Blog

Kako spriječiti isporuku iMessagea na iPad i Mac

Appleov iMessage dizajniran je tako da bude besprijekoran na svim vašim uređajima. Zbog toga možete slati i primati iMessages sa svojih iPhonea, iPada, iPod touch i Maca. Ali što ako želite spriječiti iMessage da ide na vaš iPad ili Mac? Što ako želite ograničiti iMessages samo na iPhone? Ovo nije vrlo popularan slučaj korisnika (jer je neprimjetnost i kompatibilnost iMessagea na više uređaja važna značajka), ali ako želite spriječiti da isporuka iMessagesa ide na vaš iPad (ili druge uređaje), evo nekoliko savjeta.

Kako zaustaviti prelazak iMessagesa na iPad i druge uređaje

Isključivanje iMessagea

Jedan od najjednostavnijih načina da spriječite slanje iMessages na vaš iPad ili Mac je isključivanje prekidača iMessage. Isključivanjem iMessagea na uređaju isključuje se iMessage samo na tom uređaju.

Korak 1. Ići Postavke → Dodirnite Poruke. 

Korak 2. Isključite prekidač za iMessage.

Ovo je ipak pokrivač. Kada isključite iMessage, nećete moći poslati niti jedan iMessage.

Podešavanje slanja i primanja

Postoji još jedna opcija koja sprečava da vaš Apple ID bude povezan s vašim iMessage računom. To će osigurati da se iMessages ne šalju na uređaje na kojima Apple ID djeluje kao iMessage prijamnik.

Za podešavanje slanja i primanja na vašem iPhoneu

Korak 1. Ići Postavke → Otvori Poruke.

Korak 2. Dodirnite Pošaljite i primite.

Korak # 3. Sada dodirnite ID e-pošte ispod "IMessage vas može dosegnuti na" oznaka za poništi odabir to.

Pazite da vaš iPad nema broj povezan s iMessageom. (Može se provjeriti putem Postavke → Poruke → Pošalji i primi). Kad završi, vaš bi iPad trebao prestati primati iMessages.

To je otprilike to. Imajte na umu da će ovo isključiti sva upozorenja o porukama. Pod pretpostavkom da vaš iPad dobiva samo iMessages (i to je ono što ste pokušavali zaustaviti ili onemogućiti), ovo bi trebalo biti u redu.

To je sve, prijatelju!

Copyright calisportfest.com 2022