Blog

Najbolje puzzle igre za iPhone i iPad 2021. godine

Male igre nude zabavne načine za razradu mozga u bilo kojoj dobi. Dolaze u mnogo različitih oblika i privlače različite ukuse, pa nije lako odabrati koji najviše zaslužuju vaše vrijeme i pažnju. No, mi smo za vas obavili posao i odabrali neke od najuzbudljivijih i najzanimljivijih opcija. Zato se oprostite od dosade i pogledajte ove najbolje puzzle igre za iPhone i iPad.

 1. Dolina spomenika 2
 2. Slagalica
 3. Word Search Pro
 4. Dvije točke
 5. Blok! Hexa zagonetka
 6. Soba tri
 7. Bez protoka
 8. Deblokiraj Me
 9. Mozak!
 10. Gdje je moja voda?

1. Izbor urednika: Monument Valley 2

Ova igra krade show zahvaljujući nevjerojatnoj vizualnoj privlačnosti i igrivosti. Cilj je voditi majku i dijete na njihovom putovanju kroz neku čarobnu arhitekturu. Otkrivat ćete tajne Svete geometrije dok rješavate zagonetke s kojima se susrećete i idete iluzornim stazama.

Nastavak je to nagrađivane originalne Monument Valley, s potpuno novom pričom i živopisnim umjetničkim djelima. Uronite u razine pune iluzornih, meditativnih zagonetki i uživajte u melodičnom zvučnom zapisu koji vam odgovara.

Cijena: $4.99

preuzimanje datoteka

2. Najbolje za sve uzraste: Slagalica

Dobre stare ubodne pile nikad ne izlaze iz mode, a vi ćete doživjeti ovu prekrasnu, najopsežniju kolekciju zagonetki u App Storeu. Na iPhoneu možete birati između zagonetki od 9 do 400 dijelova, što se na iPadu povećava na 1024 komada. Dakle, prikladno je za bilo koju razinu vještine i dobi.

Postoji preko 23.000 zapanjujućih slika i tona besplatnih paketa slagalica za preuzimanje. Svaki dan dobivate i besplatnu novu slagalicu. Nadalje, zarađivat ćete nagrade dok ispunjavate više zagonetki. Spremite napredak i radite na više zagonetki odjednom ako želite. Raznolikosti u ovoj igri nema kraja, što je svrstava na prvo mjesto našeg popisa!

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

3. Najbolja zagonetka riječi: Word Search Pro

Ako su vam igre riječi marmelada, isprobajte ovu šarenu ekstravagancu pretraživanja riječi. Testirajte svoje sposobnosti promatranja i prepoznajte skrivene riječi prelazeći prstom preko njih. Izgradnja vašeg rječnika i pravopisnih vještina nikada nije bila toliko zabavna!

Nadalje, postoje četiri načina igre i četiri razine težine koji vas angažiraju satima. A ako se osjećate zaglavljeno, postoje savjeti koji će vam pomoći na tom putu. Istražite 50 kategorija riječi i izgubite se u ovoj zaraznoj igri.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 1,99 USD)

preuzimanje datoteka

4. Najbolja podudarna puzzle igra: Dvije točke

Ako volite puzzle igre tri utakmice, uživat ćete u sličnom konceptu ove minimalističke igre. Opremljen je pristupačnim i zadovoljavajućim izazovima koji vas drže na oku. Morate povezati odgovarajuće točke kako biste napredovali kroz prekrasne svjetove kao što su arktička tundra, vatrene džungle i svemir!

Zarobila je maštu ljudi u više od stotinu zemalja zagonetkama koje opuštaju i vježbaju vaš mozak. Možete igrati svojim ritmom, pa čak i izazvati svoje prijatelje na Facebooku da im se pridruže.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

5. Najbolja puzzle igra s uzorcima: Blokiraj! Hexa zagonetka

Isprobajte svoju prostornu inteligenciju i geometrijske vještine u ovoj zadovoljavajućoj igri uklapanja dijelova u zadane okvire. Preko 300 jedinstvenih zagonetki zagolicati će vas i zadirkivati ​​vaš um dok budete prolazili kroz razine. Upravo je pravi spoj ležerne igre i istinskog izazova.

Štoviše, ako zapnete, postoje savjeti koji će vam pomoći. Kako rješavate više zagonetki, prikupljat ćete savjete koje možete koristiti kad god želite. Umirujući zvučni efekti i prekrasna slika samo poboljšavaju iskustvo.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

6. Najbolja misteriozna puzzle igra: Soba tri

Ovo je dio nagrađivane trilogije fizičkih puzzle igara smještenih u taktilni svijet. Cilj je istražiti različite lokacije kroz zbunjujuće zagonetke. Izgubit ćete se u zadivljujućim okruženjima ispunjenim tajanstvenim predmetima.

Dobro dizajniran sustav savjeta osigurava da uvijek možete pronaći rješenja za nastavak kretanja kroz različita područja. Dinamični zvučni efekti i proganjajuća glazba dodaju atmosferu stvarajući jedinstveno i nezaboravno igračko iskustvo.

Cijena: $3.99

preuzimanje datoteka

7. Najbolja smirujuća puzzle igra: Flow Free

Smiri svoj um terapijom boja u ovoj igri, kojoj je cilj povezati obojene točkice cijevima. Budite oprezni, jer će se cijevi puknuti ako se preklapaju ili križaju.

Možete se probijati kroz stotine zagonetki vlastitim tempom ili se utrkivati ​​sa satom u načinu Time Trial. Postoji deset različitih veličina ploča za različite razine vještina. A čista grafika, animacije i zvukovi umirit će vaša osjetila.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

8. Najbolja logička puzzle igra: odblokiraj me

Evo iOS zagonetke koja vam može pomoći poboljšati vaše kognitivne vještine i vještine rješavanja problema. Sadrži preko 18ooo izazova pogodnih za sve uzraste. Cilj je pomaknuti blokove kako bi crveni izašao iz okvira.

Način izazova ograničava broj poteza koje možete povući dok način opuštanja uklanja taj pritisak i omogućuje vam klizanje blokova koliko želite. Postoje i nove dnevne zagonetke koje stvari čine svježim i uzbudljivim.

Cijena: Besplatno (kupnje u aplikaciji počinju od 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

9. Najbolja mozgalica: Mozgalice!

Ako ste maestro puzzle, tada će vam ova igra biti najveći izazov! Pun je realističnih zagonetki temeljenih na fizici koje istinski provjeravaju vaše razmišljanje i logičke sposobnosti.

Morate crtati oblike kako biste stvorili pokret koji će postići svaki cilj. Na primjer, napravite da se čaša okrene naopako, podignite loptu s tla itd. Postoji više rješenja za svaku mozgalicu, ali možete li pronaći najbrže ili najbolje?

Cijena: Besplatno (Uklonite skočne oglase - 0,99 USD)

preuzimanje datoteka

10. Najbolja dječja puzzle igra: Gdje je moja voda?

Ova Disneyeva ponuda jedna je od najboljih igara za djecu, a sadrži četiri originalne priče i zabavne likove zvane Swampy, Allie, Cranky i Mystery Duck. Postoji preko 500 zagonetki temeljenih na fizici da bilo koje dijete satima ostane oduševljeno, a istovremeno gradi kognitivne sposobnosti i sposobnosti za zaključivanje.

Cilj je voditi slatku vodu pod tuš i riješiti se prljave vode i pare. Razine postaju sve izazovnije, a realistična mehanika nastavit će stvarati dječju kreativnost.

Cijena: $1.99

preuzimanje datoteka

Sumirati

Uživate li igrati puzzle igre na iPhoneu i iPadu? Javite nam svoje favorite u komentarima u nastavku i ne zaboravite provjeriti najbolje besplatne iPhone igre koje će vam dodati zabavu.

Možda biste voljeli pogledati i ove igre

 • Najbolje igre obrane tornja za iPhone i iPad
 • Igre šaha za iPhone i iPad
 • Skateboard igre za iPhone
 • Sudoku igre za iPhone i iPad