Blog

Najbolji Micro USB adapter za grom u 2021. godini

Dva su osnovna razloga zašto više volim imati adaptere za munje i mikro USB. Iako je jedno bez problema prijenos podataka, drugo je praktičnost. Jedina stvar koja mi se sviđa kod adaptera za grom je da čak i ako ste zaboravili ili izgubili Lightning kabel, Micro USB kabel može vam omogućiti da uključite iPhone ili iPad.

  1. StarTech
  2. AmazonBasics
  3. Likada
  4. VisionTek
  5. Avantree
  6. Jabuka
  7. VisionTek
  8. Trenro
  9. HomeSpot

1. StarTech

Za razliku od malenih adaptera, ovaj dolazi s 4-inčnim kabelom zbog kojeg je malo teško izgubiti. Uz to, kabel apsorbira stres kada se iPhone tijekom punjenja ili sinkronizacije nalazi u uskom prostoru.

Osim toga, certificiran je za MFi što ga čini pravim odabirom za korištenje vašeg iPhonea. Brzina prijenosa podataka jednaka je svim ostalim adapterima. Sve u svemu, to je vrijednost za novac.

USP: MFi certificiran

Pogledajte na Amazonu

2. AmazonBasics

AmazonBasics mi je uvijek bio jedan od omiljenih adaptera Lightning to micro USB za iOS uređaje. Ono što ga čini tako praktičnim su vrhunska struktura i mogućnost punjenja uređaja velikom brzinom.

To je do oznake kada je u pitanju prijenos podataka najvećom brzinom. Budući da su svi prilično lagani, vrlo je izdržljiv.

Apple MFi certifikat osigurava da vaš uređaj ima maksimalnu zaštitu od uobičajenih opasnosti poput kratkog spoja. Osim toga, AmazonBasics micro USB adapter za grom dolazi s jednogodišnjim jamstvom.

USP: Brzi prijenos podataka

Pogledajte na Amazonu

3. Likada

Ovaj se izvrsni dodatak može pohvaliti pametnim čipom koji pruža plug-and-play funkcionalnost, zajedno s zaštitom od prekomjerne struje i prenapona. Osigurava sigurno punjenje i stabilan prijenos podataka za svakodnevnu udobnost.

Nadalje, kompatibilan je s gotovo svim uređajima i dolazi u paketu od četiri. Možete ga držati na različitim mjestima, kao što su vaš dom i ured, ili ga podijeliti s obitelji i prijateljima. Trajan je i brz!

USP: Sigurnosne značajke

Pogledajte na Amazonu

4. VisionTek

VisionTek nudi paket od tri USB na Lightning adaptera, koji mikro USB vezu pretvaraju u mušku Lightning. Kao što naziv glasi, ima jasnu viziju pružanja operacija punjenja i prijenosa podataka bez grešaka u bilo kojem okruženju.

Budući da je tako malen u dizajnu, lako ga možete nositi u džepu ili torbi i odnijeti kamo god krenete. Međutim, podržava iOS uređaje novije od iPhonea 5 i 5s.

USP: Pouzdan i pristupačan

Pogledajte na Amazonu

5. Avantree

Avantreeov adapter je tanak i uglađenog dizajna, što ga čini prikladnim za nošenje svugdje. Osim toga, dolazi s remenom koji ih dodatno osigurava da se ne izgube. Govoreći o prijenosu podataka, brzina je jednaka vodećim proizvodima u kategoriji.

Štipaljka je otporna na prašinu, tako da o njoj ne trebate brinuti. I na kraju, adapter je certificiran za Apple MFi, što osigurava dugotrajnost bez smanjenja performansi.

USP: MFi certificiran

Pogledajte na Amazonu

6. Jabuka

Ovaj mikro USB na Lightning adapter dolazi od samog Applea. Dakle, možete očekivati ​​da će biti u potpunosti kompatibilan i nesmetano raditi.

Govoreći o kvaliteti izrade; adapter je prilično kompaktan. Ali nemojte se pridržavati malog dizajna, on može preživjeti redovito trošenje i trajati dugo.

Što se tiče cijene (17,99 USD), ona je možda malo viša. Ali, ako uzmete u obzir kompatibilnost i sigurnost, vrijedi ozbiljno razmisliti.

USP: Učinkovito punjenje

Pogledajte na Amazonu

7. VisionTek

Evo još jednog praktičnog malog Micro USB na Lightning adaptera koji nudi pouzdanu i pristupačnu vezu sa širokim izborom Appleovih uređaja. Izuzetno je jednostavan za upotrebu s plug and play sposobnošću.

Štoviše, kompatibilan je sa svim najnovijim iOS uređajima tako da nikada ne naiđete na probleme. Napravljen je od čvrstog materijala i trajat će vam dugo. Kompaktna veličina omogućuje vam da vrh ostavite na kablu i držite ga kod sebe kamo god krenuli.

USP: Besprijekorna kompatibilnost

Pogledajte na Amazonu

8. ARKTEK

Ako uvijek gubite svoje male uređaje, ovaj adapter za munju na mikro USB dolazi s privjeskom za ključeve koji će olakšati zaštitu. Istodobno je građen s povlačnim otpornikom od 56KΩ za sigurniju i pouzdaniju kvalitetu.

Štoviše, minimalistički izgled niskog profila s aluminijskom površinom osigurava trajnost, odvođenje topline i dug životni vijek. Jednostavno ga je nositi pričvršćivanjem na ključ, novčanik, torbu i kabele.

USP: Držač za privjesak

Pogledajte na Amazonu

9. HomeSpot

HomeSpot adapter za grom napravljen je tako da podržava munjevito punjenje i sinkronizaciju podataka. Dolazi s pozlatom od 30 mikro inča na kontaktima što ga čini trajnijim. Budući da je antikorozivan, ne nosi se lako.

Budući da je otporan na toplinu, možete mu u potpunosti vjerovati da će sigurno izvršiti zadatak čak i u ekstremnim uvjetima. Najvažnije je da je certificiran za Apple MFi.

USP: Termootporni konektor za munje

Pogledajte na Amazonu

To je to!

Koji je adapter za grom na mikro USB dobio vaš glas? Željeli bismo znati vaš izbor u komentarima. Osim toga, ostanite povezani s nama za još takvih cool kolekcija dodataka i aplikacija.