Blog

Najbolji iPhone 5 / 5s kućišta odbojnika 2020

Ako želite kupiti futrolu za branik za iPhone 5 / 5s, onda ne tražite dalje. Osim toga, kućište odbojnika za iPhone 5 / 5s također radi na iPhoneu SE, što je dodatna prednost.

Iako se Apple potpisao za ovaj, nekoliko proizvođača ekrana proizvelo je izvrsne iPhone 5 / 5s odbojnike koji na Amazonu prodaju deset novčića. Ok, nije baš tako jeftino, ali shvaćate, zar ne?

Svaki od njih odabran je iz temeljitog pregleda onoga što ljudi - stvarni korisnici koji su kupili i koristili ove branik futrole - govore o futrolama branika za iPhone SE, 5s i iPhone 5. Jeste li spremni zaroniti? Idemo:

Najbolji slučajevi branika za iPhone SE, 5 i 5s

# 1. Trianij

Trianium je jedna od vodećih marki koja proizvodi visokokvalitetni iPhone pribor. Ova zaštitna maska ​​tvrtke Trianium pruža četverostranu zaštitu vašem iPhoneu. Kućište sigurno štiti zaslon osjetljiv na dodir vašeg iPhonea, kao i kameru.

Za razliku od ostalih maski, koji su glomaznih profila, ovo tanko i lagano kućište čini profil vašeg telefona tankim. IPhone možete jednostavno staviti u džepove. Uživajte u maksimalnoj zaštiti svog iPhonea s ovom futrolom odbojnika.

USP: Precizno uklapaju

Pogledajte na Amazonu

# 2. Ailun

Futrola za branik iz Ailuna prilično je jednostavna, ali vrlo elegantna. Riječ je o običnom crnom kućištu koje se brine i za sva četiri ugla vašeg iPhonea 5 / 5s i iPhone SE. Naravno, na raspolaganju je sedam različitih boja, koje možete odabrati ovisno o vašim željama.

I na kraju, futrola može apsorbirati normalne udarce i padove, održavajući vaš uređaj netaknutim od udara.

USP: Dizajn protiv ogrebotina

Pogledajte na Amazonu

# 3. Basse

Udobnost, stil, snaga i dizajn - sve ćete dobiti u jednoj futroli odbojnika koju je izradio Basse. Ova zaštitna futrola bogata značajkama savršena je za vaš iPhone 5 ili iPhone 5s. Njegov jednostavan stil privlači sve poglede; crna boja dobro se gelira s ostalim dodacima vašeg iPhonea.

TPU guma u ovom kućištu osigurava bolju žilavost i fleksibilnost u apsorbiranju udara stvorenog sudarom mobilnih telefona. Materijal cijelo vrijeme čini vaš iPhone laganim i zaštićenim.

USP: Mekan i bez klizanja

Pogledajte na Amazonu

# 4. ULAK

Jasan slučaj otkriva stvarnu ljepotu vašeg iPhonea 5 ili iPhonea 5s. Pokažite prave boje i impresionirajte ljude svojim cijenjenim posjedovanjem. Čuvajte telefon od vodenih žigova, ogrebotina i otisaka prstiju pomoću futrole izrađene od polikarbonatnog UV premaza.

Prozirno kućište savršeno pristaje na vaš iPhone i omogućuje vam brzi pristup svim priključcima, kontrolama i tipkama vašeg telefona. Lagano kućište dodaje vaš iPhone minimalnom količinom.

USP: UV premaz od polikarbonata

Pogledajte na Amazonu

# 5. JETech

U slučaju da tražite futrolu odbojnika koja ne skriva prirodnu ljepotu vašeg iPhonea 5 / 5s i iPhone SE, tada je JETech futrola za branik savršen izbor. Potpuno je proziran, što se razmeće Appleovim logotipom.

Štoviše, fuzija TPU-a i polikarbonata potvrđuje da vaš uređaj nema utjecaja uobičajenih padova ili neravnina. Na kraju, u vrijeme pisanja ovog teksta dostupne su različite opcije boja okvira.

USP: Ultra prozirno

Pogledajte na Amazonu

# 6. Ansiwee

Jasan dizajn leđa Ansiwee prikazuje stvarnu ljepotu vašeg iPhonea. Možete prikazati boju uređaja dok se kućište vijori prozirnim leđima. Ovo moćno kućište izrađeno je od mekog TPU odbojnika pomiješanog s tvrdim okvirom računala.

Snažno prianjanje i tanak profil čine ovaj slučaj ljepšim. Kristalno čista leđa i metalizirani premaz čine vaš iPhone 5 modernijim. Iako je kućište savitljivo, pruža dobru zaštitu svojim krutim i čvrstim profilom.

USP: Slučaj savijanja

Pogledajte na Amazonu

# 7. Besiva

Razmetajte se ljepotom svog iPhonea 5 s ovim prozirnim kućištem odbojnika. Tanak je i lagan, bez ugrožavanja sigurnosti vašeg iPhonea. Branici su podignuti u uglovima kako bi apsorbirali udar od padova i neravnina. Čak su i rubovi malo podignuti kako ne bi došlo do ogrebotina na zaslonu i kameri.

Savršeno se uklapa u iPhone 5, a precizni krojevi na kućištu omogućuju pristup svim priključcima i funkcijama. Kao jasan slučaj, nema dostupnih izbora boja.

USP: Podignuti kutovi za dodatnu zaštitu

Pogledajte na Amazonu

# 8. Spigen

Spigen je najpopularnija i najpouzdanija marka u iPhone dodacima. Ime je posebno poznato po zaštitnim slučajevima. Ovo ultra hibridno kućište opremljeno je tehnologijom zračnih jastuka za ekstremnu zaštitu od pada.

Iako kućište ima malo stila, nudi vrhunsku dvostruku zaštitu kombinacijom TPU-a i polikarbonata. Za razliku od ostalih slučajeva, Spigen daje usne sprijeda i straga kako bi zaslon osjetljiv na dodir i stražnju ploču zaštitio od ogrebotina.

USP: Usne sprijeda i straga

Pogledajte na Amazonu

# 9. TENDLIN

Evo nečega za one koji žele živjeti životom zadovoljstva i skupih stvari. Ovaj čudesni komad izrađen je od prirodnog drveta i TPU silikona kako bi ga učinio otpornim na udarce i otporan na pad.

Ovo jednodijelno kućište ergonomski je dizajnirano da vam ponudi izvrsno prianjanje i krajnju udobnost. Pogledajte impresivnu završnu obradu od zrna drveta i elegantan dizajn profila koji mogu zaslijepiti sve oči. Jedinstveni dizajn lučnog odbojnika s TPU-om koji apsorbira udarce štiti vaš iPhone od udara, padova i udaraca.

USP: Zrno prirodnog drveta

Pogledajte na Amazonu

# 10. Maxboost

Vrijeme je da dodate nekoliko blistavih boja u svoj život s Maxboost futrolom odbojnika. Katalog Maxboost futrola za odbojnike sastoji se od pet različitih svijetlih boja, što će zasigurno govoriti o vašoj osobnosti. Osim u jarke boje, kućište se savršeno uklapa u iPhone 5 / 5s i iPhone SE.

Unutrašnjost kućišta prilično je meka, pazeći da ne ostavlja ogrebotine na stražnjoj strani iPhonea kad se ukloni.

Cijena: ZAŠTITA od 360 °

Pogledajte na Amazonu

BONUS

Eloven

Većina kućišta odbojnika ima ravnu površinu na stražnjoj strani, zbog čega ga je ponekad teško držati. Ova Elovenova futrola za odbojnike ima valovit dizajn na stražnjoj strani, što vam daje čvrst stisak nad vašim iPhoneom.

Prednji okvir kućišta je nominalno podignut, što štiti iPhone zaslon kada se postavi naopako. Osim toga, hard shell je stručnjak za zaštitu vašeg iPhonea od normalnih padova. I na kraju, postoje 3 različite opcije boja u vrijeme pisanja ovog teksta.

USP: Utor za kartice

Pogledajte na Amazonu

To je sve narode!

Odjava ...

Futrole odbojnika poznate su po robusnom tijelu i sveobuhvatnoj zaštiti. Za iPhone 5 i iPhone 5s možete odabrati bilo koji od gore navedenih slučajeva. Kupite jedan ili više i podijelite svoja iskustva s nama.

Možda ćete voljeti istražiti i:

  • Najbolje kožne futrole za iPhone 5
  • Najbolji slučajevi novčanika za iPhone 5