Blog

Najbolje aplikacije WiFi Analyzer za iPhone i iPad u 2021. godini

Od rješavanja problema s povezivanjem do pronalaska savršenog mjesta za veću brzinu, aplikacije WiFi analizatora mogu optimizirati vašu upotrebu mreže. Korisni su tijekom putovanja i mogu vam pomoći da znate koji uređaji koriste vaš internet i koju brzinu postižete. Dalje, oni dolaze s nizom dijagnostičkih alata koji pomažu poboljšati povezanost. Dakle, samo naprijed i bolje upoznajte svoju mrežu s ovim najboljim aplikacijama WiFi analizatora za iPhone i iPad.

  1. Fing - mrežni skener
  2. Test brzine SpeedSmart Internet
  3. Speedtest by Ookla
  4. Mrežni analizator Pro
  5. Otvoreni test brzine interneta
  6. iNet mrežni skener
  7. WiFi slatke točke
  8. Master Analyzer mreže
  9. iNet Tools Pro
  10. Mrežni analizator IT alata

1. Fing - mrežni skener

Patentirana tehnologija ove aplikacije čini da joj milijuni korisnika vjeruju širom svijeta, uključujući proizvođače usmjerivača i antivirusne tvrtke. To je jedan od najboljih uslužnih programa na iPhoneu ili iPadu za traženje mreža i otkrivanje povezanih uređaja.

Nadalje, može raditi i kao detektor skrivenih kamera, uzimajući kamere na mreži. Također možete zakazati mrežne testove brzine i usporediti izvješća za usporedbu performansi ISP-a. Mnoge druge značajke ističu se kao najbolji izbor.

Cijena: Besplatno (3 mjeseca besplatni oglasi - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

2. Test brzine SpeedSmart Internet

Kao što i samo ime govori, aplikacija će vam omogućiti pametno nadgledanje i upravljanje brzinom. Također vam omogućuje usporedbu, dijeljenje i pohranu rezultata. Možete testirati svoje preuzimanje, prijenos i ping u stvarnom vremenu ispod 30 sekundi i jednim dodirom.

Što se tiče izvješća, detaljan pregled uključuje, između ostalog, stupanj veze, grafikon preuzimanja i prijenosa i prosječnu brzinu ISP-a. Aplikacija vam omogućuje praćenje detaljnih prošlih rezultata i njihovu usporedbu za prosječnu brzinu i kašnjenje ISP-a. Štoviše, možete započeti test brzine pomoću Siri prečaca.

Cijena: Besplatno (trajno uklanjanje oglašavanja - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Speedtest by Ookla

Ova je poznata kao jedna od najboljih aplikacija za testiranje internetskih brzina. Jednostavno je, sigurno i minimalistično. Međutim, za razliku od većine aplikacija na našem popisu, ovo nudi samo temeljno rješavanje problema. Njegova je primarna značajka izvođenje točnog, brzog, jednostavnog i jednostavnog testa brzine veze jednim dodirom.

Testirajte brzinu preuzimanja, prijenosa i pinga i provjerite njihovu dosljednost pomoću grafikona u stvarnom vremenu. Dobivate opciju da testirate jednu vezu kako biste simulirali preuzimanje datoteke ili više veza kako biste razumjeli maksimalnu brzinu. Također, pratite prošla izvješća s detaljnim izvješćima kako biste usporedili performanse vaše mreže.

Cijena: Besplatno (trajno uklanjanje oglasa - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Mrežni analizator Pro

Ova se aplikacija može pohvaliti širokim rasponom alata i može dijagnosticirati različite probleme u postavljanju Wi-Fi mreže, internetskoj povezanosti i problemima s udaljenim poslužiteljem. Bilo da je riječ o slaboj snazi ​​signala, padu veze ili velikoj latenciji, to se može odmah riješiti.

Analizator također uključuje WiFi skener koji učinkovito otkriva sve mrežne uređaje u blizini. Arsenal standardnih dijagnostičkih alata uključuje ping, traceroute, skener porta, DNS pretraživanje, whois i test brzine interneta.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

5. Otvoreni test brzine interneta

Pogledajte ovaj alat za testiranje mobilne povezanosti i mrežne brzine koji vam može pomoći u prepoznavanju najboljeg mrežnog pružatelja u vašem području. Ima test streaminga video zapisa koji pomaže u rješavanju problema sa strujanjem.

Štoviše, možete usporediti što plaćate i što dobivate mjerenjem kvalitete veze na Google kartama s opsežnom bazom podataka o rezultatima ispitivanja snage i brzine signala.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

6. iNet mrežni skener

iNet je jedna od najboljih iPhone aplikacija za WiFi analizator koja nudi opsežan niz alata koji će vas informirati o tome što se točno događa na vašoj mreži. Aplikacija neprimjetno analizira računalnu mrežu kako bi identificirala vjerojatne kontrole rizika i neovlaštenu upotrebu.

iNet prikazuje uređaje povezane s lokalnim mrežama poput usmjerivača, digitalnih fotoaparata i skrivenih uređaja kao što je Mac u stealth načinu. Na kraju, izvedene skeniranja možete spremiti i kasnije koristiti za usporedbu.

Cijena: Besplatno (nadogradnja iNet Pro - 8,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. WiFi SweetSpots

Evo aplikacije koja pametno analizira kako brzina Wi-Fi veze varira tijekom vremena i u skladu s tim izvještava o najbržim i najsporijim WiFi mjestima u sobi. Pomaže vam pronaći idealno mjesto za postavljanje bežičnog usmjerivača, pristupne točke ili bežične igraće konzole.

Najbolje je što aplikacija nije pretrpana dodatnim značajkama koje vam možda nisu potrebne. Koristi relativno jednostavno sučelje, tako da možete učinkovito pronaći najbolje mjesto za upotrebu interneta u bilo kojoj sobi.

Cijena: Besplatno (uklanjanje oglasa - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Master Network Analyzer

Obavite detaljnu analizu svoje kućne mreže pomoću ove praktične aplikacije. Obuhvaćeni podaci uključuju SSID, BSSID, masku podmreže IP adrese, dobavljača itd. Dalje možete znati status i vrstu WiFi mreže, ID i državu mobilnog operatera, MCC i MNC te podršku za VoIP.

Istodobno, uključuje i mrežne dijagnostičke naredbe za prikaz rute i mjerenje tranzitnih kašnjenja paketa kroz mrežu internetskog protokola. Također prikazuje mrežnu stazu od vas do drugih IP lokacija.

Cijena: Besplatno (Premium Network Analyzer Godina - 4,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. iNet Tools Pro

Pro verzija iNetTools nudi paket mrežnih dijagnostičkih alata za iPhone i iPad. Jednostavno sučelje pomaže vam u upravljanju i rješavanju većine problema s WiFi vezom. Podržava i druge alate kao što su Ping, DNS pretraživanje, Trase Route, Port Scanner, Whois, Server Monitor i LAN Scan.

Nadalje, značajka Nedavni zadaci bilježi nedavno izvršene zadatke, omogućujući vam upućivanje i ponavljanje funkcija prema potrebi. Marka također nudi neograničenu tehničku podršku putem e-pošte koja će vam pomoći u rješavanju problema.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

10. Mrežni analizator IT alata

Bez obzira jeste li profesionalac, stručnjak ili amater, ova je aplikacija prikladna za sve razine vještina. Aplikacija uključuje značajke otkrivanja mrežnih uređaja velike brzine, zajedno sa standardnim mrežnim dijagnostičkim alatima kao što su ping, traceroute, DNS lookup itd.

Možete otkriti sve strojeve koji rade na vašoj mreži i upravljati mrežnim sučeljima putem svog uređaja. Dobivate ažuriranja mrežne statistike i trenutne WiFi i WWAN IP adrese u stvarnom vremenu.

Cijena: $5.99

preuzimanje datoteka

Sumirati

Koju ćete od ovih aplikacija za analizu WiFi koristiti na iPhoneu ili iPadu? Voljeli bismo znati vaše mišljenje u komentarima u nastavku. Ako se i dalje susrećete s problemima povezivanja, trebali biste riješiti probleme s mrežom. A ako se želite zaštititi od cyber prijetnji, koristite najbolje VPN-ove za sigurnost i praktičnost.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Najbolje aplikacije za roditeljski nadzor za iPhone
 • VPN softver za Mac
 • Kako postaviti i konfigurirati VPN vezu na iPhoneu
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found