst izgled. Ako vam je zaštita prioritet, ona može dati dobar pečat po pristupačnoj cijeni.

USP: Dizajn koji apsorbira udarce

Pogledajte na Amazonu

# 2. Urbani oklop

UAG Pathfinder osmišljen je kako bi pružio zaštitu od 360 stupnjeva vašem iPhoneu. Kućište ima izuzetno robusno kućište u relativno tankom faktoru oblika. Dakle, vaš iPhone 6 ima potrebnu zaštitu bez da izgleda ružno.

Postoji mekana podignuta guma koja sprječava ogrebotine zaslona. To nije sve, Pathfinder možete odabrati u 12 različitih kombinacija boja.

USP: Zaštita od 360 stupnjeva

Pogledajte na Amazonu

# 3. AlphaCell

Ono što “AlphaCell” čini pouzdanom okladom su tri sloja zaštite. Uz čvrsto kućište i učvršćene kutove, kućište osigurava da vaš pametni telefon bez napora može preživjeti šok.

Zahvaljujući povišenom rubu, zaslon ima pouzdanu obranu od ogrebotina. Također ima futrolu koja vam omogućuje sigurno nošenje uređaja.

Odvojivu kopču za remen možete pretvoriti u postolje za gledanje videozapisa bez ruku. Štoviše, AlphaCell dolazi u nekoliko atraktivnih boja kako biste mogli odabrati bolje odijelo.

USP: Futrola za kopču za remen

Pogledajte na Amazonu

# 4. Kitoo

Ako su tamne boje i čvrsta struktura na vrhu vaše potražnje, idite na Kitoo naslovnicu. Ima utvrđeni dizajn ojačan ojačanim uglovima da izdrži neravnine. Ljubaznošću protuklizne vanjske strane, futrola se osjeća ugodno na dlanu.

Još jedna značajka koja ga čini korisnim sredstvom je ugrađeni stalak koji vam omogućuje podupiranje uređaja u pejzažnom načinu. Na kraju, možete odabrati Kitoo futrolu vojnog razreda u raznim bojama.

USP: Izdržati pad do 12 stopa

Pogledajte na Amazonu

# 5. Zizo Bolt serija

Što se tiče pružanja visokokvalitetnih slučajeva vojne klase, Zizo najbolje zna. A njegove futrole iz serije Bolt potpuno su opremljene kako bi pružile maksimalnu zaštitu vašem iPhoneu.

Postoji futrola za kopču za remen koja olakšava nošenje pametnog telefona. Korištenjem ugrađenog postolja možete bez dlanove nadoknaditi filmove i videozapise koji vole zabavu. Nadalje, kućišta serije Bolt isporučuju se sa zaštitom zaslona tvrdoće 9H za zaštitu od nakupljanja.

USP: Ugrađeni nosač

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Slobodno podijelite svoje misli i povratne informacije s nama u odjeljku za komentare.