Blog

Najbolji iPhone 6 / 6s Plus slučajevi 2021. godine

Do sada ste već predbilježili svoj iPhone 6 Plus. Ili se možda spremate za postrojavanje u trgovini. Možda ste također počeli otkrivati ​​najbolje slučajeve za zaštitu svog iPhonea 6 / 6s Plus. Ako niste, trebali biste započeti odmah. IPhone 6 Plus ogroman je pametni telefon i to samo povećava rizike. Zanimljivo je da već postoji ogromna kolekcija iPhone 6 / 6s Plus slučajeva. Svaki proizvođač kućišta - od velikih marki do malih - u svojoj ponudi ima raznolikost kućišta za iPhone 6 / 6s Plus. Želite odabrati najbolje? Pogledaj:

1. Kepuch

Elegancija personificirana! Ovo je zadnja maska ​​od kaljenog stakla Kepuch za vaše iPhone 6 i 6s Plus. Kada se TPU i stražnja strana kaljenog stakla kombiniraju, dobivate stil i snagu. Šepurite se iPhoneom sa stilom s ovom futrolom.

Jedna od najboljih karakteristika kućišta je tanak profil. Kućište je toliko tanko da se teško osjeća njegovu prisutnost. Protuklizni odbojnik omogućuje vam da čvrsto držite telefon i nudi udobno držanje.

USP: Protuklizni branik

Pogledajte na Amazonu

2. Incipio - DualPro

Ovo kućište DualPro tvrtke Incipio isporučuje se s tvrdom ljuskom s jezgrom koja apsorbira udarce i pruža zaštitu od pada ili udaraca. Dva sloja čine međusobno povezanu obranu koja štiti vaš telefon od oštećenja. Tanka vanjska ljuska osigurava potrebnu učinkovitost tijekom korištenja telefona.

USP: Dva sloja obrane

Pogledajte na Amazonu

3. JETech

JETech je vodeća marka dodatne opreme koja proizvodi visokokvalitetne futrole za iPhone. Ova prozirna futrola izrađena je za iPhone 6 / 6s Plus. Kućište je izrađeno od računala i TPU-a; tanak dizajn ne dodaje masu vašem telefonu. Štoviše, ultraprozirno kućište.

Provjerite podignute okvire koji štite zaslon osjetljiv na dodir vašeg telefona kada ga stavite licem prema dolje. Četiri kuta učinkovito apsorbiraju udarce i stvaraju neusporediv dizajn.

USP: Jedinstveni dizajn apsorpcije udara

Pogledajte na Amazonu

4. Anker

Bogat asortiman Ankerove dodatne opreme za iPhone može vas impresionirati stilom, snagom i učinkovitošću. Ova ultra zaštitna futrola napravljena je za iPhone 6 / 6s Plus. Futrola je izrađena od otvrdnutog računala i izdržljivog TPU-a koji štiti vaš telefon od udaraca i ogrebotina.

Kad futrola nije instalirana na vašem telefonu, izgleda glomazno; ali kada primijenite kućište, izgleda iznenađujuće tanko. Ankerova ultra zaštitna futrola dodaje samo 0,17 in & 2,6 oz na vaš iPhone.

USP: Bolje prianjanje, manje klizanja

Pogledajte na Amazonu

5. BAISRKE

Dizajn bijelog mramora govori o svemu. Nevjerojatno je moderan i privlačan za oko. Dizajn, boja i izgrađenost - sve je savršeno kombinirano kako bi se stvorilo kućište koje je doista nenadmašno.

Futrola za branik izrađena je od TPU meke gumene silikone koja štiti vaš iPhone od ogrebotina, neravnina i drugog redovnog trošenja. Futrola je precizno izrezana tako da možete brzo pristupiti bitnim značajkama svog telefona.

USP: Poseban uzorak

Pogledajte na Amazonu

6. FYY

FYY donosi niz elegantnih i modernih futrola za vaš iPhone 6 / 6s Plus. Na izbor je čak 44 dizajna, opcija boja i uzoraka. Ovo ružičasto kućište namijenjeno je isključivo damama koje su razvile dobar ukus za dodatke.

Torbica je izrađena od vrhunske PU kože koja štiti vaš telefon od svih oštećenja. Radi vaše udobnosti, FYY je stavio tri utora za kartice i džep za spremanje malo gotovine.

USP: Funkcija postolja

Pogledajte na Amazonu

7. OtterBox PUTNIK

OtterBox je renomirana marka koja proizvodi visokokvalitetnu dodatnu opremu za iPhone. Marka je postigla elitni status u slučajevima i navlakama. Ovaj je slučaj preuzet iz serije Commuter; za razliku od ostalih slučajeva OtterBox-a, ovaj ne dolazi sa zaštitnikom zaslona.

Tanko i lagano kućište tvrtke OtterBox nudi zaštitu od padova, udaraca i udaraca. Štoviše, poklopci priključka sprečavaju ulazak prljavštine i smeća u vaš uređaj.

USP: Poklopci luka za blokiranje krhotina

Pogledajte na Amazonu

8. Spigen Tough Armor

Čvrsti oklopi iz Spigena poznati su po svojoj robusnoj konstrukciji. Definirani gumbi i povišene usne štite gumbe i zaslon osjetljiv na dodir.

Spigen je svoju konstrukciju podijelio u dva dijela: TPU koji apsorbira udarce i izdržljiv tvrdi PC. Uz to dobivate i postolje za hands-free gledanje medija.

USP: Veliki izrezi

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Tvoj izbor?

AObovelist se može pohvaliti različitim futrolama i maskama za vaš iPhone 6 / 6s Plus. Možete odabrati jedan ili više slučajeva da vaš stil bude svjež i živopisan. Osim finoće, futrole štite vaš telefon od ogrebotina, ogrebotina, mrlja, kapi i neravnina.

Povezane objave:

  • Najbolji slučajevi kopča za remen za iPhone 6s Plus
  • Najbolji zaštitnici zaslona za iPhone 6s Plus
  • Kućišta od iBatzz, Incipio i Lifeproof
  • Najbolje vodootporne futrole za iPhone 6s
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found