Blog

Najbolje aplikacije Apple Pencil za iPad u 2021. godini

Apple Pencil uređaj je koji mijenja život umjetnika, grafičkih dizajnera i svih koji vole pisati ili crtati. Ovu sofisticiranu olovku možete najbolje iskoristiti s nekoliko aplikacija namijenjenih stvaranju crteža, slojevitih umjetničkih djela, dizajna i rukom napisanih bilješki. Ponavlja iskustvo korištenja papira, ali s dodatnim blagodatima jednostavnog uređivanja, uštede na oblaku, pretvaranja u različite formate itd. Tako neka vaša kreativnost teče uz ove najbolje aplikacije Apple Pencil za iPad.

  1. Autodesk SketchBook
  2. Adobe Illustrator Draw
  3. Rad WeTransfera
  4. Adobe Photoshop Sketch
  5. Nastavite dalje
  6. Adobe Fresco: Crtanje i slikanje
  7. Astropad Standard
  8. Flow by Moleskine Studio
  9. Klub za skice
  10. Dizajner afiniteta
  11. Pixelmator
  12. Inspire Pro
  13. Znamenitost
  14. PDF stručnjak
  15. Microsoft OneNote

1. Autodesk SketchBook

Od brzih skica do zamršenih umjetničkih djela, evo idealne aplikacije za sve vaše kreativne potrebe. Opremljen je alatima za crtanje i minimalističkim korisničkim sučeljem. Omogućite svojim idejama i iskoristite korisne značajke poput vodiča za perspektivu, prekidača za pucanje, zaključavanja točke nestajanja i vidljivosti linija horizonta.

Podržava Scan Sketch za novije modele iPada i značajku dvostrukog dodirivanja Apple Pencil druge generacije. Štoviše, potpuno opremljena verzija SketchBook-a besplatna je za upotrebu bez dosadnih oglasa ili kupnji.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

2. Adobe Illustrator Draw

Ovaj je nezamjenjiv alat za vektorske umjetnike. Ponosi se mnoštvom prilagodljivih četkica za skiciranje, oblikovanje i oblikovanje vaše umjetnosti do savršenstva. Šablone oblika ubrzavaju vaš postupak, a platna koja se mogu mijenjati omogućuju vam ulazak u krajnje detalje.

Možete čak kombinirati fotografije sa slojevima vektorskih crteža kako biste stvorili jedinstveno umjetničko djelo. Nadalje, pružite drugima uvid u vaš proces pomoću automatski generiranih time-lapse videozapisa vašeg rada.

Cijena: Besplatno (CC pohrana 20 GB - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Rad WeTransfera

Evo imerzivne aplikacije za skiciranje koja sadrži savršeno podešene alate za skiciranje, kolažiranje, slikanje, crtanje i istraživanje vaše mašte na bilo koji način koji vama odgovara. Intuitivne geste pomoći će vašem kreativnom toku i pomoći vam da se usredotočite, bez ometanja.

A ako ste suočeni s blokom, postoji mnoštvo kreativnih uputa, uputa, savjeta i trikova itd. Koji će vas nadahnuti. Nadalje, nevjerojatno je jednostavan za upotrebu, bez gnjavaže složenih slojeva. Samo dodajte više slika na jednu stranicu te ih izrežite, zalijepite i pomičite kako biste stvorili remek-djela.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Adobe Photoshop Sketch

Adobe je lider u kreativnom softverskom prostoru, a Photoshop Sketch mora ih imati svi profesionalni umjetnici i stvaratelji. Osim što je moćan uređivač fotografija, nudi 24 ugrađena kista s prilagodljivim postavkama veličine, boje, neprozirnosti i miješanja. Nadalje, možete povećati svoje platno na impresivnih 8k razlučivosti.

Možete čak i zabilježiti svoj postupak digitalnog crtanja u automatski stvorenom time-lapse videu. Uživajte u svoj snazi ​​punopravne verzije Photoshopa za stolna računala na iPadu i stvarajte u pokretu.

Cijena: Besplatno (CC pohrana 20 GB - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Nastavite dalje

Oslobodite svoju kreativnost stotinama četkica, inovativnim umjetničkim alatima, naprednim sustavom slojeva i blistavim grafičkim mehanizmom koji prati vaš tijek. Jedna je od najboljih aplikacija Apple Pencil za ponijeti svoj umjetnički studio kamo god krenuli.

Neke značajne značajke uključuju super HD platna do 16k sa 4k na iPad Pro, intuitivno sučelje Apple Pencil, 250 razina poništavanja i ponavljanja, preko stotinu prilagodljivih postavki kista i puno više.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

6. Adobe Fresco: Crtanje i slikanje

Ova aplikacija Adobe izrađena je isključivo za upotrebu s Apple Pencilom na vašem iPadu. Spaja snagu vaših omiljenih Photoshop četkica s profinjenom preciznošću vektorskih četkica i inovativnih četkica uživo. Ovo podiže vaš umjetnički izraz na višu razinu!

Nadalje, poboljšava bitne alate za umjetnike kao što su odabir i maskiranje kako bi proces stvaranja bio lakši i brži. A kada nadogradite na Premium verziju, dobit ćete i pristup Photoshopu za iPad s automatskom sinkronizacijom u oblaku za rad na svim uređajima.

Cijena: Besplatno (premium značajke - 9,99 USD)

preuzimanje datoteka

7. Astropad Standard

Ova inovativna aplikacija Apple Pencil omogućuje vam da pomoću iPada slikate izravno u Photoshop ili druge kreativne aplikacije na Macu, kao što su Illustrator, Corel Painter, Lightroom itd. Jednostavno se povežite bežično ili USB-om za potpunu kreativnu slobodu.

Pruža prirodno iskustvo crtanja s vašim Apple Pencilom i pruža besprijekornu kvalitetu slike s nultom kompresijom. Također je vrlo brzo kako biste pratili pokrete ruku i poboljšali jednostavnost upotrebe.

Cijena: $29.99

preuzimanje datoteka

8. Flow by Moleskine Studio

Ako ste ljubitelj poznatih Moleskin prijenosnih računala, svidjet će vam se ova aplikacija koja na vašem iPadu ponovno stvara ono pravo papirnato iskustvo. Idealno je za stvaranje crteža, složenih umjetničkih djela i lijepo detaljnih bilješki na jednom mjestu.

Možete odabrati između desetaka vrsta papira, boja i alata koji će zadovoljiti vaše kreativne nagone. Dalje, možete stvoriti i svoj vlastiti set alata za jednostavan pristup, slično poput virtualne futrole za olovke.

Cijena: Besplatno (mjesečno članstvo - 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Sketch Club

Ovaj je poput virtualne crtačice prepune alata za skiciranje, crtanje, crtanje, bojenje i uređivanje fotografija. Možete raditi sa stotinama slojeva s prilagodljivim miješanjem, imenovanjem i označavanjem boja za potpunu prilagodbu.

Nadalje, nadahnuće za nastavak stvaranja možete pronaći kroz zajednicu korisnika. Uživajte u novim svakodnevnim izazovima crtanja i sudjelujte u natjecanjima i suradnjama kako biste se povezali s drugim umjetnicima.

Cijena: $2.99

preuzimanje datoteka

10. Dizajner afiniteta

Ova aplikacija za grafički dizajn izgrađena je uz doprinos nekih od vodećih svjetskih dizajnera i sadrži svu snagu stolne aplikacije. Uživajte u obuzimajućem iskustvu koje će potpaliti vašu kreativnu vatru i pomoći vam da brzo i učinkovito obavite stvari.

Bez obzira radite li na zamršenim ilustracijama, dizajnu marke, UI / UX, print projektima, konceptualnoj umjetnosti ili nečemu drugom, ova aplikacija ima sve alate koji su vam potrebni. Iskorištava punu snagu i preciznost vaše olovke Apple i nudi nevjerojatne brze performanse.

Cijena: $19.99

preuzimanje datoteka

11. Pixelmator

Bez obzira jeste li mobilni fotograf, umjetnik ili dizajner, ova potpuno opremljena aplikacija može vam pomoći da napravite kreativnu magiju. Omogućuje vam iskustvo sa slojevima za stvaranje složenih kompozicija slike.

Štoviše, to neprimjetno funkcionira i s Macom, tako da možete početi stvarati na iPadu, a zatim nastaviti na Macu ako trebate. Njegova snaga leži u tome kako učinkovito kombinira uređivanje fotografija, slikanje i grafički dizajn u jedno sučelje.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

12. Inspire Pro

Iskoristite nevjerojatno glatko i realistično iskustvo skiciranja, crtanja i slikanja kako biste uhvatili svoje ideje kad god vas nadahne. Ova se aplikacija može pohvaliti vlasničkim motorom za slikanje koji daje poteze četkom s briljantnom 64-bitnom bojom, lasersko oštrom preciznošću podpiksela i izuzetno velikom brzinom.

Postoji 150 kista za odabir i 1000 razina poništavanja i ponovnog korištenja. Bez obzira jeste li profesionalni umjetnik ili početnik ili negdje u sredini, isprobajte Inspire Pro da biste poboljšali svoju ilustracijsku igru.

Cijena: $9.99

preuzimanje datoteka

Najbolje aplikacije Apple Pencil za vođenje bilješki

13. Značajnost

Snimite i organizirajte sve svoje ideje pomoću različitih alata za bilježenje, bilježenje i crtanje u ovoj vodećoj aplikaciji za bilješke za Apple Pencil. Podržava tintu, označivač, tekst i zvuk.

Možete stvoriti bilježnice s beskrajnim pomicanjem, a također možete uvesti udžbenike, dokumente, dijapozitive i slike na oznake. Nudi precizno i ​​odgovorno rukopisno iskustvo za praktičnost bilo kad i bilo gdje.

Cijena: $8.99

preuzimanje datoteka

14. Stručnjak za PDF

Iskoristite snagu svog Apple Pencil da biste postigli sve zadatke povezane s PDF-om s ovom aplikacijom za uređivanje PDF-a. Anotirajte i istaknite s intuitivnim iskustvom iz ruku držeći izvorni sadržaj netaknutim.

Prilagodite svaki aspekt svojih dokumenata, poput prikaza jedne stranice ili beskonačnog pomicanja. Nadalje, integrira se s više usluga u oblaku kao što su Dropbox, iCloud Drive, Box, OneDrive, Google Drive itd.

Cijena: Besplatno (PDF Expert PRO - 6,99 USD)

preuzimanje datoteka

15. Microsoft OneNote

Microsoft je možda jedan od najvažnijih Appleovih konkurenata, ali također nudi ovu fantastičnu aplikaciju Apple Pencil za vaše potrebe bilježenja. Omogućuje vam brzo i učinkovito bilježenje bilo čega kako biste ostali organizirani i informirani.

Za stvaranje prekrasnih crteža i rukom napisanih bilješki možete koristiti razne boje olovke i prilagođene postavke. Organizirajte sve kako želite i dodajte malo zaštite lozinkom ili TouchID-om.

Cijena: Besplatno

preuzimanje datoteka

Sumirati

Koje aplikacije Apple Pencil ispunjavaju vaše umjetničke potrebe? Podijelite s nama u komentarima ispod. Uzmite u obzir i prikladan držač za Apple Pencil kako ga nikada ne biste izgubili iz vida tijekom rada.

Možda ćete voljeti pročitati i ovo:

 • Prezentacijske aplikacije za iPad i iPhone
 • Aplikacije za crtanje za Mac
 • Aplikacije za rukopis za iPhone i iPad
 • Aplikacije za kaligrafiju za iPhone i iPad